EF utflukt – Katamaran

Åh, for en dag. Vi har hatt en magisk ettermiddag! EF skolens rektor kjørte Jonas og meg til havnen i Malaga for så å ordne oss billetter til en to timers båttur med katamaranen. Litt av en service! -Og for en opplevelse. Å ligge og sole seg på havet med en iskald cola og akkurat passe vind er.. LIVET. Vi kjørte helt rolig rundt i Malagas havner og etter en times soling slo vi ut anker så folk kunne hoppe i havet.

Høres fristende ut ikke sant? Dette er en av aktivitetene EF skolen i Malaga har å tilby elevene sine. Hadde jeg ikke reist videre i morgen, så ville jeg også blitt med på padling i kajak med EF elevene. Jeg har sett noen bilder av denne utflukten og den ser helt utrolig ut! -Men kanskje EF skolen i Barcelona kan tilby noe av det samme? Vi får se! Jeg gleder meg ihvertfall masse. Denne uken skal jeg leve lenge på!

 

 

Kjekken og gladmonsen!

Jonas leker med ringen på fingeren min..
Jonas: Hvis denne steinen var en diamant. Hvor mange karat ville den vært?
Marthe: Å Jonas, jeg kan ingenting om kvadrat.

 

Heh! Så dum kan man bli. Vet dere hva vi skal nå? Vi skal besøke et gammelt slott oppi fjellene og spise middag med utsikt over hele Malaga. Her skal vi også utføre vårt faste “beste og verste” rituale som går ut på å fortelle hverandre dagens høydepunkt og dagens nedtur.. Det er noe vi alltid har gjort på feriene våre. Jeg må vel og merke virkelig gå inn i tenkeboksen for å finne nedturen for denne tirsdagen!

28 kommentarer

Siste innlegg