hits

- Middag på budsjett -Her kommer første lille oppskrift i min nye kategori: Mat på budsjett! Fremover vil det nok bli publisert alt mulig fra frokost, lunsj, middagsideer her, med pris på ingrediensene og kanskje til og med noen generelle sparetips? Er dere klare for det eller? Dagens rett vil koste deg 95 kroner. Kanskje til og med mindre om du handler på Kiwi eller Rema 1000 som absolutt er å anbefale om du har en slik butikk i nærheten. Jeg har Coop prix som nærmeste nabo og handler derfor her når jeg ikke har bil tilgjengelig. Det fine med wok er ikke bare at det kan lages rimelig og på utallige måter, men at det nesten er umulig å lage små porsjoner! For disse 95 kronene har jeg i dag laget meg wok for fire personer, og det betyr at jeg har mat klart for morgendagen også. 47 kr koster egentlig én middag meg da. Det er jo helt supert!

Du kan selvsagt bare kjøpe ferdig wokmix for jeg vet ikke? 30 kroner i frysedisken, men resultatet av det synes jeg bare blir fryktelig vassent så her i hus kombinerer vi hermetisk wokmix (til alt fra 8-13 kr) med litt ferske grønnsaker. Da blir woken ordentlig sprø og god, og det er jo det som gjør hele retten <3Du trenger: 1. kylling kjøttdeig - 18kr 2. Lemon Grass & Chilli wok saus - 19kr 3. Gulrøtter - 14kr 4. En boks hermetisk wok - 13kr 5. 1 brokkoli - 14kr 6. 1 pakke eggnudler - 17kr Slik gjør du:
1.
Kok nudlene etter anvisningen bak på pakken.
2. Kutt opp 3 gulrøtter og 1/2 brokkoli, og åpne boksen med hermetisk wokmix.
3. Stek kjøttdeigen ferdigstekt og wok grønnsakene i (rundt 3-4 minutt)
4. Sil vannet av nudlene, ha dem over i pannen med wok og hell over woksausen.Jeg bruker ofte denne wokmixen fra Coop, men rema 1000 sin er enda billigere!
Og dere? Villbringebærsaft med jordbærbiter i er... helt sykt <3 

Håper det smaker <3 Så sees vi igjen litt senere!

22 kommentarer

For et sykt bra innlegg! Er student selv, så dette passer midt i blinken. Elsker at du skrev pris på ingrediensene. Ja til mange slike innlegg fremover :D <3

Maren: Hurra! :D Glad du likte det Maren. Det blir flere slike poster fremover! :)

Drikken så utrolig frisk og god ut, og for en flott middag! herlig med et tips for studentene ^^

Henriette Celin: <3 Ja jeg ante ikke at det var så godt med jordbær i vann/saft, men de gir så vanvittig søt og god smak så det skal jeg fortsette med :)

Hvor dyre gulrøtter kjøper du?? Man for rundt et kg for mellom 15 og 25kr. 14kr for tre gulrøtter hørtes heeelt sykt ut

Synnøve: Hehe, jeg har ikke kjøpt tre gulrøtter løst. Jeg har kjøpt en pose for 14 kr og brukt tre i woken :P

yum, så godt det så ut !

så ordentlig godt ut! Bra du kommer med slike innlegg til oss studenter.

Woho, dette er akkurat det jeg var ute etter!<3 Tuuusen takk, du er super:))

Meg igjen: Så bra :-D Da håper jeg du er klar for mer :D

Nam! Dette så utrolig deilig ut! :)

På Rema 1000 har de også fersk ferdig wokmiks til 28 kr for en stor pakke. De er ofte på tilbud til 20 kr. De har også wokfisk, en pakke til 29 kr. Selv handler jeg også inn mange slike woksauser når det er 10 kroners marked. De holder seg jo lenge. Og så handler jeg alltid nudler i utenlandsk butikk. Der er det mye å spare på f.eks ris og krydder også + sushitilbehør. Det er veldig enkelt å lage sushien sin selv.

Kathrine: Rema 1000 er genial altså <3 Og 10 kroners marked også! :-) Aldri sett disse woksausene på tilbud, men det skal jeg følge med på fremover og hamstre av :D

Det ser helt nydelig ut! Og billig var det også! Ja takk til flere slike blogginnleg!

Hehe, det er tydelig at du ikke er en vanlig student slik som oss andre! Å kjøpe dyre minigulrøtter for å ha i woken og ferske jordbær i safta er ikke akkurat hverdagskost for meg og mine medstudenter, men det er gøy at du prøver deg på slike "budsjettvennlige" innlegg :D Stå på!

Anonym: Hehe, nei jeg lever jo ikke på studielån, men moro å prøve å være litt økonomisk likevel :-)

SV: Så gøy da. Det må jeg se om jeg ikke får smakt jeg og :-D

Går ut ifra at du ikke vet hva som er i kyllingkjøttdeig, da hadde du nok ikke spist det.

Wok med svinestrimler, det er nam det :D

Utrolig bra innlegg! Trenger flere sånne innlegg! :)

Bort med kycklingen, in med tofun!

Skriv en ny kommentar