hits

DIY - Unik veggpyntSe hva jeg har brukt morgentimene på denne onsdagen! Hihi, siden vi pratet litt om veggpynt og unike malerier i går kveld, tenkte jeg det var passende å dele et lite DIY tips med dere i dag! Idèen plukket jeg opp i nyeste utgave av "Det nye interiør", og ettersom det så så vanvittig enkelt og moro ut, hev jeg meg i bilen og kjørte til Jysk for rammeshopping på morgenen i dag. Disse sorte rammene som jeg har brukt er altså fra Jysk og kostet meg rundt 50 kroner. Dere kan helt sikkert finne billigere varianter andre steder også, eller kanskje dere allerede har noen gamle rammer liggende i heimen? Det ville jo ha vært helt genialt! Bildene jeg brukte rev jeg ut fra en av mine splitter nye Chanel samlebøker, men slike bilder i sort/hvitt finner man da over alt! Du behøver ikke å invistere i en Chanel, men om du vil gjøre det kan jeg selvfølgelig fortelle at min er kjøpt hos shopbob.com <3Du trenger: 1. En saks 2. En bok med fine bilder i 3. Noen enkle, rimelige bilderammerSlik gjør du:
1. Dra ut bildene i boka som du ønsker skal pryde veggen din.
2. Klipp til så kantene blir rette, og pass på at bildene passer til rammestørrelsen.
3. Legg så bildene i de tomme rammene, og start med opphengningen!Enklere og billigere blir det ikke! <3

Nå, hva synes dere? Flere som fikk lyst til å prøve seg? <3 

24 kommentarer

åå så fint! Har noe lignende selv!:) Ha en fin dag:)

Malin

Sofie Caroline Nilsen: Tusen takk! :D

Så lurt, og så stilig det ble! har gjort noe lignende med enda større rammer ;-D

Så utrolig fint <3

Ikke ofte jeg kommenterer, men når du punger ut med like bra innlegg hver dag, hver uke, hele året så fortjener du litt skryt!! Jeg har vært fast leser i 2-3 år nå, og du svikter aldri! Keep up the good work, Marthe! Håper jeg får sjansen til å møte deg en dag! :-)

Så enkelt, men samtidig så stilig ! :D

Utrolig kult og unikt :) Jeg ville nok ikke turt å gå løs på DE fine bøkene, men hey, det finnes jo alltids ting man kan skrive ut fra nett, eller finne i magasiner! :D Likte tipset veldig godt, gleder meg til å se kontorkroken din ferdig <3

Så utrolig fint det ble!

Et annet godt tips som jeg selv så i et interiørblad og hermet etter er å dra til en byggvarebutikk. Der kjøper du armeringsnett i ønsket lengde og bredde. Søker du på nettet med det navnet så finner du mange kule forslag på interiør ( som en oppslagstavle som hadde passet ved et kontor )

Søkeord i google: armeringsnett som interiør :D

Hege: Åh, det var superkult! Gjett om jeg har et nytt prosjekt oppskrevet nå da! Hvor kjøpte du ditt? Er det typisk montèr eller noe i den duren som selger armeringsnett? :)

Tattavkvinnene: Tusen takk! :D Nei, man kan finne enda finere bilder i magasiner og på nett :D

Karoline Stensrud: Å <3 For en herlig tilbakemelding. Tusen takk for at du la denne igjen Karoline <3 Blir så glad!

Charlotte: Tusen takk :D

Så kult! Hvordan er det med mva og toll når du bestiller fra Shopbop? Må si det fristet å klikke hjem en bok :-)

Jeg kjøpte mitt på byggmax. Inn andre vei til høyre i bakken opp til sørlandssenteret. ( ikke inn med ford, men neste vei :D De har det nok også på montèr.

Mille: Jeg tror ikke jeg betalte noe som helst jeg, og boka kom rett på døra! :-D

Kjempestilig! Må jeg prøve!

Har selv laget slike bilder, istedenfor å bruke mange hundre - kanskje tusen kroner på "ekte" bilder :D

Utrolig fine prints! Jeg ville nok ikke revet ut av de fine bøkene, men heller printe ut samme prints fra nettet :D Eller se om jeg fant noe i noen fine magasiner feks, hihi <3

Skriv en ny kommentar