Du trenger:
1. 2 bokser melis
2. 2 eggehviter
3. 1 eske mokkabønner
4. 2 dråper peppermynte olje (kjøpes på apotek)
1. Start med å helle en hel pakke melis i en bolle. Åpne pakke nummer 2, men ikke hell mer melis i enda.
2. Skill 2 egg og hell kun i det hvite fra begge eggene. Ingenting gult skal med i røren! Bland godt.
3. Hell i 2 dråper peppermyte. Ikke ta mer enn 2 dråper! Da blir smaken fort for sterk.
4. Så gjenstår bare røring og pynting! Er deigen nå såpass hard at du kan rulle en liten bit i hånden uten at alt klistrer seg til huden, så er mintdeigen din klar! Er den for klissete så heller du i melis fra pakke nummer 2 litt etter litt til deigen blir akkurat passe. Prøv deg frem. Nøyaktig hvor mye melis du behøver vil alltid variere, men ikke ta mer enn 2 dråper peppermynte uansett hvor mye ekstra melis du tilsetter. Jeg tilsatte ca 2 dl ekstra melis før deigen ble perfekt i konsistensen.
5. Så er det jo bare å ta i bruk kreativiteten! En eller annen mørk sjokolade må nå til for å gjøre mintsmaken helt unik. Jeg valgte å pynte noen av mintkonfektene med en mokkabønne på toppen, og resten valgte jeg å dyppe i smeltet mørk sjokolade. Selv om alternativ to smakte vanvittig godt, så vil jeg anbefale å gå for mokkabønnene. Mye mindre griseri og resutatet ser mer delikat ut.
Dere er sikkert mye flinkere enn meg til å få konfektene pene!
De smakte ihvertfall HELT fantastisk. Åh, eeeelsk..
Dette må dere bare prøve! Smaker nydelig.
Den søte lille krukken kjøpte jeg forresten for 40 kroner på Panduro!
Høres godt ut!
Så veldig godt ut!
åååh, nam!
Hvis du putter oppi Indisk tragant (ufarlig, kjøpes på apotek), slipper du at de sprekker, og de forblir myke og gode leeenge

det så helt fantastisk godt ut, namnam!! skal faktisk bake en del i helga (kun lagd de karamellene, eller mamma har) så gleder meg
såå utrolig godt ut! namnamnam
snadder
Ååhh, så godt det så ut altså! Takk for oppskriften =)
♥ Lizbethosnes.com – Mitt liv med mine interesser, og lidelsene angst og anoreksi.
Elin: Aha! Tusen takk for tips Elin. Kjempeflott
De både så og hørtes supergode ut
Jeg vil ha..
Nam, så kjempegode ut og så vikret det ikke så vanskelig. Takk for oppskrift!
Et tips for å få de fine og bedre er at du lager et mønster med gaffel slik du gjør på serinekaker, å dypper HALVE i smeltet sjokolade! Ikke griseri og smaker og ser nydelige ut!
Bra tips! Skal lage det i kveld :))
Jeg virkelig elsker å lese bloggen din! Jeg kommer alltid i godt humør av å lese om hverdagen din! Stå på!:D
Så kjempegodt ut!
Linnea: Å <3 Det var godt å høre
Takk for en fin kommetnar Linnea!
Martine: Jeg dyppet halve i jeg også, men det ble bare et grabs da jeg gjorde det. Hehe
Hei!

Har laget disse i dag. Tenkte å gi noen i gave til svigerforeldrene mine, tror du det er mulig og at de vil holde seg gode så lenge, innpakket?
Klem
Du må bruke tragant!
og det heter orginalt peppermyntekuler… 
Åh, nam! Dette så kjempe godt ut
helle: Aha!
Christine: Å det tror jeg går kjempefint Christine. Svigerforeldrene dine kommer til å bli så glade. Liker de peppermynte så elsker de disse! Men ikke lag kulene like store som det jeg gjorde. Da er det lett å overspise og få vondt i magen etterpå. Hahaha <3 Det fikk jeg erfart i går gitt!
Tusen takk for svar! Da blir det en ekstra gave til svigers
de smakte helt herlig!! God jul til deg, Marthe
klem!
De så kjempe gode utttt<333:P:P Elsker bloggen din syntes du egentelig burde ligge på første plass på topplista!!! Siden du blogger HVER dag<33 Og du blogger flere ganger om dagen!! Stå på Marthe<33 FASTLESER..hihi<3
Men jeg bare lurte på kan man spise dem når det er rå egg inni dem??:/