hits

En formiddag på Artesia SpaDa har jeg endelig fått satt meg ned og bladd igjennom de tusen bilder som ble knipset fra dagens spabesøk. Jeg var omringet av nydelige omgivelser og følte ikke jeg kunne ta mange nok bilder! Ville helst knipse titalls bilder av enhver orkidèblomst jeg gikk forbi. Artesia Spa er FOR fint. Å komme opp i 7 etasje på Grand Hotel i dag var rene nirvana-opplevelsen. Cathrine og jeg hadde aldri vært her før noen av oss, men jeg hadde hørt at Artesia Spa var stedet å dra for en ordentlig god kroppsmassasje.

Det kan jeg nå bekrefte at det er! Jeg har aldri fått en så god massasje i hele mitt liv, og Cathrine som masserer selv sa nøyakig det samme. Vi ankom spaavdelingen en time før selve massasjen og benyttet oss først av fasilitetene. Man kan nyte et steambad om man vil det, man kan bade i det digre bassenget om man vil det, eller man kan ligge på en av sengene, bare nyte atmosfæren, spise frukt, ta et glass vin, eller lese blad. Vi gjorde selvfølgelig alt dette, og SOM vi koste oss disse minuttene.Da klokken slo 13.00 kom det to unge damer for å hente oss til hver vår 55 minutters klassisk massasjebehandling. Ettersom vi dro sammen på spa hadde vi lyst til å ligge på samme rom også! Det var vi så heldige å få lov til. Artesia tilbyr nemlig duobehandlinger hvor man får ligge på samme rom og nyte opplevelsen sammen. Kan ikke si at tanken på å kjøpe en slik opplevelse i bursdagsgave til Jonas, ikke streifet meg. En 55 minutters full kroppsmassasje ville ha vært en rimelig bra bursdagsgave, er dere ikke enige? Skal du på shoppingtur til hovedstaden med en god venninne, din mor eller din kjære så vil jeg anbefale dere å sette av tid til et besøk på Artesia Spa. Det vil gjøre hele helgen deres akkurat som det gjorde vår. <3

 Dere må gjerne booke eller lese mer om Artesia Spa sine duobehandlinger HER
Her står også alt om priser og ulike behandlinger Artesia Grand tilbyr. <3

         Behandlingen er sponset

25 kommentarer

Åh, så deilig! Koos dere masse i helgen! Elsker bloggen din! :) Titter alltid innom når jeg trenger inspirasjon og også ellers! Alltid noe gøy å finne her!

Høres herlig ut! <3

Åhh, nå ble jeg utrolig misunnelig :) Kanskje jeg rett og slett skal reise på spa snart jeg også :)

Hvordan klarer du å få øyenbrynene like hver dag? :O De er kjempefine! Kos dere!!<3

Skal vi bytte jobb? :-)

Høres helt fantastisk ut, bodd i oslo en stund nå men aldri hørt om. Hører om så mye bra hver eneste dag, dette må jeg virkelig prøve!

Du er bare såå pen😊

Hørtes helt fantastisk bra ut! Må virkelig sjekke ut det :-)

Anette Skauen: Ja dette var slett ikke feil :-D

Anonym: Å <3 Tusen takk for det!

Sara Lahon: Oi! Da vet du nå hvor du skal dra om du får lyst å skjemme deg selv bort litt en dag :-D

Elisa: Hihi! Ånei, bytter ikke bort denne jobben her :-D Hehe!

Anonym: Å takk! Jeg vet ikke helt hva jeg gjør. Jeg fyller dem bare ut med en brynpenn fra Dior. :-)

martheschanche: Såå hyggelig å høre Marthe. Nå ble jeg glad :-) Tusen takk for gode ord. Vi har hatt en fantastisk helg. Håper du har hatt det samme :-) God søndag!

Så fint det var der! Og så utrolig deilig det hørtes ut med en tur på spa :)

Det er så utrolig fint og behagelig der!

åh dette vil eg også, er så deilig med SPA <3<3

Sponsing skal merkes ØVERST i innlegget..

Kristine: Okei Maren. :-)

SÅ heldig! håper du har kost deg så masse ! :) Men jeg lurer om du får alt dette her sponset? HVORDAN? må du betale noe selv? eller spør du om å bli sponset av spa?

P.s jeg er en fast leser elsker bloggen din ! og vil vite mer om åssen du blir sponset av så dyre ting! Jeg vurderer selv å blogge

så helt fantastisk ut! :)

Hei :) Kjempe flott blogger du er! Fortsett sånn, men en ting jeg lurer. Hvordan får du så mange sponsor? Kan du lage et innlegg om det og alt om sponsing og hvordan det gjøres? Hadde sett stor pris på det!

Er det like bra å lage en blog med blogspot.com? Du får vel like mange sponsore og sånt? Kan du bli sponset av andre klær firmaer utenom de norske? :))

SÅ heldig! håper du har kost deg så masse ! :) Men jeg lurer om du får alt dette her sponset? HVORDAN? må du betale noe selv? eller spør du om å bli sponset av spa?

Skriv en ny kommentar