I skrivende stund skulle jeg vel egentlig stått foran speilet og jålet meg for kveldens syforening, men jeg føler meg ikke helt bra denne onsdagen så i stedet ligger jeg på sofaen, dopet på cosylan. Heh! Jeg skal ikke stå over jentekvelden altså. Aldri i livet. Jeg skal bare ha meg en liten powernap først! Det er Annika som styrer showet i kveld, og jeg har gledet meg til å finne ut hva hun skal servere helt siden skalldyrskvelden hos meg for en måned siden. Elsker disse syforeningene våre altså <3 Måtte denne herlige tradisjonen vare for evig og alltid.
Før jeg tar meg en liten ettermiddagslur, tenkte jeg å dele oppskriften på denne hjemmelagde granolaen som jeg har mast på dere om i flere uker nå. Haha, jeg har enda ikke spist opp den gigantiske porsjonen jeg lagde før Hellas-ferien, men dette har virkelig blitt en frokostfavoritt her i huset. En håndfull granola og en halv boks vaniljeyoughurt… NAM! Søtt, godt, og så vanvittig crunchy! Nei, konsistensen på denne må jeg si ble helt perfekt.
Du trenger: 1. 3 dl små havregryn 2. 2 dl store havregryn 3. 1 dl gresskarkjerner 4. 2 dl grovhakket mandler 5. 1 dl grovhakket tørket bananflak 6. 1 dl drovhakket valnøtter 7. 1 dl solsikkekjerner 8. 1 dl sesamfrø 9. 5 ss honning 10. 2,5 dl vann 11. 1 vaniljestang 12. 1 dl matolje uten smak
Slik gjør du:
1. Skjær vaniljestangen i to, skrap ut frøene og ha alt sammen i en gryte med honning og vann. Gi det hele et lett oppkok, og ta så vaniljestangen ut ifra gryten. Nå sitter du igjen med et søtt honning/vaniljevann.
2. Grovhakk alt av nøtter og bananflak og ha dette sammen med havregrynet i gryten med vanilje/honningvann. Rør godt så alle de tørre frøene og nøttene blir godt blandet inn med det søte.
3. Dekk et stekebrett med bakepapir, og smør bakepapiret fullstendig inn med 1 dl matolje uten smak.
4. Legg musliblandingen ut over hele stekebrettet og ha det midt i ovnen på 150 grader i 40-50 minutt.
5. Åpne ovndøren hvert 15 minutt for å røre litt rundt i muslien på brettet. Dette for at den skal bli stekt jevnt.
– Homemade musli for breakfast –
Når granolaen begynner å få en gyllen farge, tar du den ut for avkjølning på kjøkkenbenken, og så er det bare å nyte! Dette er både sunt og godt og passer som næringsrik topping til både youghurter og smoothies. Mmm!
Porsjonen holder forresten til frokost for en måned <3
Hjemmelaget granola er det beste! SÅ GODT! Du mååå prøve med litt kokosflak i også, det setter virkelig prikken over i-en spør du meg
Men nå elsker jeg alt med kokos da, hehe.
Den så utrolig god ut! elsker granola
Åh, så digg! Det hadde jeg tenkt på å lage lenge, men har ikke kommet meg så langt enda
Åå nam! Denne oppskriften skal lagres, hehe. Utrolig spennende å lage det selv
nam, det så godt ut <3
ønsker deg masse god bedring!
hjemmelaget granola er bare så mye bedre enn de man kjøper! smart med vaniljestang i, det har jeg ikke testet
her har jeg brukt kokos, var ikke feil det heller.
Det der så godt ut!
Hvor er de søte skjeene fra? <3
Dette så jo helt fantastisk godt ut!
Dette ser skikkelig nydelig ut! Du får maten du tar bilder av til å se så godt ut!
Åå, det så bare helt fantastisk godt ut <3 Syforening virker så koselig, jeg og venninnene mine snakker om å starte med det straks
Nam nam nam!
Dette må prøves!
Ha ein kjempefin dag, Marthe 
NAM! du er så flink du
Håper formen er bedre i dag!
Hvor er de nydelige skjeene fra? Evnt merkenavn?
Klem
Prøvde denne i går, synes ikke det klistret seg så mye sammen som på dine bilder.. Hvilken type honning brukte du?
Var veldig godt likevel da! 
Kristina =]: Tusen takk <3 De er fra Åhlens faktisk!
Therese: De er fra Åhlens