F.E.R.I.E.M.O.D.U.S

Se på hu da! Det er snackstallerkenen sin det. Jeg lagde meg det egentlig til en hyggelig film i sengen i går kveld, men så var det så mye rester igjen at det ble melon og lefserull-snacks til frokost i dag også. Mmm! Timene bare flyr avsted om dagen og jeg bruker tiden min på virkelig alt annet enn fornuftige gjøremål, men fader heller. Er det ikke viktig å leve litt? -Og for engangs skyld la være og dokumentere alt mellom himmel og jord? Jeg er ihvertfall fullstendig i feriemodus om dagen. Sov til nærmere halv tolv i dag, og la meg klokken tre i natt etter å ha skravlet med Cathrine på telefonen i to timer.. Ikke så fryktelig likt meg, men veldig veldig hyggelig!

I dag kom faktisk Annika og hentet meg etter å ha brukt en måneds tid på å prøve og overtale meg til å trene med henne. -Så da fikk vi jammen unnagjort årets siste treningsøkt sammen! Sprek start på helgen.. Jeg har jo ikke trent noe særlig styrke siden *kremt* juli, så dere kan tro jeg skal få kjenne det i morgen og på søndag. Jeg slepte nesten føttene mine med meg etter en time med styrkeøvelser for rumpe og ben, så nå håper jeg bare jeg klarer å stå under middagskokkeleringen i morgen!

Kalkuningredienser fikk vi også handlet sammen etterpå, så nå skal alt være klart for en heeltopp feiring i morgen! Vel, alt bortsett fra det viktigste.. Nyttårskjolen min. Jeg bestilte meg to superfine nyttårskjoler på Nelly en kveld tidligere denne uken, men de er ikke kommet frem og i morgen er det lørdag, så da kommer det vel ingen pakke-post? Jaja, jeg får vel bare gå på skattejakt i klesskapet da. Kanskje har jeg alt noe brukbart hengende med støv på?


Håper det står bra til med dere, og at morgendagen blir en eneste stor fest for oss alle <3

28 kommentarer

Siste innlegg