hits

Antrekk - 280414God morgen! Her kommer litt flere bilder av gårsdagens antrekk. Jeg gikk i en splitter ny, kort Bikbok-kjole og ville nesten renne bort da disse bildene ble knipset. Herlighet for en deilig varme! I dag hadde det vært fint om det ble surt vær for jeg skal tilbringe hele dagen inne på Vero Moda. Hehe, hva da egoist? Jeg har fått æren av å åpne butikken og kommer til å dra rett i møte med regnskapsføreren så fort jeg er ferdig på jobb. Det blir med andre ord ingen tid til festligheter utendørs denne tirsdagen, men jeg krysser fingrene for at kvelden kan bringe med seg noe hyggelig for Jonas og meg. <3 Kanskje er dette dagen for å dra ut og spise? Feire kjærleiken?

Vi får se hva vi orker når kvelden nærmer seg. Nå vil jeg først og fremst ønske mine trofaste lesere en riktig fin dag. Tusen takk for alle de herlige tilbakemeldingene dere la igjen under alle tre innlegg som ble publisert i går. Jeg blir så glad for alle gode ord. <3Det var veldig mange som lurte på hvor kjolen var fra i går.
Den er altså kjøpt på Bikbok for 399 kroner! Synes den er så fin.

Vinneren av en uke for to i bungalow på Lapoint surfcamp Bali til en verdi av 10 000 kroner, er forresten blitt kåret for en god stund siden. Den heldige ble Maja Fjeld Eriksen og hun er blitt kontaktet på mail. For en heldiggris. Wish it was me. <3

42 kommentarer

Åh så herlig, og nydelige bilder!

Hadde forresten satt kjempe stor pris på om du tok en liten titt innom min blogg også :-) Ha en fortsatt kjempe fin tirsdag, vakre deg!

Hei!

Jeg har sett på 5-6 blogger at alle kåret Maja Fjeld Eriksen til vinneren av konkuransen, er dette noen grunn til? Syns det er veldig urettferdig for alle andre som har meldt seg på, at hun har vunnet den reisen 5-6 ganger. Håper du svarer på denne kommentaren..

Når kårer du vinneren på 2xu produktene? :D

Nydelige bilder og antrekk :) Du stråler!

Når blir vinneren av 2XU-plagget kåret? :)

Beautiful !!

Love, xxx

Lauraline

Nydelig på håret! OG ELSKER kjolen!

Den kjolen er så fin! Du kledde den utrolig godt :D

Den kjolen passet du!! den var utrolig fin <3!

Flotte bilder <3

For en skjønn kjole! Perfekt med krøllene og blomsterkransen :)

så fin kjole, du er lekker :D

Det var en utrolig nydelig kjole. Du kler det antrekket veldig bra.

Mvh. Cathrine

Jeg har også sett at Maja Fjeld Eriksen har vunnet på mange toppbloggeres Lapoint konkurranse. Litt urettferdig kanskje?

Er det mulig å være såå vakker ?:)) du er så flink til å blogge og ta bilder:) eller, Jonas ha ha :D ha en fin dag :))

At Maja Fjeld Eriksen vant på alle toppbloggeres Lapoint konkurranse er vel fordi det kun var en konkurranse med en vinner men at alle toppbloggerne reklamerte for samme konkurranse. Vanskeligere enn det er det vel ikke å skjønne??

så fin du er Marthe :) i dag dukket "det nye" opp i postkassen min og vesken var jeg å hentet på postkontoret! takk for supert tips du kom med forleden. vesken var perfekt! (derfor jeg bestilte egentlig). Ha en super dag videre :)

Den kjolen er så utrolig fin! Tror jeg nesten må skaffe meg den selv, hehe. Hadde det bare ikke vært for at jeg kom hjem fra London med en koffert mer enn da jeg dro akkurat... Ups!

skal du ikke blogge idag?

Du er så fin uansett klær og hår, du! :-) Alt kler den smukke!

Kjempe fint antrekk! Eg begynte faktisk å lese bloggen din når du var å besøkte faren og lillebroren din. Blei heilt fange i dei fantastiske antrekkene, og kvaliteten på bildene dine! Du er fortsatt like flink, elsker bloggen din <3

Eg lurte på om du har belte "feil" vei? Siden når korsene peker nedover, tyder det på djevelen osv... Men kanskje du ikkje tenke på det...menmen;)) Ha ein fin dag videre, Marthe!

Du er så vakker!

shannon fimreite: Tusen takk for gode ord! Så moro at du startet å lese bloggen min mens jeg var i Thailand :D Huffda, jeg har ikke tenkt på dette med at korsene er opp-ned. Hehe, det var bare en tilfeldighet. -Men nå vet jeg det til neste gang! :D

Anonym: Jo jeg har blogget to ganger i dag jeg :-)

Stine: Hahaha! Fort gjort :-D

Madelen: Åå så bra at du er fornøyd med både blad og veske. Det er godt å høre :-D Håper du forelsker deg i bladet også etter hvert. Sommerutgavene pleier å være spesielt gode og fulle av tips og inspirasjon! :-) Ha en fin kveld selv Madelen :-)

Anonym: Hehe, du har skjønt det! :D

Line H: Å <3 Blir så glad! :-) Tusen takk. Jonas er en knupp på å ta bilder :D Han er blitt proff med årene :D

Cathrine: Tusen takk Cathrine! Så hyggelig :-)

Terese Hagen: Hei hei! Det er ikke jeg som kårer vinneren, men jeg skal sjekke opp i om vinneren er kåret så kan jeg i det minste annonsere det på bloggen! :-)

Anonym: Maja Fjeld har ikke funnet fem/seks turer til Bali. Hvis flere bloggere har blogget om konkurransen så kårer Lapoint en vinner fra alle konkurranseinnleggene. :-) Da er det mest sannsynlig en felleskonkurranse som alle bloggerne har holdt for å finne èn heldig person som får ta med seg en venn og dra på surfekurs på Bali :-)

Linn Therese Dagsland: Tusen takk Linn Therese. Å jeg har tatt en titt på bloggen din mange ganger allerede jeg. Du er så flink! :-) Kjempegod på både skriving og bildeknipsing. Stå på! :-D

Utrooolig søte bilder!

mente idag den 29, men nå har du blogget

Du er den fineste bloggeren på jord <3

Kjempe fint antrekk :) Har kun et spørsmål om du har tatt på belte feil vei for korsene er opp ned. Hvis ikke vil jeg at du skal vite at det er et tegn på satan og djevelen.

Utrolig fin kjole! Du er så pen!:)

Du er utrolig vakker, etter jeg så deg i denne kjolen, syklet jeg til byen å kjøpte den med en gang, den er helt nydelig <3

Hälsningar från finland!

Hälsningar från finland!

Otroligt fina bilder! Varifrån är bältet? :)

Skriv en ny kommentar