hits

Hello Friday!Hei og hopp, og good helg! Endelig kan det sies. Åh, det er altså helt fryktelig å komme skrubbsulten hjem med dritdeilig sushi og vite at du ikke kan spise før bloggbildene er tatt. Haha. Neste gang kjøper jeg dobbel porsjon så jeg ihvertfall får spist den ene mens den enda er varm. Hvordan har dere det i dag? Klare for helg? Jeg skulle vel egentlig ha vært i Oslo på et møte denne fredagen, men jeg prioriterte noen viktige forelesninger i stedet. Får satse på at min kjære bloggkollega Andersen kan oppdatere meg på siste nytt når hun kommer hjem <3Som dere kanskje ser så var det ikke bare sushi som fikk bli med hjem fra byen i dag. En nydelig bukett gigantiske solsikker havnet også i handleposen sammen med et par nye jeans. Syntes disse var så kule! Skulle gjerne vist dere dem på med en gang, men uten fotograf blir det ingen helfigursbilder, så det får jeg bare vente med. Tenk det, mine første boyfriend-jeans! Bare sånn to år etter at det var en trend for resten av omverdenen.

Nydelig solskinnsvær har vi også fått i dag (endelig kom det tilbake), så nå sitter jeg og funderer på om jeg skal gå for vinflasken med bestis eller en roligere fredagskveld. Decisions decisions... Jeg skal ut på festligheter i morgen, og en to dagers er i grunn ikke noe for kroppen min lengre, så jeg tror jeg krysser fingrene for at bestis vil erstatte den vinflasken med reker, krabbe og film. Haha! Det er ikke bare bare å bli gammel altså..Nye bukser, blomster og sushi med fritert scampi <3 Fredagen sin det!

24 kommentarer

Nydelige blomster og kjempe kul bukse! Ønsker deg en kjempe fin helg!<3

Kaia Matilde: Tuusen takk, det samme! :D

Hege Kristin: <3 Tusen takk!

For en kul bukse ! Hva heter modellen og hvor har du kjøpt den ? Ha en flott kveld uansett hva du finner på søte deg <3 klem

Caroline: <3 Tusen takk! Jeg har revet av alt av lapper, men den er splitter ny og fra Bikbok hvis du vil ta turen innom :-) Kostet 399 om jeg husker riktig! Klem <3

Hvor er det fine marmprfatet fra? :) ha en super fin helg 😊

Siri: Ja det kan du spørr om! Hmm, jeg lurer på om jeg fant det på kremmerhuset for et års tid siden :-) Nei! Nå husker jeg. Det er fra Åhlens :D -Men nå har vel denne butikken lagt ned over hele landet?

Trodde du skulle til Oslo på innflyttingsfest. Syns jeg leste at dere hadde booket hotell og alt. Uansett så får dere vel referat fra møtet :)

Anonym: Ja det ble bare for Daniels del :) Jeg blir i Kristiansand likevel!

Så flotte solsikker! og herlig med sushi tenker jeg ^^

Du må kose deg og ha en fin fredag uansett hva du velger å finne på <3

Boyfriend jeans er såå fint!

Åh, er buksa highwaist? Hvor er den fra? Har lett så lenge etter boyfriend jeans med høyt liv :O

Anonym: Ja det er den. Superlekker både med sneakers og hæler. Den er fra Bikbok og kostet 399 :-)

Utrolig fine bilder! :)

Hei, Marthe! Ser din kjærlighet for sushi er like stor som min! Vil bare tipse deg nå som du er student, at på Kuro Sushi i Stavanger er det altså 20% på enkelte av menyene deres, hvis du viser studentkortet :-D Bare sånn in case du ikke visste det, haha..

Er forresten kjempespennende å lese om hvordan det er på sykepleierstudiet :-D

Hilsen ei som akkurat har flytta til Stavanger og har oppdaget Kuro Sushi og derfor vært der to dager på rad.. The shame :((

Birthe: Heisann! Mmm, og hvor ligger så denne Kuro Sushi? :-D Må testes ut neste gang jeg er i byen <3 Hihi!

Dette så absolutt ut som den perfekte fredagskosen i mine øyne også! Jeg håper helgen din blir topp <3

xplor: Tusen takk, det samme! :D

De har ahlens butikker i Oslo fremdeles. Både på house og Oslo og på Storo senter.

Fin bukse og blomster. Sushi er så godt!! Med fritert scampi høres himmelsk ut! :D Må jeg teste en gang.

God helg :D

Haha, jeg er så utrolig dårlig til å forklare og spesielt når jeg egentlig ikke har peiling på hvor ting i Stavanger er enda!

Det enkleste og kjappeste er egentlig å gå fra den kaien der med Oljemuseumet og opp i gågata, den ligger rett ved siden av Hendrix, "mellom" Renaa og kaien. Gir dette i det hele tatt mening? Haha!

Gå inn på Facebooksiden deres, der er det i alle fall kart, hvis min forklaring var altfor ræva, heh.

Birthe: Åjoda jeg skjønner sånn ca hvor du mener :D Skal garantert finne frem med den veiforklaringen :D Tusen takk!

Skriv en ny kommentar