hits

13 gode datingtips!

På denne spørsmålsrunden jeg kjørte i gang for litt siden var det mange av dere som spurte om jeg ikke kunne gi dere noen datetips! Det kan jeg selvsagt gjøre, men det er likevel viktig å huske på at det som er rett for meg ikke trenger å være riktig for dere. Her har jeg remset opp en rekke ting Jonas og jeg liker å gjøre. Noen av disse alternativene må ihvertfall falle i smak! Har du og kjæresten problemer med å finne på noe å gjøre i hverdagen? Her er mine 13 gode datingtips!1. Middag og kino
Kjør det tradisjonelle med en deilig middag før turen går videre til kinosalen. Mitt favoritt spisested er Big Horn Steak house. Varier mellom film sjangre. Se av og til filmer kjæresten din liker. En actionfilm i ny og ne overlever dere vel? Ihvertfall med tanken på at kjæresten skal dras med på en ordentlig grinefilm neste gang!

2. Hjemmelaget strømbrudd.
Lek det er strømbrudd og kos dere med stearinlys, massasje og gode samtaler! Dette er ofte både mye hyggeligere og mer sosialt enn å sitte forann Two and a half men.

3. Lag koselig frokostdate.
Overrask kjæresten din med hjemmelagde rundstykker, egg, bacon og noe deilig oppkuttet frukt til dessert. Velg ut det du vet han liker best.4. Se en barnefilm og le.
Det er viktig å le sammen. Sett på en god gammel barnefilm du vet dere begge vil like. Løvenes konge, kongen får en lama, istid.. Det finnes mange gode slagere! 

5. Picnik i skog og mark
Kom dere ut i naturen! Ta med god mat og noe behagelig å sitte på. Picnik fungerer genialt som kvalitetstid med kjæresten. Å ha en hyggelig stund sammen, trenger ikke koste all verdens.6. Feire dere selv!
Lag dere et fire stjernes måltid hjemme i stuen. Lag maten sammen, prat, le og kos dere! Kle dere fint og gjør kvelden spesiell.


Fra Valentine feiringen vår..

7. Gå ut på aktiviteter.
Velg det dere begge foretrekker best! Bowling, skøyter, tivoli, badeland, teater, museum eller gjerne en dyrepark? Kom dere ihvertfall ut på noe sammen!8. Dra på en reise.
Har du ikke råd til en flott sydentur? Ikke fortvil. Dra på campingtur i hagen! Det viktigste er å gjøre noe sammen. Noe som bryter med de vanlige rutinene.

9. Dra på fisketur.
Hvem får flest fisk? Her slår ihvertfall mitt konkurranse instinktet inn!  Er du av typen som raskt blir sjøsyk? Fisketuren trenger ikke være lengre enn en time, og heller ikke langt fra land.10. Tren sammen.
Ta en skikkelig treningsøkt sammen. Det trenger ikke være på treningssenter. Ta en joggetur langs stranden i kveldingen.. Eller rundt og rundt stuebordet.. For all del, det fungerer det og!

11. Ha en hjemmekveld hvor dere spiller spill
Dette slår aldri feil. Finn frem alle favoritt spillene. Alt fra kort til brettspill. Tiden flyr når man spiller spill. Mitt favoritt brettspill er Settlers.. Flere som har spilt dette?12. Gå på shopping sammen
Heldigvis er jeg så heldig at jeg har en kjæreste som er glad i shopping. Er du ikke like heldig? Kanskje kjæresten kan ofre et par timer av dagen til shopping med deg mot at du ser en fotballkamp med han senere?

13. Spar opp penger og gå på gourmet resturant
Gordon Ramsey's resturant "At Claridge's" i London er å anbefale her! Dette er en opplevelse du vil leve lenge på..

Hva synes du om dating tipsene?


- Marthe <3

49 kommentarer

Så mange søte bilder av dere! Elsker tipsene!

kjempebra tips :) hørtes koselige ut alle sammen ;D

så herlige bilder!!!

Kjempefin blogg !

Ha en fin dag videre, kos deg masse.

Hadde vært koselig med en kommentar tilbake :))

se min blogg, der kan du få oppskrift på is.

Først må jeg si at jeg ELSKER Settlers! Spiller det sammen med familien så fort jeg har anledning, men det er ikke mange andre som har hørt om det.

Dette syns jeg var gode tips til hva du kan finne på sammen med kjæresten din. Med ordet "Datetips" trodde jeg egentlig at du skulle gi litt mer råd til hvordan man skal oppføre seg på en date med en "mulig framtidig kjæreste", en man ikke har truffet så veldig mye før. Personlig hadde det vært til mer hjelp, men men...

Ja jeg likte tipsene veldig godt! :D

så utrolig brae tips! har selv kjæreste, og kan innrømme at vi sliter litt med å finne på morsomme ting å gjøre i hverdagen. dette var perfekt! tusen takk marthe :- )

Tusen takk, det hjalp masse! :-)

Dette var noen flotte tips - Takk ! <3

Syns det var veldig fine tips, og jeg ser jo at det funker for dere :) Du er heldig du, jeg hadde en kjæreste som ikke ville gjøre noe sammen med meg, annet enn om han kunne ha sine kompiser med seg. Og da var det jo ikke akkurat for å pleie forholdet vårt, jeg ble ofte en kompis...

Takk for gode tips! :)

Kjempe fine tips, takk ! :)

Utrolig flotte tips. Likerforresten håret ditt utrolig godt, kjempe fint er det.

sørlandsjente

sørlandsjente

høres bra ut :D

Flotte tips, også så passende bilder :D

Kjempegode tips!

Nå mangler jeg bare en kjæreste, he-he:p

Hørtes kjempe koselig ut! :)

Veldig gode og flotte tips :D

Fine tips ;) Får ikke brukt dem enda men ;)

Åhh, dere er søte sammen! :-) Gode dating-tips også : )

Tusen takk for fantastisk fine tips! Dette trengte jeg og kjæresten :-) Så flink du er Marthe, dine innlegg er så utrolig bra!

kjempe gode tips! kanskje jeg skal teste ut noen :)

De tipsene skal jeg ta med meg!! TAKK!! Fin blogg :)

mia w. özdemir ..

mia w. özdemir ..

- hej! .

jeg kommer fra DK, og vil bare sige der er en som faker dig ..

http://www.facebook.com/profile.php?id=100001768437881

Yepp. disse var gode. Husker en date jeg hadde med min kjæreste på ett års dagen. Da var vi på Gourmet resturant delux. Dyreste måltide jeg har spist! men var SÅ verdt det :)

Braaa tips! :)
Skal bruke de :D

Likte tipsene! Er ikke altid så lett å komme med noe nytt og spennende å finne på sammen, men tipsene dine skal definitivt bli brukt, hehe. Så mye gøy du og Jonas har gjort sammen!

Takk for tips! Kjempebra tips! Du og Jonas er virkelig litt av noen turtelduer! Hihi:-D

<3 vaaali

Tusen takk for supre tips, Marthe! :-D

Mange bra tips! Dere to er et herlig par!

kjempe bra tips!:D de likte jeg:) dere er herlige sammen!

flotte tips Marthe! stå på :))

http://www.kk.no/809896/34-date-tips

Liker at du har kopiert inn en artikkel i bloggen din. Kanskje bedre å finne på sine egene tips? :p

Karl: Høhø. Du tror ikke at piknik og båttur er noe flere enn en journalist kunne funnet på?

men liker best one night stand tema er bare på slike sider, begynner å bli gammel å kynisk er 29 har gådt lei forpliktene forhold, men har å erfaring å vært borti det du skriver pleier å hjælpe litt på, det at ting gjir litt mening.

Jeg lurer på om kan jeg ligge link fra date profilen min på dirty-affair.com i linken

Skriv en ny kommentar