Marthe tipser – 10 partyfavoritter

God kveld fine dere <3 Jeg er bare innom for å dele mine partyfavoritter med dere en aller siste gang før jul. Nelly har nemlig hatt 15% på hele nettsiden sin i dag! Det betyr at du kan få alle disse godbitene litt billigere ved å ta i bruk rabattkoden XMAS15. Perfekt om du enda ikke har nyttårskjolen i boks? Nå har Daniel og jeg slått oss ned med reker og håndball for kvelden. Så vanvittig deilig etter tre intense timer med julegaveshopping.. Nei, jeg klarte ikke å holde meg unna. Heh, litt gaver får jeg da plass til i kofferten! Håper dere finner noe dere liker under her. Selv har jeg både jul og nyttårskjole i boks allerede, men jeg har likevel lyst til å klikke hjem 2, 3 og 10!


1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER (affiliateslenker)

*Beherskelse lenge leve*
Mihi, kos dere i kveld! Og HEIA Norge!

6 kommentarer
    1. Har du silikon, eller er du bare velsignet? Haha! Skjønner selvsagt om du ikke ønsker å svare på det- men har tenkt på det en stund, og er vel bedre å spørre enn å spekulere. Du ser uansett rålekker ut!

    2. Åh så mye fint dem har 🙂 fikk ny julekjole hos mamma i adventskalender så min er i boks:) nå koser jeg meg med ett par cider:) ha en fortsatt fin kveld 🙂

    3. Den første kjolen du hadde på deg var helt amazing! Hvilken størrelse tok du? (Den så også smashing ut på deg)

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg