Du trenger – Båtpoteter:
4-5 poteter kuttet i båter
Sitronpepper
Saften av 1 sitron
2 ss olivenolje
Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 225 grader.
2. Vask potetene og kutt dem i små båter.
3. Legg dem på et stekebrett. Hell over litt olje og krydre med sitronpepper.
4. Stek midt i ovnen til potetene ser gjennomstekte ut. De skal ha en gyllen farge.
5. Ta så potetene ut og pensle lett med saften av en sitron.
Du trenger – Bakt tomat:
2 tomater
1 pakke revet mozzerella ost
2 fedd hvitløk
Basilikum
Spekeskinke
Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Skjær av toppen på tomaten og ta ut innmaten inni tomaten.
3. Legg mozzerellaost og et basilikumblad om hverandre. Legg 3-4 lag av hver ingrediens.
4. I siste lag, tilføyer du 1 fedd finhakket hvitløk.
5. Legg tomatlokket på toppen og surr en spekeskinke rundt før steking.
6. Stek tomatene i en form i 20 minutt. Spekeskinken skal bli gyllen og sprø og osten skal smelte.
Smøret lagde jeg bare ved å knuse 2 hvitløksfedd i litt lettsmør!
Noen som ble lystne på middag? <3
Åhh gudamei så godt det så ut! Det er absolutt en oppskrift jeg må prøve ut :D!
Naaam, det så veldig godt ut! Du er virkelig flink til å lage mat Marthe! 🙂
digg 😀
Du e flink!:)
NAM
wow, det så snadder ut.
Hilsen Svigermor og Linn ! 🙂
Åh, det så helt nydelig ut! Det er veldig godt å blande inn litt creme fraiche, majones og frisk persille i hvitløkssmøret. Himmelsk 🙂
Ååååh så deilig! Takk for oppskrift!
Mmmm nam så deilig 😀
Ah, det så utrolig godt ut 🙂
Også lurte jeg på en ting. Har du bildene i veldig stort format eller med veldig god oppløsning? Tar ganske lang tid før de vises på bloggen din. Er litt kjedelig :/
Ååhhh, NAM!
♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv som gravid – og ellers litt utenom det vanlige.
Nam nam nam!
Nam <3
det der så bare helt fantastisk godt ut, og frista kjempemasse nå. har ikke spist på kjempekjempe lenge så dette så uutrolig godt ut, nam!! kan tenke meg jonas ble stofornøyd og at dere begge likte det 😀 du er så flink på kjøkkenet!
Ja, nam!!:):)
å herregud, vann i munn!!!! elsker at du legger ut oppskrifter! har allerede prøvde fler muffinsoppskrifter! Nom nom <3
Mmm, den tomaten skal jeg lage! Men anbefaler å bruke mandelpotet til sånne ting, mye bedre:-)
gud, får vann i munnen bare av å se på det! frista utrolig mye. Kan virkelig tenke jonas ble fornøyd!! så flink du er 😀
Du er så flink til å forklare fremgangsmåte! Så oversiktelig og lett å følge 🙂
Det så kjempe godt ut! fikk nesten lyst til å prøve meg på den retten selv 🙂
Såg ikke feil ut 🙂
Å, det så kjempegodt ut! Du får så fine bilder! Hvordan kamera og linse bruker du? 😀 håper du svarer!
Åh, det så fantastisk godt ut! Syns du er så flink 🙂
det ser veldig godt ut! 🙂
Herregud, NAM!
Prøv båtpoteter med en del olje (Dette for at de ikke skal bli tørre men sprøe utenpå), sesamfrø (og dette kommer fra meg som HATER både frø og poteter) og godt krydder (eks: paprikakrydder, hvitløkssalt, salt, pepper, grillkrydder, kjøttoggrill, sitronpepper, gressløk osvosv.. rett og slett bare alt det du har i skapet som du liker :))
Stek på 225 grader med varmluft i 30-45 minutter til de er sprøstekte (Varier grader og ovn etter deres stekeovn.)
Dette er superdeilig, og disse potetene er de eneste jeg liker bortsett fra sånne supertynne chips liksom 🙂
Hørtes veldig godt ut! 🙂
Kan du vær så snill å lage et innleg hvor du forklarer steg for steg hvordan man legger ut en video på youtub? VÆR SÅ SNILL :)))
Disse potetene bør være i ovenen i ca tre kvarter.
Tonje: Jeg har brukt mandelpotet 🙂 Tomaten må prøves! 😀
Nora: Ja, det kommer jo litt ann på hvor store båter du har skjært opp og hvilke poteter du tar i bruk. Jeg har tatt i bruk mandelpotet da jeg liker disse best. 🙂
Hanne: Mmm! Høres kjempedeilig ut. Sesamfrø skal prøves ut 😀 Olje brukte jeg også og de ble helt nydelige. Ordentlig gode og sprø 😀 Sikkert ikke så sunt, men hvem bryr seg? Litt hverdagsluksus må man ha også på en mandag. <3
J E S S I P E S S I: Jeg bruker Nikon D 3000 og portrettlinsen Nikon 50mm 1,4. Kjempegodt utstyr som jeg er superfornøyd med! 🙂 Har brukt dette i to år nå. <3
Susanne: Så hyggelig å høre! Vil jo gjerne at alle skal få det til 😀
helene: Tusen takk Helene! Jonas var helt i hundre da han kom hjem fra trening til denne middagen servert på bordet. Hihi, i dag er det min tur! Hehehe 😀
Benna: Åh, så kjedelig! Gjør det alltid det hos deg, eller bare akkurat i dette innlegget? Jeg har ikke fått noe tilbakemelding på det tidligere, men det er jo fryktelig kjedelig om flere har det slik. :/ Hos meg går det superraskt ser du! <3
Christina i London!: Åh! Takk for tips Christina. Blir jo rene mesterkokken av å notere ned alle lesertipsene deres. 😀
Linn Xi Norheim: Hehe! Bare å komme på middag nå. Jonas har godkjent retten, og da er alt i orden 😀
Dette så kjempe godt ut!
Det skal prøves ut i påsken 🙂
Det er alltid slik ja. Har veldig raskt nett også, så skal ikke stå på det. Visste ikke bare om det var fordi du hadde for god kvalitet på bildene 🙂 Menmen.. De er jo verdt å vente på da 🙂 Stå på fina!
Flink!
Har du noen gang tenkt på å lage en kokebok? 🙂