Sunday brekkie – Cæsarsalad

Å du deilige søndag.. Velkommen skal du være! Jeg tok meg en hel dag fri jeg i går. Noe så deilig. Det eneste jeg gjorde var å skrubbe leiligheten, trene, kjøpe meg noen friske blomster og passe hunder. Kveldens festligheter ble erstattet med en god film, og på bordet hadde jeg både rekerester og et halvt tonn usunnheter til meg selv. Heh! Det ble med andre ord en over gjennomsnittlig fornuftig lørdag. <3

Håper søndagen blir like bra! Jeg har ihvertfall gjort mitt ytterste for å starte den på best mulig vis. Jeg var i treningstightsen allerede klokken 09.30 i dag tidlig, og startet dagen med en løpetur i morgensola. Deretter ble det en aldri så liten styrkeøkt på stuegulvet før jeg dusjet, og lagde meg tidenes søndagbrekkie. Etter gårsdagens enorme mengder lørdagsgodt, var det en lettere cæsarsalat som fristet mest. Mmm!

Har dere hatt en bra helg? Jeg håper det. Kanskje det er flere som har satt av en kveld eller to til litt verdifull alenetid. Det har for min del vært supergodt, men samtidig gleder jeg meg en hau til Kristinemor kommer på besøk hvert øyeblikk nå. Hun har vært bortreist i en uke, så det skal bli rimelig greit å få skravlet litt med henne igjen! <3 Ønsker dere alle sammen en riktig fin søndag. Så skrives vi snart igjen.

Åå, se på hun da! Lille Odda hilser. <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg