Første dag i nytt hjem

Åh, nå er livet fint dere. Ordentlig fint faktisk. ​Jeg har kjøpt innflytningsblomst til meg selv, fylt opp kjøkkenskapene med både mat og servise, tømt enhver eske og kastet skal vi se… to proppfulle biler med pappsøppel. Det er helt utrolig hvor mye papp man sitter igjen med bare etter å ha montert opp et par møbler(!) 

– Første dag i nytt hjem – 

Uansett! SYKT hyggelig at mannen ville sove over med meg første natt, og selv om jeg bare har bestilt dørskilt med mitt og den kommende hundens navn på, så håper jeg han kommer og sover over så ofte som overhode mulig. Vi trodde ikke vi skulle bli så godt vandt til samboertilværelsen bare etter et par måneder sammen, men åjoda. Jeg har både tv og internett på plass her i heimen nå og hadde egentlig tenkt til å sove her igjen i natt, men da Daniel ringte meg like etter jobb og lurte på når jeg hadde tenkt meg hjem, så følte jeg bare for å eliminere plan “sov alene” og hive meg i bilen for å kjøre “hjem” til ham istedet.

– Ny sort sil i to str fra Søstrene Grene –

Jeg får sove her i morgen igjen. Hihi! Jeg har ihvertfall tilbrakt hele dagen her nå! Spist en deilig frokost bestående av reste-kinamat, fylt garderoben med mer tøy og hengt opp litt dill av hyller og speil. At en liten 43 kvadrats leilighet kan føles SÅ koselig? Jeg elsker altså dette hjemmet mitt allerede!


Bare se så hyggelig jeg har det? Haha, ja jeg er kanskje litt overentusiastisk, men disse fargene, og den romslige planløsningen gjør meg over gjennomsnittlig lykkelig. For ikke å snakke om tanken på at en valp etterhvert skal tusle mellom bena mine her. Du vet du ønsker deg hund når du ser på hundeseng og designer dørskilt med hundens navn på lenge før den er født…

– Ei litta innflytningsblomst fra meg til meg –

Et lite bildedryss fra det jeg har styrt med i dag <3 Styrt litt, og kost meg MASSE. Det eneste jeg har å si på dette hjemmet mittt nå er at det er dritkaldt her. Jeg har ovnen på 33 grader og badroms-varmekablene på 30, og likevel kjennes det ut som en kjeller?! SÅ glad for at peisen er her om halvannen uke <3

– Already Loving Living Here – 

Håper dere har hatt en finfin torsdag selv!

75 kommentarer

Siste innlegg