EF utflukt - KatamaranÅh, for en dag. Vi har hatt en magisk ettermiddag! EF skolens rektor kjørte Jonas og meg til havnen i Malaga for så å ordne oss billetter til en to timers båttur med katamaranen. Litt av en service! -Og for en opplevelse. Å ligge og sole seg på havet med en iskald cola og akkurat passe vind er.. LIVET. Vi kjørte helt rolig rundt i Malagas havner og etter en times soling slo vi ut anker så folk kunne hoppe i havet.

Høres fristende ut ikke sant? Dette er en av aktivitetene EF skolen i Malaga har å tilby elevene sine. Hadde jeg ikke reist videre i morgen, så ville jeg også blitt med på padling i kajak med EF elevene. Jeg har sett noen bilder av denne utflukten og den ser helt utrolig ut! -Men kanskje EF skolen i Barcelona kan tilby noe av det samme? Vi får se! Jeg gleder meg ihvertfall masse. Denne uken skal jeg leve lenge på! 

 

Kjekken og gladmonsen!Jonas leker med ringen på fingeren min..
Jonas: Hvis denne steinen var en diamant. Hvor mange karat ville den vært?
Marthe: Å Jonas, jeg kan ingenting om kvadrat.

 

Heh! Så dum kan man bli. Vet dere hva vi skal nå? Vi skal besøke et gammelt slott oppi fjellene og spise middag med utsikt over hele Malaga. Her skal vi også utføre vårt faste "beste og verste" rituale som går ut på å fortelle hverandre dagens høydepunkt og dagens nedtur.. Det er noe vi alltid har gjort på feriene våre. Jeg må vel og merke virkelig gå inn i tenkeboksen for å finne nedturen for denne tirsdagen!

28

Fine bilder! Så kjempe koselig ut!

Så fine bilder, ser ut som dere koser dere i allefall! :D

er ikke flink til å kommentere, men vil bare gi lyd og si at jeg syns bloggen din har blitt utrolig mye bedre med årene! Syns du er en av de bloggerene som virkelig legger energi i innleggene, ikke bare poster masse ugjennomtenkt. Vil bare skryte av innsatsen din og du er veldig pen :) Og selvom jeg er dårlig til å legge igjen kommentarer syns jeg bloggen din er super :)

Fine bilder! Kos dere mye videre! :)

Herregud du er fin Marthe! Håper dere stor koser dere i varmen, ser så utrolig fint ut der :-)

Dette så utrolig deilig ut! :) håper dere koser dere!

Så utrolig fint og deilig det så ut!

Det så kjempe deilig ut! For noen herlige bilder også :-)

Du er så utrolig fin, og ikke minst en super blogger! :) Jeg lurer litt på om du har silikon i brystene...? Forståelig om dette er personlig altså:) Du er helskjønn

Så bra dere fikk noe moro ut av den siste dagen, herlige bilder! :D Misunner dere en hel del ;o Kos dere masse på middag <3 Og god reise videre i morgen :D

Ser ut som dere har det superfint!! Og du er superfin selv. Herlighet for en kropp! Har du silikon, eller er puppene dine naturlige?

så fine bilder!

Koselige bilder! :)

Kristine Adriana Olsen: Tuusen takk for det Kristine! Åh, ja det er helt sikkert :D Gleder meg masse til å se hva Barcelona har å by på. :-)

KARINALF: Åå <3 Tusen takk Karina! Det er veldig fint her. :-)

Anonym: Nei så hyggelig å høre. Takk for at du bestemte deg for å legge igjen noen gode ord akkurat i dag :-D Bedre sent enn aldri! Hehe. :-) Dette var veldig oppmuntrende. Kommentarer som denne motiverer veldig, så tusen takk! <3

Det er fantastisk ut! =)

Kaanskje Jonas ville vite det pga at han har planer om å kjøpe en lignende ring til deg? ;) haha

Hvor og når har du tatt silikon?

Så fine bilder! Du er så pen :D

Så deilig!

har du silikon? plis svar

Ida Stenersen: Tusen takk Ida! :-)

Åhhh du er så perfekt !

Så fine bilder!! men måå bare spørre siden det er en ny trend på topplista.. har du tatt silikon?

dere er nydelige sammen!! altfor nydelige, jo. begge to har sinnsykt fine kropper også, sier bare: WOW! heldige som har funnet hverandre for dere er en perfekt match <3

Beklager, men eg føler at eg må spørre. Blir puppene dine forsatt større? Mye større?

Den bikini'n var fin, hvor er den fra? :)

Tatt silikon? :-)

Skriv en ny kommentar