Sundays be like…

– Sleep until you’re hungry, then eat until you’re sleepy –

Yup! Der har dere meg denne søndagen. Så langt har morgenen kun bestått av magasinlesning og kakaodrikking. Hihi, jeg hoppet rett inn i favoritt-kosesettet da alarmen ringte klokken åtte i dag, og siden har jeg egentlig bare ligget på latsiden. Toget mitt til Stavanger går om to små timer, så det er vel snaaart på tide å få rumpen i gir? Kofferten er selvfølgelig enda ikke pakket, så nå kan jeg banne på at jeg kommer til å glemme noe. Hehe, pyttsann. Så lenge jeg husker kamera og kameralader så kan det vel umulig oppstå noe krise..


Badebombene jeg klikket hjem fra fra Lush tidligere denne uken ramlet også ned i postkassen min i går, så hvis jeg klarer å pakke den kofferten i en fei så rekker jeg kanskje et søndagsbad i gullfarget vann før avreise! Jeg er seriøst helt i ekstase over disse produktene, og jeg har ikke engang testet dem enda. Haha, for en nedtur det blir om badevannet ikke står til forventningene nå.. Jeg føler ikke jeg har snakket om annet denne uken!

Time will show! Ville bare titte innom for å ønske dere en fin søndag, og dele et lite bildedryss fra formiddagen min. Jeg hadde en helt herlig lørdagskveld hos svigers i går, og nå kan jeg nesten ikke vente med å ha fire, nye deilige dager med familien i Stavanger. Treningstøyet er også pakket med, så noe unnasluntring av squats, sit-ups og løpeturer skal vi ikke ha noe av. Hehe, treningsdedikerte Borge er kommet for å bli!

Have yourself a great sunday!

32 kommentarer

Siste innlegg