Fem retters på Wildrocket

Dagen i dag startet med hotellfrokost, en times gåtur ved Hendersons Waves (Hello Jungel!), og to museumsbesøk. Jeg kommer til å dele flere bilder fra alle disse stedene i et eget innlegg, men ettersom det nå nærmer seg kvelden i Norge har jeg lyst til å dele kveldens opplevelser med dere! Klokken er nå rett over 01.00 i Singapore og de skandinaviske bloggerne har akkurat kommet hjem fra en fem retters middag på Wildrocket etterfulgt av coctails ved Avalon. Wildrocket er en eksklusiv restaurant som serverer “modern Singaporean food”. Allle rettene våre var forhåndsbestilte så her var det bare å sette seg ned, plukke ut en god vin, og vente på at de enkelte rettene skulle bli servert. Slik går no dagan! Hadde bare hver dag vært nøyaktig slik. Hoho. Dette stedet er for godt til å være sant.

  

Her ser dere noe av det min middag besto av! Virkelig alt falt i smak.

Avalon er en unik nattklubb som ligger nede ved Marina Bay. Hele bygningen er av glass og på innsiden av den finner du et digert lokale fullt med lyskastere, lysekroner, barer, scene og dansegulv. Utelivet i Singapore er det ihvertfall ingen som kan si noe på! Bloggjentene fikk tildelt et reservert bord med panoramautsikt over Singapore City, og her ble vi stående og nyte enda et glass vin før vi tok turen hjem igjen. Ja dere må ikke tro at det er ville festtilstander her nede! Vi skal opp tidlig hver morgen og søvn det trenger man!

 

Den blå, glitrende kjolen kjøpte jeg på Topshop tidligere i dag. Åja! Vi har vært på shopping også. Jeg forstår ikke hvordan vi rekker alt. Vi har vært her i tre dager, men det føles som uker ettersom vi har sett så mye. Nå har vi bare to hele dager igjen, og de skal nytes!

25 kommentarer

Siste innlegg