– Something Sweet –


– Noe søtt til påskehelgen –


Hei fra meg, og riktig fin skjærtorsdag til dere som ikke har internettfri i påska! Daniel og jeg skal snart hive oss avgårde til bestis og kjærleiken for tre retters middag, men før det tenkte jeg bare å dele noen fristebilder av kaken jeg bakte for anledningen! Kristine var på besøk hos meg i hele går kveld, og mens hun så tv, bakte jeg en saftig sjokoladekake, toppet med et luftig lag sjokoladekrem både inni og utenpå! Mmm..

​Jeg har delt oppskriften på den med dere før, og den finner dere HER <– Eneste forskjell er at jeg har byttet ut 2 ss kremfløte med 2 ss avkjølt kaffe i kremen, for å få litt kaffesmak i sjokoladen! SÅ godt.


Tenkte jeg skulle pynte med en hel haug av små påskeegg i pastellfarger, men jeg prøvde, ble ikke fornøyd, rev alt av igjen og pyntet på et hakket mer elegant vis med hvite egg.. Håper dere har det like fint som meg om dagen. Jeg kjenner jeg slapper mer og mer av for hver dag som går nå. -Sover lenge (til 09.00) om morgenen, kommer meg på trening, koser meg ordentlig med kokkelering på kjøkkenet og går turer i storm med lille Thea <3


I går fikk jeg til og med for meg at jeg skulle stusse hundens pels for dreads! Huff, skulle jeg jo aldri gjort. Fem minutter tok det med før den stakkars lille nesten ikke hår igjen på høyre fremben. Æsj, krysser alt jeg har for at den pelsen gror ut igjen fort som fy. Helst før eieren kommer hjem fra ferie på søndag.


Dere må ha en fortsatt fin påske alle sammen! 
Kamera blir med på vennemiddag i kveld <3

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg