24 Valentines Cupcakes

Jeg tror akkurat jeg har slått alle mine tidligere oppskrifter ned i støvlene! Valentines cupcakesene ble rett og slett utsøkte. Selve cupcakesene ble perfekte på smak og fikk til og med en slags “crispy” konsistens. Jeg tror det skyldes at de ble helt perfekt stekt. Frostingen… Å gud. Jeg prøvde meg på en blanding av vanilje og karamell. FOR en kombinasjon! Aldri smakt noe så godt før jeg.

Denne oppskriften er dere bare nødt til å prøve dere på i morgen, enten dere har en romantisk kveld i vente eller en date med venninnegjengen. Både Jonas og jeg er alvorlig talt FRELST.

Du trenger – Vanilje og karamellcupcakes:
4 egg
2 dl sukker
250g romtemperert margarin
2 dl melk
3 ts bakepulver
6 dl hvetemel
1/12 ts vaniljeessens

Slik gjør du:
1. Rør margarin og sukker hvitt.
2. Visp inn eggene. Et av gangen.
3. Ha i melk, bakepulver og siktet hvetemel vekselvis.
4. Og rør til slutt inn vaniljeessensen.
5. Nå er du i mål med røren! Fyll så cupcakesformene 2/3 fulle.
6. Stek kakene midt i ovnen på 175 grader i ca 20 minutt. 

Du trenger: Frosting:
250g margarin romtemperert
1/2 dl melk
12-16 dl melis
2 ts vaniljesukker
Karamellsaus fra Freia

 
  

Slik gjør du:
1. Rør margarinen myk og smidig.
2. Sikt inn melis og vaniljesukker.
3. Tilsett melken litt om gangen og rør til frostingen er fast og smørbar.
4. Smak til med Freia karamellsaus. Mmmmm!

 
 

Til pynt brukte jeg sugar paste deig og presset ut søte figurer.
Figurer, former og sugar paste deig får dere kjøpt på Panduro hobbybutikk!

79 kommentarer
    1. Dumt å bruke vispen til det, den kan fort bli ødelagt :/ Bruk heller rørespaden på kjøkkenmaskina til å lage frosting! 🙂

    2. Og så tror jeg anonym over her sikkert ikke mente at maskinen kan bli ødelagt, men frostingen 😉 Den blir mykere og generelt bedre i konsistens ved å bruke rørespaden 🙂

    3. Så flink du er! 😀 de ser kjempe goode ut!:D skikkelig kjærlighets cupcakes, haha<3
      Fine bilder også!!

    4. Herligt! Hvordan oppbevarer du de? Regner ikkje med du spiser over 20 på en gang, haha! 🙂 Står de ute blir de tørre, men er de i kjøeskapet blir jo frostingen helt hard (ikke den mykje, gode konsistensen) ..
      Håper du fortsetter å legge ut maange gode oppskrifter på cupcakes!! 🙂

    5. De så kjempe gode ut, skal definitivt prøve den oppskriften i morgen, forsett å legg ut slike oppskrifter!

    6. Åh, så søte cupcakes! Har såå lyst til å prøve å lage til meg og min til i morgen! 😀 Vi skal tilbringe valentinsdagen på Ylvis 4, vi! Gleder meg kjempemye 😀
      Kan tenke meg disse er kjempegode, men får så dårlig samvittighet når jeg stapper i meg massevis av smør og sukker! Blir litt mye av det i lengden *kremt* hihi.

    7. Jeg mente vispen på kjøkkenmaskina, den er ikke lagd for å vispe tykke ting som smør og masse melis 😉 Garantien (eller mer viktig, reklamasjonsretten) dekker ikke deler som du ødelegger selv!

    8. Du kan jo enkeltenkelt lage fondant selv. Den er myye bedre! Jeg har selv prøvd den du har der, og jeg synes det er noe falskt over den.. Hvis du besøker passionforbaking.com så er det oppskrift på marshmallowfondant der, den er HIMMELSK, og den holder i kjøleskapet i flere uker!

    9. åååh, fikk helt vann i munnen når jeg leste dette. sitter her selv å spiser pannekaker laget av havregryn, men ville mye heller hatt muffins! aah, så godt som det er 🙂 kos dere med muffinsene, også håper jeg valentines dagen deres i morra blir kjempebra. så skjønt par som dere er, fortjener dere det virkelig 🙂

    10. Dette minnet om noen cupcakes jeg lagde for lenge siden. De var dødsgode! Og disse så minst like gode ut! Jeg vil ha nå! Kom og bak hos meg Marthe! 🙂 <3

    11. Den oppskriften på cupcakes bruker jeg også, og den er virkelig verdens beste 😀 Får skryt hver gang jeg lager disse, hehe. Frosting med karamell i hørtes veldig godt ut, det må jeg nesten prøve neste gang 🙂 Yum!

    12. Kjære Marthemor!
      Legger aldri igjen kommentar på blogger, men akkurat nå må jeg bare!
      Vil bare si at du er et fantastisk menneske, og den mest stabile bloggerne
      vi har. Du legger ut gode innlegg flere ganger om fagen, som oser av kvalitet.
      Ikke bare er du vakker, men du baker, lager god mat, og har en fantastisk kles-
      stil som er beundringsverdig. Du er rett og slett favorittbloggeren min!
      Klem Anne Line 🙂

    13. ååååååååååååå du er kjempe flink til å bake. ps håper jonas kjøper et hamster til valentines day

    14. Haha, må bare skrive en til kommentar! Endte opp med å lage cupcakesene jeg også! Fy søøøren så gode! Og ja, de ble faktisk litt crispy, det var herlig 😀 Flinke Marthe! <3 Tusen takk for at du legger ut så gode oppskrifter! Er ikke første gangen jeg lager noe du har lagt ut 😀 Har både begynt å lage Egg noodles med kylling som du la ut for leenge siden, lagde en scampirett som en av fire retter jeg lagde for familien i sommer, og lagde karamellene og sjokoladetrøflene til jul! Sikkert enda mer, men fy søren så flink du er! Tusen takk <3

    15. åå, de så gode ut! mmm, herlige 🙂 men må bare spørre: hva gjør leppestiften på bilde midt opp i det hele? 😛 Er det for bilde sin del kanskje.. Begynte nesten å lure om du brukte leppestift i cupcakes, hehe 🙂

    16. åååh, så godt ut ♥♥♥♥ hvor får du kjøpt de til å ha cupcakes’a oppi? de rosa, eller bare de du bruker generelt? : D ehehehe

    17. Til frostingen; skal du da smeltet smøret først/ gjøre det mykere elns? Blir vel ltt vanskelig å røre usmeltet smør, hehe:)

    18. Kan ikke du lage et innlegg om forhold generelt? Virker som du og Jonas har det perfekte forholdet.. Vil vite hva som er årsaken til at det går såå bra!

    19. Var på nære nippen jeg lagde slike i stad, men valgte å gå for red velvet i stedet. Blir nok ingen valentinsdag i den forstand på meg, men har jo bursdag i morgen, så blir feiring allikevel! 🙂
      Ha en fin kveld videre! 🙂

    20. Æhhhh disse må jeg virkelig prøve ;D<3
      Klem -
      S a g g y y . b l o g g . s e, gjerne legg igjen en kommentar til meg også ! <3

    21. <3 Kristine: Ja det må du! :D

      Andrea: Jeg synes det er veldig morro å eksperimentere litt på kjøkkenet! Det tror jeg i grunn hele familien min også gjør :-) Veldig glade i mat og matlaging alle sammen! <3

      Ida: Den er det portrettlinsen min som lager. Jeg har en linse som heter Nikon 50mm 1,4. Denne gjør at bakgrunnen blir helt skurrete :-)

      Marte Øi: Å, da må du ihvertfall ha GRATULERER MED DAGEN! :D

      anonym: Vet du hva, det har jeg allerede laget! Du finner det i kategorien "Marthe tipser" i sidemargen til høyre her. Blar du deg ltit nedover i denne kategorien så dukker innlegget opp. Jeg tror det kan være til hjelp! :-)

      Hilde: Jeg bruker margarin ja :)

      Siri: Nei, ikke smelt smøret! Da blir frostingen misslykket. Smøret må bare være mykt. Det må altså ha stått på kjøkkenbenken til det er blitt mykt og formelig. Tar du det rett fra kjøleskapet så blir frostingen også misslykket. Jeg har gjort begge deler selv. Hehe!

      Stine: Det blir 24 cupcakes av denne :-)

      Nadia: Jeg skal feire hos frisøren! Hehe, og jonas på trening. Neida, vi skal ihvertfall kose oss med romantisk midadg og cupcakes :D

      Karoline: Heldiggrisen! Gratulerer masse på etterskudd :D

      Eliisema: Jeg tror de selger dem på Ultra! Jeg fikk min til jul av Jonas. Han kjøpte den på Elkjøp :-)

      Linn: Hehe, den var nok bare for pyntens del :D Den lå liksom rett forann meg og da kunne jeg ikke dy meg. Den måtte få bli pynt!

      Frida: Ååå nå ble jeg glad! :D SÅ godt å høre at du fikk det til og at dine ble like gode. De smaker jo bare himmelsk! Det er så hyggelig å dele oppskrifter når jeg får tilbakemeldinger på at de er testet ut med et vellykket resultat. Supermorro! :D

      Nora Sofie: Tusen takk Nora! Det håper jeg også :D

      Anne Line: Åå <3 Tusen tusen takk for en kjempeflott kommentar Anne Line. Åh, slike tilbakemeldinger setter jeg stoor stor pris på. Spesielt etter i går hvor jeg fikk så dårlig samvittighet for ikke å ha fått oppdatert dere mer. Tusen takk for oppmuntrende, gode ord! :D

      Camilla: Ja det skal selges! :D Kom, kom <3

      Henriette: Ja det kan man, men jeg synes ikke det smaker spesielt godt, så jeg tar det av. Det er bare for pyntens del her :-)

      Evelyn: Du kan bruke marsjipan (aner ikke hvordan dette skrives). Hehe. Du kan kjøpe det på vanlig dagligvarebutikker og bruke dette til å forme figurer til pynt. Ellers kan du alltids bare pynte med noen hjerter eller perler som du får kjøpt på vanlige butikker :)

      Helle: Jeg har en supergod bok full av oppskrifter som jeg også kjøpte på Panduro hobbybutikk. Tror jeg betalte rett under 200 kroner for den og den er GENIAL :D

      Pia: Jeg har dem i kjøleskapet jeg og tar dem ut en halv time før de skal spises slik at frostingen rekker å bli akkurat passe myk :-) Den blir ikke så veldig hard at å stå i kjøleskapet :-)

      Karina: Aha! :-) Jeg mente 1 1/2. Hehe, skal endre det med det samme! :-)

    22. Hei!
      Litt rart spørsmål, men i mat og helsen har vi lekse om å lage toretter for hundre kroner, og jeg lurte på om hvor mye oppskriften ca. kostet 🙂

    23. sara: Hvis du bare lager cupcakesene uten all verdens med pynt på så får du absolutt til å lage dem for under 100 kroner, men med all den pynten jeg har handlet inn så blir det nok mye mer. Hehe! Men du trenger jo slett ikke å ta helt av med fire forskjellige cupcakes former og alt mulig pynt. Noen søte hjerter holder i massevis 😀 Og kremen bare i sev selv er jo fin!

    24. De ble fine! Et lite tips er å bruke en iskremskje til å legge røren i formene:) En sånn med et spesielt “håndtak” som gjør at isen/røra detter ut av seg selv. Brukte det igår og funket helt supert, tror de kan kjøpes på åhlens til rundt 50 kr 🙂

    25. Jeg prøvde for en stund siden og lage muffins med de fine rosa formene som er litt anderledes enn de andre vanlige. Da jeg skulle helle oppi røren falt alt uta, hva gjorde du for at det ikke rant ut av?

    26. Jeg skulle lage denne idag, og tenkte at det kunne ikke bli så mange cupcakesene.. Men jeg fikk 45(!!!!) stk :O Du må ha brukt fryktelig store former :p

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg