Got myself a new BFF

Nå sitter jeg og nyter mine siste minutt med bestis sin valp! Daniel og jeg har nemlig vært barnepassere det siste døgnet. Hihi, ja barnepassere.. Den hunden der er jo akkurat som en baby! Jeg har bokstavelig talt måttet D-R-A han med meg på tur, for det eneste han vil gjøre er å spise, sove og kose.. HerreGUD for et bedagelig vesen <3

Det kan umulig bare være jeg som smelter? Hva har dere gjort på denne søndagen? Her har det gått i hjemmekontor! Vel, ihvertfall fra klokken tolv.. Jeg fikk ikke løftet en finger før, da jeg var alt for oppslukt i fire episoder av “The Blacklist”. En suuperspennende serie! Om dere ikke alt har sett den, så er det bare å snurre første episode med en eneste gang. Hoho, jeg blir så oppslukt at jeg sliter med å få gjort noe som helst. Heldigvis er det lov å ta det litt rolig om søndagen <3 Det er tross alt ukens store hviledag for folk flest. 

Planen min nå er å få unnagjort litt underverker i mailboksen, før jeg hiver meg avgårde til gamle-leiligheten for et møte med huseieren. Der blir jeg sikkert en times tid, før jeg drar hjem igjen til mannen og koser meg med kveldens episode av Alt for Norge. Hoho, det er søndagen sin det! <3 Jeg håper det står like bra til med dere.

Meg og deg, Pluto <3 Gleder meg allerede til neste dog’s sleepover.

30 kommentarer

Siste innlegg