Uken som gikk…

Ukens høydepunkt… Å endelig kunne gratulere kjæresten med dagen og avsløre ferien vi har i vente neste måned <3 Fredagen var definitivt ukens beste dag. Det var så hyggelig med en litt avslappende feiring før den store lørdagskvelden! Herregud som vi koser oss når vi bare er vi, hjemme med god mat, og noe godt i glasset. Blir aldri lei av disse stundene. Gårsdagen var også helt topp! Vi ble så mange at det bare var såvidt vi fikk studd alle sammen inn på verandaen, og da klokken slo tolv dro vi til byen og danset til svetten rant i tre timer.

Hjelpe meg så gøy vi har hatt det. Denne helgen kan vi leve leeenge på.

Ukens cravings… Norske jordbær er alt jeg craver for tiden. Spiser fremdeles en kurv om dagen.. Jo, og ris deluxe da! Mandagens oppskrift må dere se og prøve ut om dere ikke har gjort det alt. Mmm!

Ukens nedtur… Treningen.. Den har vært alt for dårlig de siste to ukene. Jeg har bare fått gjennomført en av tre styrkeøkter denne uken og den slags blir man ikke sprek av. Motivasjonen er der egentlig, det har bare skjedd så mye annet gøy de siste dagene! Regner ikke med at dagens økt heller blir gjennomført, for snart skal Daniel og jeg avgårde i familieselskapet hans, men fra og med i morgen er det FULL skjerpings. Jeg mener det.

Ukens youtubeklipp… Kjære vene, jeg vet ikke med dere men jeg griner meg ihjel av denne snutten..

Ukens innkjøp… Hagemøblene våre! Ååå, så fornøyd jeg er! De kom på døren fredag formiddag, og siden har vi inntatt nesten hvert eneste måltid der ute, hatt masse venner på besøk, og vel ja Daniel sov der ute og i natt faktisk. Haha, det var så varmt på soverommet da vi kom hjem rundt tre i natt at han gikk ut og la seg på verandasofaen istedet. Noe sier meg at disse møblene vil bli mye brukt i sommer! Gleder meg til å vise dere.

Ukens latter… Tirsdagskvelden i dyreparken.. Altså for et show det er å være rundt frøken Andersen. Den dama der er bare helt hysterisk av natur. Hun prøver ikke engang. Hun er bare et fyrverkeri av et vesen, og spesielt når hun får være med på noe gøy! Daniel og jeg er begge av den.. hva skal jeg si? litt roligere typen og ler oss dermed skakk når vi kommer sammen med dette livlige kvinnemennesket. Nei, verden trenger flere gledesspredere som Kristina. Er det noen som får meg til å vrenge meg i latter så er det vel hun.

Akkurat nå… Har jeg inntatt ukens mest idylliske frokost.. Jeg overtalte Daniel til å ta nattmaten på Mc donalds i natt og bestilte to doble cheeseburgere til oss. Min døttet jeg i trynet på to minutt, mens mannen sin forble i posen hele natten. Jeg skjønner alvorlig talt ikke hvordan man kan ha sånn en selvbeherskelse, men det er helt topp det. Mer til meg! Varmet den akkurat i mikroen og slukte den til frokost. (i sengen) Haha!

Ukens sang… Anna Graceman “Words” Aucoustic version. Synes den er så fin.

Ukens film… Jeg nevnte den såvidt for dere i et innlegg tidligere denne uken, men dokumentarfilmen “The Fear of 13” MÅ sees. Den ligger på Netflix og handler om livet til en tidligere fengelsfange som uskyldig ble dømt for mord. Han tilbrakte nesten 20 år på dødscelle og filmen handler om hvordan han opplevde de brutale årene i fengslene. Jeg skal ikke si for mye, men denne personen var bare så vanvittig flink til å formidle historien sin.

Nå skal jeg ta meg et langt, godt søndagsbad og lade opp til enda en bursdagsfeiring!

22 kommentarer

Siste innlegg