Buenos tardes!God kveld! Nå har Jonas og jeg ankommet flyplassen i Malaga. Ville bare informere dere om at vi er kommet vel frem før vi hiver oss i en taxi og kjører til hostellet som vi skal bo på de tre neste dagene.

 
 

Jeg har lært meg masse spansk allerede! Jeg har ærlig talt ikke gjort annet enn å pugge gloser og gramatikkregler på flyet til Malaga. Det er bare fantastisk hvor mye man kan lære seg på tre små timer. Jeg har lært meg over førti nye ord på den lille tiden, men det føles som det dobbelte ettersom måten ordene skrives på ofte er helt ulik uttalen. -Og jeg vil jo gjerne både kunne skrive og prate korrekt. Tror akkurat jeg har blitt enda mer gira på å lære og kjenne dette språket en smule bedre!

Noen flybilder må til når en blogger er på reise!
Ønsker dere en fin kveld videre, så skrives vi igjen i morgen.

13

Kos dere mye! Fantastisk fine bilder!

Så fine bilder! Spansk er så fint, kunne ønske jeg kunne det enda bedre enn jeg kan.. Lykke til med læringen:)

Du har bare så utrolig fantastisk fin blogg! :)

Så moro da! Kos dere masse :-D

Så fine bilder! Kos dere! :)

Så flink du er, Marthe!

Fine bilder :D

Christina: Tusen takk for det! :-D

Så heldig! :)<3

Selv om jeg elsker bloggen din og unner deg alt godt, så får jeg så vondt i magen av å se hva dere får være med på. Jeg har brukt alt jeg har av penger på å reise og jobbe som frivillig, og nå den siste tiden har jeg sittet hjemme å pugget spanske gloser. Det suger å ikke ha råd til å gjøre det man vil... Hvorfor kan ikke jeg få være toppblogger??

Men jaja... Lykke til! Du er flink :) Håper dere koser dere og lærer masse spansk!

Mia Mathilde

Kos dere masse i Spania! Unner dere virkelig alt dere får se og oppleve :) Fortsett med å være den du er, Marthe :)

Mia Mathilde: Å <3 Tusen takk for det! Du er vel god. :-)

Jeg har selv vært på utveksling 1 år i Mexico, i en by hvor ingen snakket engelsk. Den beste måten å lære det er å praktisere det hele tiden, hver dag, snakk med spanske folk osv! Det er virkelig gøy å lære et nytt språk, Lykke til! :-D

Skriv en ny kommentar