hits

Marthe tipser - 10 partyfavoritterGod kveld fine dere <3 Jeg er bare innom for å dele mine partyfavoritter med dere en aller siste gang før jul. Nelly har nemlig hatt 15% på hele nettsiden sin i dag! Det betyr at du kan få alle disse godbitene litt billigere ved å ta i bruk rabattkoden XMAS15. Perfekt om du enda ikke har nyttårskjolen i boks? Nå har Daniel og jeg slått oss ned med reker og håndball for kvelden. Så vanvittig deilig etter tre intense timer med julegaveshopping.. Nei, jeg klarte ikke å holde meg unna. Heh, litt gaver får jeg da plass til i kofferten! Håper dere finner noe dere liker under her. Selv har jeg både jul og nyttårskjole i boks allerede, men jeg har likevel lyst til å klikke hjem 2, 3 og 10!


1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER (affiliateslenker)

*Beherskelse lenge leve*
Mihi, kos dere i kveld! Og HEIA Norge!

6 kommentarer

Har du silikon, eller er du bare velsignet? Haha! Skjønner selvsagt om du ikke ønsker å svare på det- men har tenkt på det en stund, og er vel bedre å spørre enn å spekulere. Du ser uansett rålekker ut!

Ingelin Rystad

Ingelin Rystad

Åh så mye fint dem har :) fikk ny julekjole hos mamma i adventskalender så min er i boks:) nå koser jeg meg med ett par cider:) ha en fortsatt fin kveld :)

you look amazing in that dress!

mye lekkert,men eg har kjole så eg slipper gå agurk på nelly :D:D:D

ha en strålende lørdag her skal det styres og ordnes :D:D

<3

Den første kjolen du hadde på deg var helt amazing! Hvilken størrelse tok du? (Den så også smashing ut på deg)

Maria: Tusen takk! Den er i XS :-D

Skriv en ny kommentar