Last day in Paradise

Reisen er sponset

God morgen, og hei søndag! Det ble ingen oppdatering på dere likevel i går, men jeg vil ikke si at jeg har veldig dårlig samvittighet. Det har vært så godt som dødt i kommentarfeltene hele uken, og dere som har fulgt meg i lange stunder vet så godt at det er respons og tilbakemeldinger som driver denne bloggen. Det skal ikke være nødvendig å måtte mase frem en dialog når statistikken viser over 100 000 sidevisninger ukentlig. Da anstrenger jeg meg heller litt mindre for bloggen, og konsentrerer meg om å nyte det som gir meg aller mest akkurat nå.. Ferien <3 Jeg har gått inn i min siste dag i varmen, og den har jeg planer om å utnytte til det fulle. Jeg drar hjem klokken fire i natt, og innen den tid skal jeg bli superduperTÆN! Hihi. Solen skinner og gradstokken viser 28 grader, så alt tyder på at det bør gå i boks. Stranda kaller så fort dere er oppdatert.

Fine Isabell måtte stå som modell ved bassengkanten i går. Altså, har du 2 meter lange ben så slipper du ikke unna. -Og roomien min “Sturla” fikk stå som fotograf! Det er det jeg kaller dream team! <3

Vi gjorde utrolig mye i går, og jeg har dermed masse spennende å dele, men jeg tror jeg venter til Lapoint fotografen får sendt over bildene jeg behøver fra gårsdagens militærbasetrening. Ja, vi var og trente på flybasen her i Portugal i går, og ble mildt sagt pisket fra oppvarming til slutt. Hoho. Supergøy! Jeg fikk ikke lov til å knipse bilder her, men vi hadde med oss en fotograf som gjorde det, så mer om det kommer senere.

Ønsker dere en fin søndag videre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg