Siste dag på Barcelona BeachGod ettermiddag kjære lesere! Nå kom Jonas og jeg akkurat inn døren fra flere timers soling på Barcelona Beach. Fy søren så deilig! Jeg fullførte mine aller siste spansktimer på EF skolen til morgenen i dag og tilbrakte resten av dagen ute i varmen med Jonas. Strendene her i Barcelona er noe annet enn strendene i Malaga. I Malaga må man nemlig litt utenfor byen for å få tak i rene, penere strender. Her ligger gigantiske strender med turkist hav på rekke og rad. Det er rett og slett bare å velge og vrake! Barcelona Beach ligger bare tre busstopp fra EF skolen, men Jonas og jeg kastet oss bare i en taxi, betalte rundt 50 kroner og var der på fem minutt. Hehe, vi kunne ikke kaste bort et enetse minutt av soletiden!

 

  


I dag har vi hatt litt restaurant-uflaks! Vi var vågale og bestilte hver vår russiske kongekrabbesalat ettersom vi var på et flott fem stjerners hotell. Grønnsakstappen som dere ser på bilder under var det vi fikk servert. Jeg ville le meg ihjel da jeg så ansiktet til Jonas. Heldigvis fikk vi ihvertfall ned noe av det. Vi har bare fått nydelig mat mens vi har vært her så det skulle bare mangle at vi hadde litt uflaks.Håper dere har det bra! Jonas og jeg reiser tilbake til Kristiansand i morgen. -På selveste bursdagen min! Vi skal derfor ut på en finere restaurant i kveld og spise en god middag. Heldigvis har vi tid til noen timers soling før flyet går i morgen også. Åh, *Krysser fingre for at vi har sommervarme i Kristiansand!*

14

Det er ikke så ille her i Kristiansand, fremdeles sol hvertfall! :-)

Så utrolig herlig! åå, kos

Åh, så herlig! Og sist men ikke minst bildene! Må bare dra dit en gang, måå se palmetrær, hehe elsker det!!!!

Det er ganske varmt i Kristiansand :)

Her i Kristiansand har det vært sol og opptil 20 grader i dag. Men andre ord; perfekt når jeg hadde fri fra jobb i dag :D

Kos dere masse den siste kvelden deres, og gratulerer med dagen på forskudd! Satser på fint vær i morgen også da :)

Så fint! ser ut som en fantastisk tur! :)

Nettopp flytta til Søgne! Er slett ikke ille temperatur her om dagen altså :-))! Varmt og deilig, fikk tilogmed bikini-skille etter en tur i Helleviga! Gratulerer på forskudd, herlige Marthe!

Stine: Åh noe så deilig! Skjønt å høre :-D Hehe! Tuusen takk Stine. <3

M: Oi! Det høres ikke verst ut :D Tusen takk! Du er god. <3 Håper finværet holder seg i i hvert fall en uke til!

Hvor er kjolen fra? SÅ fin!!! :)

Hvor er kjolen fra? NYDELIG.

Finnes den i andre farger?

Ellers, har du noen tips til hvor man kan kjøpe kjoler til f.eks juleball? Må ha en ganske formell kjole som er lang. Vil helst ha en som ikke alle andre har :-)

Håper du kan svare på hvor kjolen er fra :-)

Hørtes kjempe deilig ut! Bra dere har kost dere siste dagen :-)

Anonym: Kjolen er fra Bikbok! :-)

Skriv en ny kommentar