hits

Ready for showtime!Goood dag! Wææ nå er det frøken stresset som prøver å få oppdatert dere her. Jeg har sittet i frisørstolen i fem timer i dag, blitt stylet med 60 centimeter langt hairtalk extensions, og sminket klar til showtime! Jeg er bare hjemom i førti minutter for å hive i meg noe mat før selve visningen starter. Jeg kommer ikke til å ha med meg noen fotograf blant publikum i kveld, men kanskje er jeg så vågal at jeg spør en ukjent om å ta litt bilder av meg underveis. Hihi, krysser fingrene for at jeg finner på noe lurt! Det gjør jeg jo alltid.Ettersom jeg var så utrolig flott stylet måtte jeg jo få Jonas til å knipse noen antrekksbilder av meg. Jeg rekker ikke å redigere alt sammen nå, men dere får i hvert fall en smakebit på hva dere har i vente for kvelden. Jeg vil være hjemme til ni så da håper jeg at jeg får tid til å blogge litt mer! Dere må ha en nydelig mandag videre så lenge. Det er i hvert fall ingenting å si på varmen her i sør!

Ønsk meg lykke til! Jeg tar igjen alt av kommentarsvaring i kveld <3

50 kommentarer

HERREGUD DU ER NYDELIG! elsker kjolen, og håret og egentlig alt!

Du er utrolig pen! Kos deg mye! :)

WOW så urolig vakker du var blitt på håret ditt nå! den lengden kledde du, og ikke minst så vakre stiper. DU må hilse til din frisør <3

Du er så utrolig nydelig!

Hvor kan man få kjøpt kjolen din?

Lykke til :)

Til de som spør: kjolen er fra bikbok;)

Bruker du selvbruning, og isåfall hvilken?

Lykke til! Deilig dag å ha bursdag på ivertfall, sol i Sandefjord også!! Stor klem fra bursdagsbarnet <3

Wow, så utrolig nydelig og vakker du er, Marthe! Du var rett og slett helt nydelig! Masse lykke til, og kos deg kjempe masse <3

Wow, den kledde du! Du stråler :D

Klem

Dagsvermer.no

Ikke for å kritisere verken deg eller frisøren, men.. Jeg syntes ærlig talt ikke det der var sååå utrolig bra. Ved første øyekast ser det jo kjempebra ut, men du ser at det er utrolig ulikt ditt hår.

Wow, du stråler virkelig! Var utrolig fint!

Lykke til fine Marthe :-D

åå, herlighet for en nydelig kjole du har på deg og håret ditt er bare elsk, elsker fargen og hvordan du ordner det, Ha en fin dag videre <3

Lykke til! Nydelig kjole. <3

åh så nyydelig! ha en super dag !

http://differentworldsofficjal.blogspot.no/

Ingelin Rystad

Ingelin Rystad

Gratulerer så mye til deg og Jonas :-D Så pen du er <3 Kos deg masse og lykke til :-)

Elsker antrekket Marthe! Også må du ha lykke til :)

hvor er kjolen ifra??

Mia Mathilde Frydenlund

Mia Mathilde Frydenlund

Fine fine Marthe :) Moro at du får oppleve så mye spennende og det er så velfortjent! Du kler virkelig den hårfargen og.

Nydelig den kjolen var på deg! Må komme meg fortfort på bikbok og kjøpe den :D

Så utrolig fint antrekk! Sier gang på gang at jeg elsker stilen din <3

DU er så nydelig! :)

Hei Marthe! :) Så utrolig nydelig du er, og for en sykt fin kjole! Tenkte jeg skulle spørre deg om du har noe tips til et sted jeg og kjæresten min kan reise på sommerferie! Vi har så lyst til å reise til et sted der man kan både shoppe, sole seg på stranda og med maange fine, romantiske steder å spise på! :D Har sett at du har reist masse, og tenkte kanskje du har noen gode tips!

Klem! <3

Utrolig fin kjole! :)

Det var hyggelig å se deg i dag marthe :) skulle gjerne delt noen bilder med deg, men du smiler ikke (utrolig nok) på noen av de.

Janne: Oh no! Hehe, jaja jeg har noen bilder av meg smilende på og av scenen selv :-D Håper du hadde det like hyggelig som det jeg hadde :-)

theresekristina: Tusen takk! Herlighet <3

Linea: Å <3 Tusen takk for det Linea!

Benedicte: Hihi, tusen takk! Det var et spontant kjøp, men jammen satte den som et skudd på :D Elsker når det skjer! Hehe.

Mia Mathilde Frydenlund: Tusen takk for det. Så snill du er :-) Det er alltid spennende å bli med på noe nytt :D

Andrea: Den er fra Bikbok! :-) Og koster 399 <3

Sandra: Tuusen takk! :-D :-D

colorfashion: Tusen tusen takk for det. Blir så glad for slike kommentarer. :-D

Christina G H

Christina G H

Wow! Superfint :)

Lene: Da må du se med et tredje øyekast for hårfargen blir ikke mer lik min egen. Det er ikke mulig å få det mer naturlig. Fargen gled rett inn i mitt! :-)

Ragnhild: Nei, det gjør jeg ikke :-) Jeg unner meg bare litt solarium en gang i blant :D

Maren: Tusen takk Maren! Kjolen er fra Bikbok :D

prinsessen: Det skal jeg gjøre :D Hun leser helt sikkert kommentarene på håret her på bloggen også og blir sikkert like glad som meg for å alle disse gode orene <3

supportprettylittleliars: Tusen takk! <3 Gode dere er.

Ida Rygnestad

Ida Rygnestad

Hei Marthe! Ååå, virker som du har hatt en en helt fantastisk dag :D Og håret ditt er jo bare helt nydelig! WOW! De frisørene vet hva de driver med ja :) Cred! Men jeg er bare nødt til og spørre hvor den kjolen du har på deg er fra?! Den var jo bare ALDELES SKJØNN! :D :D Klem<3

Ida Rygnestad: Heisann! Det har jeg absolutt :D Tusen takk for gode ord. Blir så glad! Kjolen er fra Bikbok. Jeg kjøpte den for 399 i dag :D Klem!

Ida Rygnestad

Ida Rygnestad

Hei Marthe! (igjen). Ordene fortjener du, så ta de til deg :) Virkelig! Men åååå, er den fra Bikbok - uæææh! :D Me like! Da MÅ jeg innom der i morgen og se etter den! Også så ok pris og da - likeeeeer :D Klem<3

Nydelig du er! Håper du koste deg masse. :D

Nydelige kjole, den var fantastisk til deg :))

Åååh! Så nydelig og fin du ble på håret! :-)

Utrolig fin og søt kjole også! Kledde den sykt godt!

Så utrolig pen du er!

Jeg lurer også veldig på hvor du har kjøpt beltet ditt? :-) det var sinnsykt kult!

Jeg likte blomsterkransen din, hvor er den fra? :)

Skriv en ny kommentar