Vel fremme i Singapore!

  

Jeg føler meg ærlig talt som dronninga av hele Singapore her jeg sitter. Jeg fikk meg litt av et sjokk da jeg sjekket inn på Park Royal Hotel for ca 30 minutter siden. Jeg visste at selve hotellet kom til å være helt usansynlig fint, men jeg ante ikke at rommet mitt skulle se sånn ut! Jeg nesten stupte inn på hotellrommet supertrøtt etter 24 timers reising, men jeg kviknet fort til igjen foråsidetsånn. Jeg tror enda ikke det har gått opp for meg at det er her jeg skal bo de fem neste dagene. Fy søren! Hva har jeg gjort for å fortjene denne drømmejobben? Justin Bieber kan bare ha det så godt. Jeg ville ikke byttet livet mitt med noen andres akkurat nå.

Vi ankom Singapore flyplass 06.15 i dag tidlig (00.15 norsk tid). Så var det bare å starte sightseeingen med det samme! Åja, her er det ingen tid å miste. Jeg har allerede vært på citytour i Singapore i hele tre timer denne morgenen. Bloggerne fra de ulike landene ble kjørt rundt i en egen bil sammen med en superhyggelig guide som viste oss både det ene og det andre. Gud, så frodig og flott det er her. Her snakker vi regnskog midt mellom shoppingsentrene! Jeg kan nesten ikke vente med å se hva mer Singapore har å by på.Se så fint det er her! Aldri bodd så fint før jeg. Nei nå er jeg fornøyd. Under her ser dere utsikten som jeg kan velge om jeg vil nyte fra sengen, kontoret eller badekaret.. Rett ned fra vinduene mine har jeg også fått utsikten over et nydelig basseng og tidenes regnskog. Skal vise dere mye mer av det fantastiske hotellet etterhvert. Nå må jeg bare se og få hvilt meg litt før vi skal ut på nye eventyr! Om tre timer drar vi på besøk til en botanisk hage før bloggjentene skal ut og spise middag sammen. LIVET <3Er det ikke bare nydelig her? Klimaet er nesten helt likt som i Thailand.
Vi skal ha mellom 30 og 35 varmegrader hver eneste dag. Noe så skjønt!

44

Åhh herregud, det så kjempe herlig ut! må være utrolig digg å ha så bra komfort på et fly, drømmer om å oppleve det en gang jeg også! :) Det skal visst være mye å gjøre i Singapore så kos dere masse, ha en super fin opphold skjønneste du <3

For et fint hotellrom:-) Kos dere masse!

Åå, du lever livet!! :) Kos deg masse!

Åå, så heldig du er!! Kos deg masse :D

Misunnelig! Kos deg masse! Ingen bekymringer! :)

Dere lever livet altså! NYT det!! <3

Åååå! Det hotellrommet var rålekkert! Du er jammen heldig :-) Kjenner jeg er litt misunnelig her jeg sitter i regnfulle Bergen og skriver semesteroppgave.. Kos deg masse, Marthe! :-)

Nå er forresten ny Christian Grey rollesatt! Jamie Dornan :) Er faktisk mye mer fornøyd nå enn når Charlie ble castet :))

Misunnelig! Heldig, kos deg masse :D :D

Åå så diigg!

Så bra innlegg! Ønsker deg en herlig torsdag videre, og en fin helg når den kommer snikende.

klem

www.tamt.blogg.no

Det så helt nydelig ut! Til og med flyet så jo kjempefint ut :) Kos dere masse på jobb :)

Så utrolig flott det ser ut! Heldige deg :) Håper du får et superfint opphold i Singapore!

Ingelin Rystad

Åh er skikkelig missunnelig nå :-) Kos dere masse ^^

Du er heldig! Det var kjempefint der:)

NYYYYYYYYYYYYYYYYYYT Marthe og kos deg og få inntrykk og bare ta alt inn :)

Du fortjener det vet du :)

Kan du lage et innlegg om hvordan du renser huden din ?

Hva slags flyselskap fløy dere med? Dette må jo være på 1.klasse!! Så helt utrolig deilig ut :D Du er så heldig som får oppleve så mye!

WOW

Regner med du ikke følger med på norske nyheter når du er på SÅ fin ferie, men hovedrollen(Christian Grey) i Fifty shades of Grey er nå valgt, det er Jamie Dornan som skal spille :)

Her sitter jeg å dagdrømmer, mens jeg leser diverse blogger. Og plutselig ser jeg bildene av deg, som faktisk er i noe som minner sterkt om "drømmer"!! Så utrloligt herlig ut! :D Kos deg masse i Singapore :)

Og dersom du allerede ikke har godfølelsen, kan jeg fortelle om at her hjemme i Norge blåser og regner det...

nå har den nye fiftishadesofgrey mannerollen kommet, det står på vg :)

Utrolig fint hotellrom! Kos deg masse! :D

Utrolig flott! Idag ble jeg gjennomvåt i en boblejakke på en gåtur på 10 minutter, vind, regn og kaldt, så du bør kose deg litt for meg også!!:)

Charlotte: Vi fløy med Singapore Airlines :-) Kjempeflott fly! Stort og fint :-)

Vilde: OOoooi!! Gjett om jeg skal Google Jamie Dornan NÅ. :D

Arh! Det skulle jeg ikke ha gjort. For en pusegutt! :O

Ragnhild: Jeg renser ikke huden på noe spesielt vis. Jeg fjerner bare sminken om kvelden, vasker ansiktet med litt lunket vann og smører meg med A krem :-)

~Lin: Tuuuuusen takk Lin! :-D Du er god. <3

tamt: Tusen takk for det! Ønsker deg en veldig fin helg selv :-)

Åh, så utrolig koselig. MEN dette fortjener du Marthe, helt utrolig masse også. Unner deg alt dette, kos deg masse masse Perfekte deg. <3

For noen herlige bilder. Fantastisk hotell og ikke minst fly! Håper du koser deg masse :) <3 Må si meg enig i deg med han som skal spille Christian Grey, pusegutt. Skuffelse atter en gang.

Kos dere masse i Singapore :D Håper dere rekker gjennom alt :) Fløy dere busninessclass, eller tok dere bare bilder der? =)

Nyyyydelig hotellrom btw. Selv om man bare skal sove der, er det jo deilig når det er luksuriøst :)

Amalie: Åå <3 Tusen takk Amalie! Jeg blir så glad for å få høre slikt :-) Du er god!

Kaia: Heisann! Tusen takk Kaia :-) Nei, vi fikk lov til å komme inn litt før og knipse bilder av hele flyet før de andre kom inn. Bildene du ser øverst er fra businessclass, men de vanlige setene var heldigvis veldig gode de også :-) Og hotellrommet er en drøm <3 Herlighet. Vil aldri hjem! Hehe

ååå så deilig!! får hjemlengsel jeg nå... ta deg en tur opp til sjømannskirka, så møter du masse hyggelige folk! :)

Såå fint! Kos dere masse der :D

Så utrolig fint det var der! Misunner deg masse :)

Superfint jo! :D

Åja, så dere fløy ikke 1. klasse?

Du har vel soverommet alene, eller? Tenk så kleint å dele rom med et så åpent bad.. Haha.

Wow, for et nydelig hotellrom! Kos deg så utrolig mye, det fortjener du! <3

For et fantastisk rom! Men er det så åpent bad? Haha, men allikevel var det veldig fint :-) Heldig du! Kos deg masse videre :-)

Katrine: Ikke sant! Ja, alt er i glass og det står rett mot vinduet. Haha! Men jeg er i 9 etasje så forhåpentligvis er det ingen som ser inn :D

Karoline: Hehe, nei vi gjorde ikke det :D Ja det har jeg. Heldigvis! Hehe :D

Skriv en ny kommentar