hits

DIY - FrynsesokkerSokker med blondefrynser er ikke alltid like enkelt å få tak i på butikkene. Jeg husker at jeg i fjor lette i ukesvis før jeg fikk tak i noen selv. (Fant dem til slutt i en salgsboks på Gina Tricot for 29 kroner). Hehe! Jeg synes slike sokker kan være en utrolig søt detalj jeg! Spesielt til antrekkene nå om våren. Man kan dra sokkene litt over toppen på skoen og kun la blondefrynsene henge fritt over, eller man kan bruke sokkene slik som jeg har gjort på bildene over og under her. I sommerslige pumps!

Let's begin! Jeg hadde helt glemt hvor mange timer det tok å lage DIY innlegg. Selve prosjektet går unna i en fei, men dette med å finne ut hva jeg skal lage, knipse bilder av enhver saksebevegelse, ta resultatbilder og kun velge ut noen av disse 300 bildene tar en liten evighet! Heldigvis koser jeg meg glugg ihjel med lagingen av disse DIY innleggene. Håper det faller i smak! Dette var utrolig vanskelig å beskrive, men jeg håper at dere kan studere bildene og ihvertfall prøve dere litt frem utifra disse.
Du trenger: 1. Et par sokker i valgfri farge 2. Et blondebånd eller stoff i valgfri farge 3. En limpistol 4. En saksSlik gjør du:
1. Start med å klippe to remser blondestoff. Du velger selv hvilken farge og hvilken tykkelse du ønsker å ha på remsene. Jeg lagde et par sokker med tykke remser og et par med noen tynnere, grå. Det gjør ingenting om du ikke klipper rett.
2. Ta på deg sokkene og sett limpistolen på. Legg enden av den ene blonderemsen midt på sokken (en cm ned fra øverst på sokken) og lim så stoffet blir sittende fast der. (Lim KUN øverst. Blomderemsen skal sitte fast øverst og henge løst nederst).
3. Legg blonderemsen videre langs sokkekanten ca 2 cm til og lim også fast disse 2 centimeterne (kun øverst i kanten).
4. De neste to centimeterne med blåndestoff bretter du sammen og legger over det allerede fastlimte blondestoffet. Lim det fast akkurat i brettekanten. (Husk kun å lime langs toppen). Nedre del skal alltid henge fritt. Ellers blir det ingen frynse-effekt!
5. Så fort du har gjort dette vil du se hvilket mønster du skal lage. Nå er det bare å legge 2 nye centimeter stoff rett langs sokkekanten og lime det fast. Så ta 2 nye centimeter igjen, brette disse i to og legge bak over de 2 centimeterne som du nettopp limte. Det høres avansert ut, men dere vil skjønne hva dere skal gjøre så fort dere har limt fast første stoffbitt.Det er så vanskelig å forklare, men det er så logisk når du holder på! Jeg er sikker på at dere får det til.Den øverste biten av sokken liker jeg å til slutt brette lett over kanten med blonderemser.
Da skjuler du eventuelle ujevnheter som måtte oppstå under limingen! LYKKE TIL <3

29 kommentarer

Det var veldig fint! Har aldri kommet på dette selv. (:

Så smart, det må testes ut :)

eg ville ha brukt heilt nye sokka :)

åh, du å dine innlegg! Ikke er de bare bra, men bildene er så fantastisk flotte og inspirerende :-)

Elsker når du lager DIY innlegg! men jeg lurt på en ting, har du Pinterest? isåfall hva heter du?:)

Marthe, vet du om sokkene kan vaskes med limpistol-lim på, og "overleve"? :)

Stine Erichsen: Å tusen takk for det! :-D Kjempehyggelig å høre!

Lina: Så bra! :D Ja, jeg har Pinterest, men jeg bruker ikke profilen til å legge ut bilder selv. Jeg er der bare for å lete etter inspirasjon :-) Så det er ikke noe inspirasjon å hente fra min profil <3

Maria: Jeg pleier å vaske alt jeg lager med lim også jeg. Noen plagg overlever en vask på 30/40 grader, mens andre plagg må fikses litt på etterpå. -Men jeg prøver å vaske akkurat slike ting så sjeldent som mulig :-)

Så utrolig lurt! Det må jeg prøve en gang :-)

Ingelin Rystad

Ingelin Rystad

Så utrolig fint :-) Ha en fin kveld videre <3

Ingelin Rystad: Tusen takk og i like måte Ingelin! :-)

savner flere av diy prosjektene dine :)

stinejessie: Ikke sant? :D Flere skal bli vettu! Håper jeg kan få til enda et prosjekt allerede i morgen <3

så stilig! :) elsker blondesokker! mine kjøper jeg på ebay;)

åh Bobbysocks de er så søøøøøøte :D

Nå har jeg ventet lenge på et DIY innlegg , du er så flink med det

Rebekka: Å, hvorfor har jeg ikke tenkt på det? Ebay er genialt.. Man finner jo alt der! <3

Åh så fiint! :D Du er så kreativ og flink!

Så utrolige søte sokkene ble med frynser! Takk skal du ha for innlegget :-D

Katrine: Å baare hyggelig Katrine :D <3

Så fine de ble! Dette må jeg prøve :D

Så søtt og smart! :)

Så fine! Husker jeg gikk med sånne sokker da jeg var lita. Men de er jo fortsatt søte :D

hei. I stede for å lime blondene på (slik at de faller av etter vask) kan du sy de på med symaskin, da holder de sikkert lengre :) bare et lite tips :D

Elsker blondesokker! Men tror ikke jeg har funnet noen på flere år, så dette skal jeg lage! :D

Skriv en ny kommentar