hits

Antrekk - 280117God kveld kjære, gode dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra tidenes svettefest på Fresh. Det var så godt som folketomt der denne lørdagskvelden (med unntak av noen spreke menn), men av en eller annen grunn ble jeg bare enda mer motivert av tanken på alt nesten alle i min omkrets er ute og skåler på byen i kveld. Haha, sånn har jeg i grunn alltid hatt det. Ingen intervalløkt er så digg som den jeg setter til lørdagskvelden. Tanken på å våkne opp frisk og rask med støle lår og magemuskler er så innmari mye diggere enn tanken på å våkne opp med hodet i doskåla.. -Men for all del. En må ha litt av begge deler her i livet! Litt Mc Donalds, og litt intervaller..

- Støvletter fra Nelly, Jakke og kjole fra Bikbok, Smykker fra H&M -


Nå er chipsskåla fylt opp, og hvert øyeblikk kommer Cathrinemor på besøk. Hun har vært på middag med mannen i kveld, men kom hjem litt tidligere enn planlagt og spurte om ikke hun skulle komme en tur over til meg. Vi er jo naboer blitt, så hvorfor i all verden ikke? KOS! Resten av lørdagskvelden skal jeg dermed bruke på skravling og hygge med henne <3 Kanskje gjør vi et nytt forsøk på å finne en god thriller av en film også!

Ha en fortsatt finfin lørdag dere! Så sees vi igjen her i morgen <3

16 kommentarer

Du er så flott Marthe!! Ser ut som du har det bra for tiden :D

Jeg er SÅÅ enig med deg! Selvom det er litt kjipt å ha en rolig lørdagskveld mens alle er ute å koser seg på byen, så er det så verdt det i morgen!

Så fin du er:) Dere får begynne på serien Designated Survivors på Netflix. Den er spennende. Kan anbefales.

Vakre Marthe <3

Haha, ja! Den beste tiden på treningssenteret er faktisk typisk en lørdagskveld når veldig få andre trener, spesielt i januar.

Alltid så fin du <3 Nyt søndagen!

For og si det sånn, de gangene jeg våkner opp støl (som i dag, etter en lang skitur i går) på søndag er ALDRI noe jeg angrer på. Derimot det å være fyllesyk er noe jeg alltid angrer på.. Men som du sier; man trenger litt av alt for og ha det fint :D

Marthe daa du må jo fjerne merkelappen under skoene :D

Nydelig du er!<3

Jeg bare lurte på hvordan du gjør det me studiene når du reiser? skal du lese på tur eller tar du igjen det tapte når du kommer hjem?

Klem<3

Siri: <3 Tusen takk Siri. Jeg leser både litt på ferie og når jeg kommer hjem :-) Venninnen er også student så hun har også med seg pensum på tur <3 Klem

Nydelig! Hvordan er skoene å gå på? :)

Silje: Tusen takk! De er faktisk ikke så verst å gå på :D Et av mine bedre par!

Flott antrekk på en flott jente :)! Ha en fin dag videre <3

Anna: Snille <3 Tusen takk!

Elsker antrekket :)

Skriv en ny kommentar