hits

Bursdag endte i slosskamp

Bursdagsfeiringen i går som var så hyggelig til å begynne med, endte i en diger slosskamp. Jeg har aldri vært med på noe lignende. Vi som hadde det så koselig! At en gjeng voksne mennesker kan få seg til å rassere en fest på den måten er bare helt uvirkelig for meg. VOKSNE MENNESKER! Det var kjente fjes godt opp i tyveårene som i halv et tiden bestemte seg for å bryte seg inn i stua ved å knuse hele verandadøren. Folk fikk glassflasker knust i hode på seg og på et tidspunkt så det ut som at alle sloss med alle. Jeg og et par andre jenter var av de få som greide å holde seg unna.

Vi satte i sofaen og så på da både gutter og jenter ble kastet over ende i stua. Stuebordet kollapset og ALT knuste. Knust glass, kake, godteri, og drikke ble på to minutt strødd over alt. Jeg var så sjokkert at jeg ikke husker annet enn at jeg fikk en gjeng gutter slengt over meg. Da jeg kavet meg unna disse så jeg ei uskyldig lita jente i hjørnet av stua ligge på gulvet og bli banka av ei gigantisk berte. Til og med Andrea fikk et slag av denne digre, ustabile jenta da hun prøvde å få henne ut av huset. Andrea fikk ingen store skader, men den lille jenta i hjørnet endte på legevakta med hjernerystelse og gul/blått ansikt. Heldigvis er den ustabile jenta nå i arresten.


Jeg tok flere bilder i starten av bursdagsfeiringen vi alle trodde skulle bli heltopp!


Verandadøren i bakgrunnen, fremdeles like hel.
Et av bursdagsbarna, lykkelig uvitende om hva som skal skje.Jeg håper inderlig at alle som hadde skyld i dette ble tatt, for bursdagsjenta som eier dette huset må være ei av de snilleste mennesker på jord. Selv hylgrinende etter totalknust veranda, et ødelagt hus og mange forslåtte kamerater gikk hun og forsikret seg om at gjestene hadde det greit. Det sier bare litt om hvor lite dette var fortjent. Jenta ba de ubedte være greie og forlate stede.. Dette var det hun fikk igjen. Fy søren så urettferdig.Håper alt ordner seg for huseieren og alle som eventuelt ble skadet.


- Marthe <3

83 kommentarer

Offda, høres ikke bra ut. Men veldig bra dere hadde det koselig i starten da. Ha en fin dag videre:) Fine bilder!

Oj, oj! Hadde aldri trodd det kom til å skje. Stakkars dere

Marlene Bråthen

Marlene Bråthen

Uff da!

oioi her har det vist gått helt vilt for seg noen klarer ikke å styre seg håper det gikk bra med dem uskyldige å at dem innvolverte ble tatt hånd opp håper huseieren får hjelp til å dekke skadene på invitare å huset:)

ønsker deg en flott dag vidre;)

Herregud, tuller du!??? Dette høres jo bare helt ufattelig sykt ut! Hvem i alle dager kan gjøre noe slikt da? Håper virkelig de som var med og ødelagte får sin straff. Har ikke ord en gang!

Fy søren for noen idioter som finnes! Utrolig leit å høre at det endte slik, håper det går bra/bedre med deg og de som ble skadd! Årh, merker jeg blir så forbanna på slike IDIOTISKE folk! Hva tenker de med!?

shit, herregud at det er mulig ..... :((

HERREGUD, folk er jo gale! :-s noen folk burde virkelig ikke innta alkohol, ever! :-/

det virket helt utrolig uvirkelig at noen blir så ville og bryter seg inn på den måten osv... herregud får håpe det går bra med alle sammen, til syvende og sist :)

Oj! :S at det går an..

åherregud, idioter! Bra du kom deg unna, men syns synd på de andre :) god bedring til alle de andre!

nei fy faen... noen mennesker mangler seri;st noen antenner! Godt det gikk bra med alle!!

Er det mulig??? Ikke bra i det hele tatt!!!

Herregud. Håper virkelig alt ordner seg.

Dette ser man jo bare på film!

Hvor skjedde det? og hvorfor var det ubedte der da?

Uff, håper alt ordner seg og at ingen ble alvorlig skadet! :(

Herrgud, er det mulig!.. Når en gjeng med umodene mennesker kommer slik viser det bare hvor barnslig de kan være..

Greit at jeg er fra nord-troms, der det bruke å være veeldig mye fyll og slikt, men har aldri hørt magen til oppførsel.

herregud!!!

sikkert bare fordi kuleste martheborge var der og de ville ha litt oppmerksomhet!! :D syke mennesker

herreguud, noen eier virkelig ikke respekt! Håper de som ødela må betale for skadene de har gjort på huset osv..!

Helt forferdelig at noen kan gjøre noe sånt.

Nei så utrolig råtent gjordt! Herregud, er det mulig å være så utrolig tragisk? (tydeligvis)... Kjenner jeg blir helt kvalm innvendig. Æsj altså!

så trist :( er sjokkert over hvordan enkelte mennesker kan oppføre seg når de drikker alkohol. håper dere anmeldte det og at de som gjorde alt dette får straff. trist at en hyggelig bursdagsfeiring skal bli ødelagt av noen idioter

Uff!!! Får håpe alt går bra :-)

håper det går bra med dere som var på festen og de som ble skadet. håper de som gjorde dette må erstatte det de har ødelagt. dette var jo innbrudd og hærverk, sånt gjør man bare ikke

Kunne nesten hørtes ut som noen av de som driver og herjer i Søgneområdet på lørdager. Ord kan ikke beskrive hvor idiotisk det er med sånne folk. Håper det går bra med deg og alle de andre i bursdagen!

Herregud så syke folk kan være! :-(( Håper det går bra med deg og alle de andre <3 Virkelig ikke fortjent.

Tilkalte dere politiet? Kom de fort til stede?

Dette hørtes forferdelig ut! Er det mulig at det går ann å ødlegge en bursdag på den måten?:(

Er det mulig?! Bra å høre at det gikk bra med deg, og håper virkelig det kommer til å gå bra med de som faktisk ble skadet!! Forhåpentligvis får de skyldige straff så det holder!

Oi, dette høres virkelig ikke bra ut. Ingen fortjener noe sånt på bursdagen sin (eller ellers for den del), helt utrolig hva folk får seg til å gjøre! Håper det ordner seg i best mulig grad.

Fine bilder, forresten. Det så veldig hyggelig og gøy ut før det smalt. :-)

åherregud, har ikke ord... håper alt ordner seg!

Mari: De var fra Søgne alle sammen.

Marthe K. Halvorsen

Marthe K. Halvorsen

Herregud, at det er mulig. Det er slike ting som er så skummelt syntes jeg. Og typisk at en så fin start blir ødelagt av noen som ikke eier noe som helst form for hjerne i det hele tatt.

Håper det går fint med alle som ble skadet, og godt å høre at det gikk bra med deg, Marthe.

herregud så utrolig dårlig gjort! Blir seriøst helt oppgitt av å høre det!! Fysøren.

se her: http://www.fvn.no/lokalt/politiloggen/Seks-tatt-for-fyllekjoring-i-natt-2195117.html#.T0or9vHKG3g

Tror det står om hun jenta som ble sendt på legevakta <3 huff.. :(

Guud, visse folk eier ikke respekt..;o

at folk virkelig kan gjøre sånt! helt ufattelig.. håper alt ordner seg.

dette stod på fvn.no er det dere?

KRISTIANSAND: Slagsmål 1

00.35: Det meldes om et slagsmål i nærheten av Bellevue. En jente ble kjørt på legevakt etter at en kvinne (22) skal ha slått henne. Mistenkte ble satt i arresten, og blir anmeldt for legemsfornærmelse og legemsbeskadigelse. Hun skal avhøres i løpet av dagen.

Herregud, er det mulig? Da jeg leste dette klarte jeg ikke å slutte å måpe. Det er jo sånt som "bare" skjer på film :-o Håper virkelig det gikk bra med alle til slutt, og ikke minst med huset hennes. Det hørtes helt forferdelig ut..

Så utrolig kjedelig at noen klarer å ødelegge noe som ser ut som en kjempe koselig bursdagsfeiring, med noe så unødvendig som bråk! :o I allefall når det ikke er noen grunn i det hele tatt, og de som er med på feringen storkoser seg i utgangspunktet :/ Håper alt ordner seg for huseier, og at de som ødela en kjempe kveld får svi for ugangen! :)

Anonym: Ja det er denne hendelsen. Håper hun får en skikkelig straff denne jenta!

Herregud :o At folk faktisk kan gjere noke sånnt..

Herregud, noe så barnslig! Er så glad for at du kom deg unna iallefall, men ærlig talt. Voksne folk?

Skjønner ikke at det er mulig.. Håper de som står bak må betale for skadene!

What? Så sykt tragisk og dårlig gjort, altså har ikke ord engang.. Bra at det gikk bra med deg da! Og håper det går bra med de som ble skadet og sånn.. Huff :/

Herregud, så forferdelig! Håper det går bra med alle gjestene (de snille, vel og merke) og at alt blir ordnet opp i! Stakkars, skjønner ikke at det er mulig å være så patetisk!

Fylla har skylda! Sånn er det alltid,absolutt alltid! Nordmenn klarer ikke å kose seg på fest uten den dumme drikkingen sin, det er helt sykt. Folk synes livet er så meningsløst at de må gå på fylla hver eneste helg, og det ender med at de dør i en alder av 38 pga diabetes eller hjertestans....

Åherregud! Er det mulig? For noen idiotiske folk, de må det jo være noe galt med!

Så fryktelig ! Helt utrolig at det finnes slike mennesker! Burde vært bura inne hele bunten.... Håper iallefall at kvelden og feiringen var bra før dette skjedde!:)

For noen idioter! at det er mulig.....

å fy faen! så tragisk, når blir egentlig folk voksne?

er det virkelig mulig, voksne mennesker burde ha mer oppi toppen enn som så. Så kjedelig for dere! :(

Uff ! Bra det gikk fint med deg, men stakkar alle de andre som ble skadet ! Håper de snart blir bra!

snakk om voksne folk...

Anonym jente;)

Anonym jente;)

oi! Håper det går bra!:O

Herregud, at folk kan oppføre seg så jævlig! Håper virkelig ingen fikk varige men, og at bursdagsjenta får en ordentlig unnskyldning og erstatning!

Huff hvordan er det mulig?? Jeg syns såå synd i bursdagsbarnet.. :(

Herlighet! Skjønner ikke folk som bare må gjøre hærverk når de har litt innabords. Det kunne gått skikkelig galt, håper alle har det bra!

Jeg leier et studenthus sammen med 4 andre jenter, og forrige halloween hadde vi fest hvor vi inviterte alle våre venner. Selvfølgelig dukket det opp ubudne gjester, og det var noen av dem som ble avvist, og prøvde da å sparke opp glasset på døra vår, hev søppelkassene ut i midten av veien, hev flasker på huset osv osv. HELDIGVIS ble døra ikke knust, ettersom vi bor midt på en hovedvei med masse tyveri, pluss at vi ikke eier huset.

Kan skjønner hvor forferdelig det må være for jenta som bor der/eier/leier! Det er jo IKKE hennes feil! Men hun må ta ansvar. Blir så sinna av VOKSNE folk som gjør slikt!

Åjj!! Håper ting gikk bra for absolutt alle! :O

Herregud, noe så grusomt! Huff, håper alle som var med på dette får svi for det..

Klem fra Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Der du aldri riktig vet hva du får - bortsett fra flere daglige innlegg. Bloggen handler om min glade hverdag med mote, skjønnhet, fest, shopping, vennskap, tanker, meninger, kjærlighet, bloggtips, bokomtaler, tips i livet generelt - og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Min blogg er min terapi, min hobby og min lidenskap. LIZBETHOSNES.COM

At det går ann! Har opplevd dette selv, men ikke med like store skader. Høres helt uvirkelig ut. Noen klarer bare ikke å oppføre seg mot andre, håper alle som var innblandet får den straffen de fortjener etter den type oppførsel!

Oi, oi, oi! Det hørtes jo ut som en ordentlig krig! :O Bra det gikk fint med de fleste, i hvertfall!

ÅY ! jeg skjønner ikke at noen virkelig kan gjøre sånnt! Håper hun blir straffa ordentlig! Bra det gikk bra med deg, og håper det går fint med de andre også!

Huff, jeg forstår virkelig ikke enkelte folk :( At det går an å gjøre noe sånt!

Tragisk!!

Men det er ikke Linni som er på bildet nesten nederst?

k: Nei, men jeg må også si det ligner! Hehe.

så utrolig kjipt, er så ufattelig dumt at noen få mennesker har så lite hjerte at de ødelegger en bursdagsfeiring. og som du sa, så håper jeg de som var med på dette ble tatt og at hun som holdt bursdagen får noe erstattning for dette. bra det gikk bra med deg, og jeg håper du er like hel! :)

å herregud, for noen idioter!!

Fyfaen så respektløst :s blir kvalm! Hvor mange var det som kom og ødela festen? Og hvem Eide huset? Håper denna jenta får skikkelig straff. Håper det gikk bra med de fleste og at alle var like hele :)

For noen drittsekker!!

Herregud, dette hørtes ikke noe bra ut! For noen idioter sier jeg bare.. Håper virkelig at alt ordner seg igjen. Bra hun jenta sitter i arresten, for det fortjener hun! Uff..

Off, det hørtes ikke gøy ut :((

var annika med i slosskampen?

Fysøren, noe så respektløst!

At det er mulig, snakk om å være voksne i hodet da...

Det var uprofesjonelt av deg å skrive dette på bloggen.

Kari: Nei det var hun ikke :-)

Siv: Ok.

Karoline: Jeg vet ikke helt. Jeg tror ikke det var så mange egentlig. Men de greide så absolutt å gjøre det de kom for likevel!

Herregud, ble sjokkert da jeg leste dette! At det går ann...

Håhåhå, hadde jeg vert huseieren, hadde jeg skutt de på stedet. Helt utrolig for noen drittunger over halvparten av den neste gerasjonen er. Jaja, de skal vertfall erstatte og betale for skadene :) Forbanna fritidsproblem, er det de har. Voks opp.

Skriv en ny kommentar