Bursdag endte i slosskamp

Bursdagsfeiringen i går som var så hyggelig til å begynne med, endte i en diger slosskamp. Jeg har aldri vært med på noe lignende. Vi som hadde det så koselig! At en gjeng voksne mennesker kan få seg til å rassere en fest på den måten er bare helt uvirkelig for meg. VOKSNE MENNESKER! Det var kjente fjes godt opp i tyveårene som i halv et tiden bestemte seg for å bryte seg inn i stua ved å knuse hele verandadøren. Folk fikk glassflasker knust i hode på seg og på et tidspunkt så det ut som at alle sloss med alle. Jeg og et par andre jenter var av de få som greide å holde seg unna.

Vi satte i sofaen og så på da både gutter og jenter ble kastet over ende i stua. Stuebordet kollapset og ALT knuste. Knust glass, kake, godteri, og drikke ble på to minutt strødd over alt. Jeg var så sjokkert at jeg ikke husker annet enn at jeg fikk en gjeng gutter slengt over meg. Da jeg kavet meg unna disse så jeg ei uskyldig lita jente i hjørnet av stua ligge på gulvet og bli banka av ei gigantisk berte. Til og med Andrea fikk et slag av denne digre, ustabile jenta da hun prøvde å få henne ut av huset. Andrea fikk ingen store skader, men den lille jenta i hjørnet endte på legevakta med hjernerystelse og gul/blått ansikt. Heldigvis er den ustabile jenta nå i arresten.


Jeg tok flere bilder i starten av bursdagsfeiringen vi alle trodde skulle bli heltopp!


Verandadøren i bakgrunnen, fremdeles like hel.


Et av bursdagsbarna, lykkelig uvitende om hva som skal skje.

Jeg håper inderlig at alle som hadde skyld i dette ble tatt, for bursdagsjenta som eier dette huset må være ei av de snilleste mennesker på jord. Selv hylgrinende etter totalknust veranda, et ødelagt hus og mange forslåtte kamerater gikk hun og forsikret seg om at gjestene hadde det greit. Det sier bare litt om hvor lite dette var fortjent. Jenta ba de ubedte være greie og forlate stede.. Dette var det hun fikk igjen. Fy søren så urettferdig.

Håper alt ordner seg for huseieren og alle som eventuelt ble skadet.

– Marthe <3

83 kommentarer

Siste innlegg