A Little Behind the scenesHer kommer noen behind the scenes-snapshots fra fredagen med Hannemor. Det er jammen godt å ha fotografen tilbake! -Selv om jeg har fått supergod hjelp fra andre venninner også, mens Hanne den siste måneden har ligget i sykesengen etter skulderoperasjon. Stakkars, det var egentlig ikke innafor å starte med fotograferingsbevegelser allerede nå i helgen, men hun hadde visst savnet det sånn at hun ikke klarte dy seg lengre. Haha! Aldri møtt noen som faktisk synes det er gøy å ta bilder av meg, men okei! Klager ikke akkurat på det!Hanne hadde til og med tatt med seg Anita (som også går på studiet vårt) som ekstrahjelp sånn i tilfelle armen skulle streike, og etter x antall bilder måtte jammen hun også trå til med litt knipsing. Hihi. Dream team altså! Moro at det faktisk er noen fra klassen som hjelper meg med bloggeriet om dagen <3 Det hadde jeg ikke sett for meg da jeg sendte ut fotograf-forespørsel her for et halvt år siden. Sykepleierstudenter altså.. Duger til så mangt! - Bloggen til Hannemor kan dere sjekke ut HER -Lille linselusa <3 Verken Anita eller meg var klar over at Hanne knipset disse speilbildene, så da vi gikk igjennom minnebrikken etter fotoseansen ville vi jo nesten knekke sammen av enkelte blinkskudd. Åh, ja til flere snikbilder!


Nå har jeg akkurat fått i meg litt restemiddag, og skal faktisk prøve å finne roen til å sette på en film. Jeg skal på skolen i morgen tidlig og bli der hele dagen, så jeg kjenner at jeg bare ikke orker å dra frem bøkene igjen nå. Jeg får finne meg en ordentlig spenningsfilm å snurre i stedet. Det er det eneste jeg ikke sovner til om dagen <3 Måtte dere få en finfin søndagskveld dere også, med litt avslapning og kos!- Always shooting with Canon Eos 6D -12

Gud, nydelige bilder! Du er utrolig pen :) ikke for å glemme at kaken så veldig delikat ut. Håper du har en super søndag :))

Gina Bakken: <3 Tusen takk Gina! Glad du likte de :-D

Så fine bilder :) Og så snille medstudenter du har som stiller opp :)

Sigrid Elise

Oi, så gøy at du og Hanne har blitt kjent. Tror jeg har lest alle innleggene på bloggen hennes 🙈😄

fine bilder! nå fikk jeg lyst på kake, hehe <3

Så fine bilder :)

Tar hun betalt for å gjøre det for deg?

Anonym: Takk :D Ja, hun hadde ikke fått lov til å bruke så mange timer på det hvis ikke :-)

Nydelige bilder :D

Statera Marit Ebeltoft: <3 <3

Hvor er den fine toppen fra? Du ser helt nydelig ut❤️

Mathilde: Tusen takk Mathilde <3 Toppen er fra h&m :-)

ååå vet du hvor Hanne har kjøpt den fine genseren? :)

Skriv en ny kommentar