Kamera FIXED!

Herregud! Det går jo ikke ann.. Jonas og jeg dro til byen i dag tidlig for å sende kamera av gårde på verksted. Da jeg kom inn i fotobutikken og viste kamerafeilen til mannen bak disken, smisket jeg pent og spurte om ikke han bare kunne fikse det med en gang. Det kunne han ihvertfall ikke. Han tok kamera i hånda, studerte det og ristet litt i det. Så dunket han hardt i objektet, dro det sånn ca alle veier og vips så var det i orden. Fokuseringsystemet er i orden igjen og bildene blir like perfekte som før! Jippi! Okei, det er mye tregere enn det en gang var og man kan ikke helt se hva man egentlig tar bilde av, men det viktigste er jo at bildene blir som før! Fantastisk.


Så der sto jeg da.. Inni fotobutikken og var helt hysterisk glad for å ha kamera igjen. Knipset alt som var der inne som om jeg for første gang hadde fått et speilrefleks i hendene. Jeg har ikke vært så glad på uker.


Så dro vi på herligland og feiret situasjonen med en sandwich!Så har jeg endelig fått rumpa mi til Adam og Eva! Frisørtime er bestilt!


- Marthe <3 

10

SÅ bra :D

så bra det ordna seg! :)

Det gikk jo bedre enn forventet :)

Bra at det ble i orden igjen da :)!

vangilst94.blogg.no

Ble sulten når jeg så bilder av måt og sånt.. :p

Fin blogg! :)

Gleder meg te å se håret! Du må ta å krølle det igjen snart:-)

silje håland

ååååh gleder meg til å se håret!! hvordan skal du ha det? :-))

silje håland: Skal farge og stripe det. Forhåpentligvis farger jeg det lysblondt og har en masse lyse, beige, og sandfargede striper i det :-) Men det kommer ann på om frisøren protesterer og om det blir for dyrt. Hehe!

åh, så bra! :-D

Haha, bra da :)

Skriv en ny kommentar