Har du noen gang…

Skulket skolen? Ja hjelpes. Halve andre klasse på videregående var jeg på shopping i samfunnsfagstimene. Ikke var jeg flau over å vise det heller. Jeg kom flere ganger tilbake til andre time med syv shoppingposer i hendene. “Bare vært hos tannlegen altså”. Jeg dro også en uke til syden med kjæresten midt i skoleåret på videregående. Jeg hadde migrene og kunne skrive bort deler av fraværet mitt pga det, så det gikk faktisk helt fint. Det er visst andre tider nå! 

Hatt et kallenavn? Jeg heter jo egentlig Marthe Karin, og brukte alltid begge navnene som liten. Selv sa jeg at jeg het “Matte-In” ettersom jeg ikke klarte å uttale navnet, og hvis ikke de ansatte i barnehagen kalte meg akkurat det samme, responderte jeg faktisk ikke. De kunne rope og rope, men jeg fattet ikke at det var meg de pratet til før de skrek “Matte-in!”. På ungdomsskolen kalte de meg MK, og på videregående bestemte jeg megfor å kun bruke fornavnet.

Møtt en kjendis? Ja, det har jeg fortalt hundre ganger før. Jeg har møtt Snoop dogg og Will.i.am i Black Eyed Peas. Og de andre guttene i gruppa deres, men de husker jeg ikke hva heter.

Ødelagt noens ferie? Huff ja så absolutt. Kjæresten og jeg skulle passe hunden til Malene og Ole da de var på ferie for fem år siden, og denne hunden hadde tidligere hatt en vond bakgrunn med misshandling og det hele, som gjorde at den var noe ustabil til sinns. Den var supersnill med oss altså, men det hadde hendt at den gikk til angrep på både biler og andre fremmede, så vi måtte rett og slett være påpasselige med den. En ettermiddag dro min daværende kjæreste ut på joggetur med hunden, og etter en halvtimes tid fikk jeg telefon om at hunden hadde kastet seg etter ei dame i joggeløypa og bitt henne i leggen. Damen ville anmelde saken, og ettersom dette ikke var første gang visste vi at politiet kom til å be om å få hunden avlivet. Selv om det var det riktige å gjøre med tanke på hvilke andre uheldige hendelser hunden kunne skapt, var det fryktelig å skulle ringe venninnen sin og melde om en sånn beskjed under ferien deres. Hunden ble avlivet noen uker senere, og nå har paret fått seg en ny, supersøt liten rakker.

Vært på tv eller radio? Jeg har vært på radio sør en gang for et par år siden med Magnus Frantzen. Jeg husker faktisk ikke hva vi snakket om engang, men det var nok noe relatert til blogg, trening og sosiale medier. Tv har jeg aldri vært på.

Jukset på en prøve? Ja, jeg husker jeg skulle ha prøve i religion en gang og hadde SÅ lyst på en sekser da jeg hadde lest som en gal. Hodet mitt var helt proppet av informasjon, og en siste tekst på en halv A4 side ville ikke sette seg i hjernebarken. -Så da skrev jeg det inn på pcen, kopierte det 5 minutt før prøven startet og limte det inn i selve word-test-dokumentet når testen var i gang og læreren ikke så på. Jeg fikk 6/5 på den prøven husker jeg og har enda dårlig samvittighet.

Vært våken i 24 timer? Nei, det kan jeg aldri tro jeg har klart.

Ved et uhell sagt “elsker deg” til en person? Nja, jeg har aldri sagt det uten å mene det, men jeg har sagt det i situasjoner jeg ikke egentlig har hatt lyst til å si det. Sånn foreksempel like etter en heftig krangel. -Når jeg ikke egentlig er over krangelen, men det bare buser ut fordi jeg ikke kan beherske meg. 

Sovet i skogen, under åpen himmel? Nei, dette står på to do listen min for enten høsten eller neste vår! -Når myggen ikke er mer. Jeg tisset i skogen på nattestid forrige helg (to minutt) og rumpa mi er enda full av røde myggstikk. 

Fått en farlig allergisk reaksjon? Ikke farlig tror jeg, men jeg hovner opp i halsen hver gang jeg spiser moreller, pærer, og røde eller grønne epler. Så får jeg bongolepper når jeg spiser fersk fersken. Kjempemorsomt. Det ser alvorlig talt ut som jeg har tatt restylane når jeg spiser bare en liten bit.


 
Blitt avvist etter en sjekkeseanse? Ja, én gang! Jeg var akkurat blitt singel for tre og et halvt år siden og drakk meg mer eller mindre stupfull på utestedet Harveys. En av bartenderne her var (ihvertfall med ølbriller på) megakjekk, og jeg var selvsagt med ett supergiret. -Men samme hvor mange enheter jeg har fått i meg så sjekker jeg ikke opp noen som helst. Jeg synes rett og slett det er DØflaut.

-Meeen etter en noe lang samtale med Cathrine, klarte hun på magisk vis å overtale meg, og jeg bestemte meg for å skrive ned nummeret mitt på en serviett og overlevere den til hunken i baren. Jada, kjemperomantisk. Foråsidetsånn jeg husker enda hvilket ydmykende slag som traff meg i ansiktet da bartenderen lenge før jeg i det hele tatt nådde han, bare strakk ut hånda si som et annet stopp-skilt og sa: “Du kan bare legge det nummeret i kløfta igjen. Jeg har dame!”. Det var en trofast kar da i det minste, men herregud så dum jeg følte meg der jeg sto og tittet bort på Cathrine som KNAKK sammen av latter. Hun hadde selvsagt ikke hørt hva han sa og trodde bare jeg akkurat hadde blitt totalt avvist. -Dame eller ikke dame, jeg har ikke sjekket opp en eneste mann på byen siden. 

Kalt kjæresten for feil navn? Nei, takk og lov! Hahaha.

Grått i offentligheten i voksen alder? Ja, jeg fikk en helvettes kink i nakken/ryggen på vei hjem fra en ferie med kjæresten en gang husker jeg, og var helt nødt til å trille den tunge kofferten med disse ilende nervesmertene. Da rant det noen tårer i tollen på Gardermoen. Nerver i klem er noe herk.

Brukket et ben? Aldri brukket noe som helst! Ikke engang en tå! Jeg har heller aldri sydd. Ganske utrolig når jeg har vært både turner og sprangrytter i min ungdom.

Gitt bort en gave som egentlig var en gave til deg? Nei! Jeg har gitt sponsorgaver videre i bursdagsgaver (sammen med andre ting) dersom jeg har fått flere like produkter, men da er jeg påpasselig med å si ifra om det så ingen tror jeg er en gjerrigknark som samler ting fra baderomsskapene fremfor å dra på gaveshopping. Hahaha. 

Holdt eller klappet et vilt dyr? Jaa, jeg har kost ihjel babyløver i bushen <3

Melket en ku? Nei, aldri! Men no worries. Det skal jeg gjøre når jeg er ferdig med bloggen, vil ha en pause fra sykepleierlivet og skal melde meg på farmen en sommer 🙂 Jeg tuller ikke. Det må være drømmeferien. Ihvertfall etter Maldivene.

<3 <3 <3 

12 kommentarer

Siste innlegg