hits

New in - Timeplan & NotatblokkÅ du deilige onsdag! Jeg glemmer hvor hyggelig det er å ha bursdag når det går et år mellom hver gang! Jeg tror bare jeg må starte med å si tusen tusen takk for alle gode gratulasjoner både her, på facebook og i innboksen på mobilen. Jeg har bare gått rundt og glist i hele dag, og den ene venninnen etter den andre har foret meg på skoleboller og små kartonger med sjokomelk. *Mine to, store kantinefavoritter* <3 Nei, åh som jeg har kost meg. Måtte kvelden gå sakte, for jeg vil ikke at verken bursdagen eller august måned skal ta slutt.Daniel kommer også hjem snart, og da blir det kinamat for alle penga. "Hva vil du ha som bursdagsmat?" spurte han i går, litt sånn halvnervøs for at jeg skulle svare noe sånt som hjemmelaget peking duck.. Neida, take away ris deluxe med en vårrull på siden. Hva ellers? Er ikke ris deluxe det beste? Jeg kunne spist det hver eneste dag.


Jaja, nok skravling! La oss gå over til poenget med akkurat denne bloggposten: Min nydelige lille timeplan. Det føles som år siden jeg klikket den hjem, men i går kom den altså frem! Endelig! Hvis dere ikke har fått det med dere enda så elsker jeg alt av søte planleggingsbøker, almanakker og notebooks, og da jeg kom over denne ukeplanen fra Decodesign tenkte jeg bare JA! Ikke bare er den så fin å se på at jeg blir helt nødt til å ta den i bruk, men den har alt. Frokost, lunsj, og middagsmeny, avtaler, time for time-plan, gjøremål og ukesmål. Perfekt!

Nei, det er ikke noe sponserier. Jeg syntes bare den var så fin at den fortjente et eget innlegg. Tenkte dessuten jeg kunne tipse flere studente om å klikke hjem en fin timeplan, men nå ser det pokkeren ut til at den er utsolgt. Er ikke det typisk? Notatblokken er ihvertfall på lager. -Så tipper jeg de får inn igjen kalederen også snarest.

Hvordan har deres lille-lørdag vært? Er det flere bursdagsbarn der ute? Dere får ha en riktig fin kveld videre, så skal jeg klappe pcen igjen, legge meg på massasjeputen til Daniel og ha litt selvpleie til et eller annet moro på tv!Ha det fint så lenge! Vi sees igjen her i morgen <3

13 kommentarer

så bra du har kost deg i dag <3

Så utrolig fin den planleggeren var! kjedelig at den er utsolgt :-/

Henriette Celin: <3 Tusen takk! Ja, jeg vet. -Men den har vært til salgs i mange måneder sammen med notatblokken så den kommer garantert inn igjen denne gang også :-)

Så bra du har kost deg! Elsker notatbøker og timeplaner, så likte innlegget! :)

Camilla Acklam: Jaay! Hyggelig å høre :-D

Stilig notatbok da! :D

Åååh det var fint :D

Håper bursdagen din har vore perfekt, finaste Marthe <3

Maria: Å det var den <3 Kunne ikke bedt om en bedre bursdag :-)

Innså nettopp at jeg hadde glemt å kommentere ! Gratulerer så masse med dagen som var i går min kjære favorittblogger! <3

byAnne: Tusen hjertelig! :-D :-D

retro kjøkkenbatteri

retro kjøkkenbatteri

Lykke til !

Skriv en ny kommentar