hits

Ukens juice: Grønt er skjøntGoood kveld! Jeg er i live til dere som alltid blir bekymret når det går så mange timer mellom blogginnleggene. Hehe, jeg har bare vært på jobb i åtte og en halv time. Noen dager blir mer hektiske enn andre og da går det gjerne litt tid mellom innleggene mine, men de kommer ihvertfall. <3 Alltid. Jeg rekker ikke så mye i kveld, men jeg har i det minste lyst til å dele ukens "juiceoppskrift" med dere.

Det er så lenge siden sist! Denne mandagsmorgenen prøvde jeg meg faktisk på en grønn variant! Jeg klarer ikke engang tanken på disse supersunne juicene med stangselleri, ingefær and so on, så jeg må bytte ut de sunneste grønnsakene med noe godsmakende frukt i stedet. Jeg lager meg da ikke juice for å drikke den mens jeg holder for nesen! Alt som skal ned i min mage må smake godt, og kombinasjonen av sitron, eple og kiwi har aldri slått feil. Heller ikke sammen med to håndfuller spinat og agurk. NAM sier jeg bare.Du trenger: 1. 1/4 agurk 2. 2 kiwi 3. En halv sitron 4. En pose babyspinat/2 store håndfuller 5. 2 eplerSlik gjør du:
1. Skrell det som eventuelt må skrelles (i mitt tilfelle sitron), og press i vei!Perfekt til å ta bort søtsuget er det også. <3 Oppskriften holder bare til et stort glass, så husk å doble oppskriften om dere vil lage flere glass. Dette + nyeste utgave av "Det Nye" koste jeg meg altså med rett før jeg dro på jobb. Viktig å slappe litt av før arbeidsdagen starter. Det er på langt nær min sterkeste side, men heldigvis tar Jonas ansvar når jeg er på mitt verste. Hoho. Jeg innbiller meg at jeg har fryktelig mye å gjøre hele tiden og har derfor en tendens til å fly litt for mye rundt. <3 Skal.Rekke.Ditt.Før.Datt.. Noen som kjenner seg igjen?

Nei, jeg slutter av. Skal ikke skravle hull i hode på dere halv tolv om kvelden!
Dere får sove godt og drømme søtt. Jeg har litt kommentarsvaring å kose meg med <3

34 kommentarer

Denne hørtes jo faktisk god ut, selv om den var grønn! :-P

fitnessprosjektet: Ikke sant! Ser fryktelig ut, men smaker godteri. <3 All smaken ligger jo i de gode fruktene :-D Da kan det ikke bli annet enn godt.

Du har nevnt det før men hvor er juicepresseren din fra og hvilket merke er det? så godt ut :)

Hvor er skoene du har på deg i dette innlegget fra? http://martheborge.blogg.no/1399848744_12052014.html?c=1399932740310

kl er halv 1 her i Bergen, men kanskje dere er på vintertid der nede i syden? hihihi

Det høyrtes faktisk godt ut :)

theresekristina: Så bra! :D

cuskima: Hahaha! Tulling :-D

Anonym: De er fra Bianco :-) <3

vilde: Jeg kjøpte den på Expert for 700 kroner tror jeg! Men de har den også på Coop obs for 500 eller noe i den duren. Hehe. Det informerte en leser meg om i etterkant :-) Min juicemaskin er i merket Philips :-)

tjihihihi mobbehumør neener neener

Det så fantastisk godt ut! Men kunne du laget en smoothieoppskrift også. Det nærmer seg sommer så noe frisk og godt ville vært bra :) hehe ;) elsker bloggen din Marthe, måtte du aldri slutte å blogge :)

Tusen takk for tipset! Dette må jeg prøve :)

Med denne presseren blir jo alt kroppen trenger liggende igjen i maskinen... Skall og alt annet skal knuses helt (?)

Jeg har ingen 'matrester' igjen i min maskin når den er mikset... Jeg har ikke denne maskinen, men den man kjøper på tvshop ! Dette er 0 point :P

Den ser i hvertfall sunn ut, har kjempe lyst til å prøve den ut! Men er blitt kjempe dårlig på å lage smoothie nå i det siste..

Hei :)

Har fulgt bloggen din en god stund og liker den veldig godt.

Om jeg ikke husker feil så passer dere bare Bella for en annen? Hvordan tror du det blir når dere må levere henne tilbake? Er det noe du/dere gruer dere til? Kunne du/dere tenke dere en egen hund når dere må levere henne fra dere igjen? Hvis dere kunne tenke dere en egen hund, hvilken rase ser du/dere for deg da? Stor eller liten? :)

Har prøvd den selv, og vil anbefale deg og prøve en med avokado, sitron og banan. Utrolig godt! :)

åh nam, så godt ut! :D

Karen Gjulbekjan

Karen Gjulbekjan

Namm, jeg skal aldri lage dette. Kanskje skal jeg lage smoothie som har god smak i går.

hvor har du kjøpt denne juice maskinen ?? Jeg har gått på en juicekur, anbefales ! men trener en juicemaskin. er denne bra ?

btw. Bildene dine tar veldig lang tid før de kommer opp, sikkert fordi kanskje bildene er store, er lettere om du gjør filen mindre. bare et lite tips, hehe.

Fast Leser av bloggen din hvertfall !! :D

Nam, den så god ut! Ingefær er forresten også veldig godt i juice altså, du burde prøve det med en liten bit oppi neste gang :)

Elsker Juice-oppskriftene dine! :) skal definitivt prøves ut!

Har nettopp begynt å lese bloggen din, og liker den godt. Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om hårstylingtips til 17. mai. Har ikke like langt hår som deg, men hadde vært fint med litt inspirasjon. Ha en fin dag!

åh det så utrolig godt ut! friskt og herlig! Jeg liker heller ikke å liksom holde seg for nesen og tvinge ting ned! Kanskje jeg må skaffe meg en slik juicer !

Så godt ut!:)) Men du, husker du hva nettsiden heter der venninen din kjøpte det dekselet som kan være under vann? ;)

Hei :-) lurte på om du kunne få en "eldre innlegg" knapp nederst på bloggen din? Du blogger så ofte, og jeg har ikke alltid tid til å lese blogger, så av og til når jeg går innom har du blogget mer enn jeg får lest! Det er litt tungvindt å gå tilbake i arkivet for å trykke tilbake på ett og ett innlegg :-)

Denne smoothien må jeg prøve å lage en gang!

Hvor er kjolen du har på deg på headeren fra? Den var skikkelig fin!!

Hvor er skjøtet og toppen fra forrige innlegg fra? Du har så fin stil!! Elsker når du legger ut outfits! <3

Nam nam det såg virkelig sunt og godt ut! :)

Den så utrolig god ut :) Så flink du er til å dele oppskrifter med leserene dine :)

Så veldig godt ut! :)

:* :*

Skriv en ny kommentar