I got myself a juice maker!

ENDELIG! Fy søren så lenge jeg har gått rundt og mast om denne juicemaskinen. Jeg har hatt lyst til å kjøpe meg en slik sak helt siden jeg for første gang smakte hjemmepresset juice hos Cathrine. Dette var en gang i januar, så nå var det virkelig på tide at jeg fikk skaffet meg en selv. Jeg er mildt sagt i ekstase over dette innkjøpet. Jonas mener jeg kommer til å gå lei etter bare noen dager, men jeg er altså HELT sikker på at dette er årets kupp. Hoho, vi får se hvem som får rett nå da!

Er det noen av dere som har noen gode juice-oppskrifter som dere vil dele med meg? Jeg har allerede handlet inn ingredienser til mitt aller første glass, men forhåpentligvis blir det mange flere i fremtiden! Målet er å lage minst et glass om dagen.

Kanskje noen av dere har denne juicemaskinen fra før av? Jeg kjøpte den på Expert for 799. Den finnes også i en større variant, men jeg ville ikke at den skulle ta så stor plass på kjøkkenet vårt! -Så jeg gikk for den minste. Søt var den ihvertfall. Nå gjenstår det bare å finne ut om den fungerer. Man skal kunne hive oppi alle frukter hele, bortsett fra sitrus, så det høres lovende ut. Jeg ville nok fort ha gått lei om jeg var nødt til å skrelle enhver ingrediens før jeg kastet den oppi. Hehe. Så lat er jeg! <3

Har dere noen sunne og godsmakende juiceoppskrifter på lur?
Del dem gjerne med oss! Jeg kan ikke vente med å teste den ut.

31 kommentarer

Siste innlegg