Marthe tipser – 10 partyfavoritter

God kveld fine dere <3 Jeg er bare innom for å dele mine partyfavoritter med dere en aller siste gang før jul. Nelly har nemlig hatt 15% på hele nettsiden sin i dag! Det betyr at du kan få alle disse godbitene litt billigere ved å ta i bruk rabattkoden XMAS15. Perfekt om du enda ikke har nyttårskjolen i boks? Nå har Daniel og jeg slått oss ned med reker og håndball for kvelden. Så vanvittig deilig etter tre intense timer med julegaveshopping.. Nei, jeg klarte ikke å holde meg unna. Heh, litt gaver får jeg da plass til i kofferten! Håper dere finner noe dere liker under her. Selv har jeg både jul og nyttårskjole i boks allerede, men jeg har likevel lyst til å klikke hjem 2, 3 og 10!


1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER (affiliateslenker)

*Beherskelse lenge leve*
Mihi, kos dere i kveld! Og HEIA Norge!

    1. Har du silikon, eller er du bare velsignet? Haha! Skjønner selvsagt om du ikke ønsker å svare på det- men har tenkt på det en stund, og er vel bedre å spørre enn å spekulere. Du ser uansett rålekker ut!

    2. Åh så mye fint dem har 🙂 fikk ny julekjole hos mamma i adventskalender så min er i boks:) nå koser jeg meg med ett par cider:) ha en fortsatt fin kveld 🙂

    3. Den første kjolen du hadde på deg var helt amazing! Hvilken størrelse tok du? (Den så også smashing ut på deg)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg