Dinner at Straits KitchenVår aller første middag fant sted ved Straits Kitchen. En restaurant som overgikk alles forventninger. Vi fikk ironisk nok ikke lov til å ta bilder av lokalet, men jeg lurte meg likevel til å knipse noen få til dere av buffèområdet. Det var så luksuriøst! Herlighet, alt er jo luksuriøst her. Det er bare noen timer siden jeg spiste meg sprikkmett på denne maten, men jeg klarer likevel å friste meg selv til å ville dra tilbake for porsjon nummer tre. Dere som ikke liker indisk mat er gale. Rett og slett. Alt smaker himmelsk i min munn!

Til middagen fikk vi også de aller siste jentene på plass. To bloggere fra Finland ankom akkurat i det vi skulle starte på middagen. Jeg legger ved noen bilder av de svenske, norske og danske bloggerne under her så kan dere se om dere kjenner noen av dem igjen? Selv hadde jeg kun pratet med Kristina på forhånd, men vi har allerede rukket å bli godt kjent med svenske Fanny. Den jenta tror jeg vi skal få det veldig hyggelig med den kommende uken. I morgen drar vi blant annet ut for å teste Singapores uteliv!

 
 

For en herlig gjeng vi er! Første kveld kunne ikke blitt bedre.
I morgen er det på an igjen med et nytt, fullt program. GØY, GØY, GØY!

17

Er så misunnelig! Kjempefine bilder! :)

Ser ut som dere koser dere masse! Gleder meg til neste update allerede :D

Lekre bilder! Gleder meg til fortsettelsen :-)

Ser ut som dere koser dere kjempe masse :)

Så koselig. :D

Åh, indisk mat er så utrolig godt! Nam nam :)

åå herlig !

Koooos deg!! :-))

Så herlig :)

Kos dere masse!! :D

Noe så herlig da! Fine bilder også :-) Kos deg videre!

Katrine: Tusen takk Katrine :-) Skal knipse en hel hau bilder av alt det morsomme vi drar ut på i dag også. Bare å glede seg til neste update! :D

Ser helt fantastisk ut!

Sitter forresten her klokken 02:20 med en bok jeg ikke klarer å legge fra meg, og det fikk meg til å tenke på deg! Tror jeg må anbefale denne trilogien til deg, om du ikke allerede har kastet deg ut på den. Jeg er nemlig som deg, en ihuga 50 shades of grey- fan, og da jeg kom over disse bøkene ble jeg sykt lykkelig. Så jeg anbefaler deg å lese Crossfirebøkene av Sylvia Day :D Ellers ha en flott dag/natt(hva det enn måtte være i Singapore)!

Silje: Nei så morsomt! Vet du hva jeg har faktisk lest de to første bøkene av Crossfire trilogien :D Mangler bare den siste. Hoho! Vi er visst rimelig like i boksmaken :D

Det så gøy ut! Fine bilder :-)

Så fine dere var! Litt snikfotografering må være lov ;) Gleder meg til å se flere bilder fra turen deres

Ingelin Rystad

Fine dere var :-) Dere er bra heldige :-)

Skriv en ny kommentar