Den store juiceuken!

Ja, det er jeg som har tømt fruktavdelingen på Coop Prix Hånni i dag.. Ler meg ihjel. Her skal det juices! Jeg har allerede laget meg to digre glass, og den ene varianten var så god at jeg blir nødt til å dele den videre med dere. Jeg fikk oppskriften av en bloggleser i går kveld, så tusen takk til deg! Du gjorde frokosten min helt nydelig.

Denne mandagen har gått til både ukens storhandel, rengjøring, og kontortimer. Jeg har planlagt ukens blogginnlegg så godt som det er mulig, og forberedt meg til morgendagens møte med Geir. Det er bare et par uker siden sist, men det er jammen ikke få bilag jeg klarer å samle opp på fjorten dager! Jeg har med andre ord ingen fallskjermhopping eller rødehavssnorkling å dele med dere i dag. -Bare en deilig frokostjuice som jeg er sikker på vil falle i smak hos dere alle. (Det er den oransje jeg snakker om). Ikke den grønne..

Du trenger: 1. En appelsin uten skall 2. Et eple 3. 2cm skrelt ingefær 4. 1/3 sitron uten skall 5. 2 gulrøtter


Mos alt i en juicemaskin og nyt gjerne med noen isbiter i <3 Jeg foretrekker ihvertfall juicen min kald. Oppskriften gir 1 stort glass, så doble den om du vil lage mer. -Og hei! Jeg etterlyser fremdeles gode juiceoppskrifter, så hyl ut om du har noen! Gjerne noen som metter godt også. Det ramlet inn et lesertips om å bruke avokado i juicen i går kveld, så det skal jeg se og få testet i morgen!

Nom nom nom! Ha en sunn og frisk mandag videre <3

43 kommentarer

Siste innlegg