hits

Last day in Paradise

10.05.2015 - 11:36 Ingen kommentarer
Reisen er sponset God morgen, og hei søndag! Det ble ingen oppdatering på dere likevel i går, men jeg vil ikke si at jeg har veldig dårlig samvittighet. Det har vært så godt som dødt i kommentarfeltene hele uken, og dere som har fulgt meg i lange stunder vet så godt at det er respons og tilbakemeldinger som driver denne bloggen. Det skal ikke være nødvendig å måtte mase frem en dialog når statistikken viser over 100 000 sidevisninger ukentlig. Da anstrenger jeg meg heller litt mindre for bloggen, og konsentrerer meg om å nyte det som gir meg aller mest akkurat nå.. Ferien <3 Jeg har gått inn i min siste dag i varmen, og den har jeg planer om å utnytte til det fulle. Jeg drar hjem klokken fire i natt, og innen den tid skal jeg bli superduperTÆN! Hihi. Solen skinner og gradstokken viser 28 grader, så alt tyder på at det bør gå i boks. Stranda kaller så fort dere er oppdatert.

Fine Isabell måtte stå som modell ved bassengkanten i går. Altså, har du 2 meter lange ben så slipper du ikke unna. -Og roomien min "Sturla" fikk stå som fotograf! Det er det jeg kaller dream team! <3

Vi gjorde utrolig mye i går, og jeg har dermed masse spennende å dele, men jeg tror jeg venter til Lapoint fotografen får sendt over bildene jeg behøver fra gårsdagens militærbasetrening. Ja, vi var og trente på flybasen her i Portugal i går, og ble mildt sagt pisket fra oppvarming til slutt. Hoho. Supergøy! Jeg fikk ikke lov til å knipse bilder her, men vi hadde med oss en fotograf som gjorde det, så mer om det kommer senere.

Ønsker dere en fin søndag videre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar