SVAR DEL 2

Hva gjør du får å gjøre Jonas glad?
Jonas blir veldig glad når jeg forteller han hvor glad jeg er i han. Han setter utrolig stor pris på søte meldinger med gode ord foreksempel. Derfor blir det jo ekstra gøy å sende slike meldinger! Ellers blir han glad når jeg overrasker med en spesiell middag eller kanskje mest av alt.. Setter av lørdagskvelden til han og bare han. Jonas velger filmkveld med meg fremfor en fest når som helst. Av og til prøver han til og med å bestikke meg med massasje for at jeg skal droppe en bursdag og heller bli hjemme med han. Haha! Familiemannen min <3  Jonas er en person som er veldig lett å glede.

Hvordan synes du en god venn skal være?
En god venn skal være snill, omtenksom, trofast, og ærlig. En god venninne er for meg ei som er der for meg når jeg trenger det. Hun setter andre forann seg selv og viser at hun bryr seg. Jeg må kunne stole på vennene mine. Kan jeg ikke det så vil jeg verken kalle personen for en venn eller en god venn.

Hva synts du om at Astrid Smeplass røk ut fra idol?
Jeg har fire ord. FOR NOE BEDRIDENT DRIT. Å se henne i en duett og med to sanger forrige fredag ville vært drømmen! Heldigvis har hun allerede fått vist nok til å komme seg langt i musikkbransjen. Jeg har ihvertfall hjulpet henne litt på vei ved å høre på sangen hennes “Shattered” hundre ganger. Nå synes jeg dere som glemte å stemme henne frem skal gjøre det samme! Astrid Smeplass er helt rå.

Hva synes du om avstandsforhold?
Jonas og jeg har vært sammen så lenge nå at jeg tror vi hadde taklet hva som helst. Hadde vi ikke kjent hverandre så godt og vært så trygge på hverandre så tror jeg det ville vært annerledes. Skulle Jonas ha studert i Nord og jeg i Stavanger så skulle vi nok ha klart oss fint, men vi kommer selvfølgelig til å gjøre alt vi kan for å få bo sammen hele tiden.

Hvor ofte trener du? Og hvordan trener du?
Jeg har dessverre ikke holdt nyttårsforsettet mitt dette året. Jeg hadde et viktig nyttårsforsett, og det var å trene MYE. Vel, slik har det ikke blitt. Jeg har ikke trent siden før Egyptreisen vår og ja, det er to måneder siden. Jeg har selvfølgelig tatt en løpetur i ny og ne, men jeg kaller ikke det for trening. Når jeg faktisk trener så liker jeg å løpe utendørs. Jeg løper gjerne i 45-60 minutt før jeg trener styrke med hovedfokus på mage og armer. Jeg foretrekker de originale øvelsene som situps, armhevninger og plankeøvelsen, men jeg liker også å teste ut nye, enkle øvelser som kan gjøres hjemme i stuen. Styrke på ben, rumpe og rygg trener jeg på apparatene treningssenteret har å by på. Rett og slett fordi jeg ikke vet hvordan jeg bra kan trene dette hjemme. Mine treningsøkter blir aller mest effektive hjemme! 

Har du satt deg noen mål for 2013, eller evt et hovedmål?
Jeg har mange mål for 2013! Jeg vil først og fremst tilbringe masse tid med familien i år. Jeg vil bruke enhver anledning jeg har til å dra til Stavanger. Så vil jeg reise på flere reiser sammen med Jonas. Nå har vi allerede vært i Egypt, og jeg drar til Thailand om en liten måned til, men jeg synes 2013 høres ut som et flott år for Maldivene. Jonas og jeg på romantiske Maldivene. Høres perfekt ut! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal få det til med studie og jobb, men kjenner jeg meg selv rett så klarer jeg det nok.

Kunne du tenke deg å starte din egen fashionstore?
Det ville vært utrolig morro, men da trenger jeg litt hjelp. Det er på langt nær gratis å starte sin egen nettbutikk. Bare det å få nettsiden med design laget, koster tusenvis av kroner. Akkurat nå går mine sparepenger til et fremtidig hus.

Hva er det dyreste du eier i garderoben?
Jeg har verken et klesplagg eller et par sko til over 2000 kroner. Det dyreste jeg eier av klær må være Runwaydreamz vesten min. Jeg tror aldri jeg hadde klart å betale over 2000 kroner for et plagg. Det måtte ha vært en helt nydelig kjole, eller en helt unik veske.

Kunne du tenke deg noe fra mulberry eller louis vioutton?
Nei. Jeg har ikke den samme interessen for merkeklær som jeg har for vanlige klær. Har jeg 10 000 kroner igjen etter alle generelle utgifter en måned, så velger jeg reise fremfor merkeklær uten å nøle.

Når du er på ferie, reiser du med allinclusive?
Nei, jeg reiser omtrent aldri med allinclusive. For det første så klarer jeg ikke å stå opp til frokost og for det andre så liker jeg å utforske litt forskjellige restauranter. Jeg elsker å prøve ut nye steder og være litt over alt. Det er jo bare kjedelig å ha betalt ekstra for å få gratis mat på hotellet, og så drar man likevel ut og betaler for mat et annet sted.

Hvis du skulle dratt på en ny reise med x-plore, hvor skulle det vært?
Jeg vet ikke helt om x-plore har dette programmet, men jeg vil dykke med hai. Jeg SKAL dykke med hai en gang i mitt liv. Ellers kunne jeg gjerne jobbet med løver eller leoparder. Aper virker også som herlige dyr å arbeide med, men jeg er faktisk litt redd for dem selv! Hehe hai liker jeg, men aper er jeg redd for.

Hva er din beste opplevelse hittil i livet?
Jeg har hatt mange utrolige opplevelser i mitt liv, men den aller beste dagen husker jeg minutt for minutt av, som om den var i går. Dere kan lese om denne dagen HER. Jeg har ikke klart å forklare med ord hvor utrolig denne dagen var for meg, men dere får ihvertfall et lite innblikk. Egentlig så kan dere bare bla dere gjennom hele “Zimbabwe Victoria Falls” kategorien i sidemargen til høyre. Eller “Safari – Sør Afrika” kategorien. Der finner dere mitt livs beste opplevelser.

Hva gjør dere når dere rett og slett trenger pusterom fra hverandre?
Da går vi ut med venner. Vi blir sjeldent så lei hverandre at vi bare MÅ ut av huset, men skulle det skje så drar Jonas på guttekveld og jeg på kino eller jentekveld. Som regel så er Jonas på jobb halve dagen og av og til drar jeg på jobb når Jonas kommer hjem fra jobb. Da gleder vi oss halvt ihjel til kvelden kommer, og vi får kose oss med filmkveld og god middag. 
 
Hva er du mest takknemmelig for i livet?
At jeg har fått den familien jeg har, den kjæresten jeg har, den svigerfamilien jeg har, og de vennene jeg har. Menneskene jeg har i livet mitt er de jeg er aller mest takknemlig for.

Jeg lurer på hvor mye dere ca bruker på mat i mnd?
Vi bruker nok rundt 5000 kroner på mat i måneden. Budsjettet vårt sier at vi skal bruke 4000, men det klarer vi bare ikke.

Hvordan går det med samboerskapet?
Det går veldig veldig bra med samboerskapet. 16 mai har Jonas og jeg bodd sammen i et år, og vi har aldri hatt det så fint. Skulle gjerne hatt en litt større leilighet og tilføyet en dalmatiner, men først må vi få greie på hvor i Norge vi skal bo det neste året.

Er det et sted du ikke vil reise til?
Hehe, ja utrolig nok! Jeg har ingen behov for å reise til USA. Jeg vil selvfølgelig ha opplevd USA også en gang i livet, men akkurat nå er det ingenting med USA som frister meg. Nei, ikke engang shoppingen! Jeg vil heller reise 100 ganger til til Sør Afrika, Thailand eller Mexico.

Hvem var idolet ditt som liten? Og hvilket yrke ville du jobbe i når du var liten?
Jeg var stormforelsket i Orlando Bloom. Jeg gråt meg noen kvelder i søvn fordi jeg så gjerne ville treffe han. *psykopat*.  Yrket jeg ønsket meg som liten var veterinær. Er det ikke det alle barn vil bli? Hehe! Jeg skulle gjerne vært veterinær i dag også, men jeg vil studere i Norge og da har jeg ikke snittet.

Håper dere er fornøyde med svarene mine denne gang også!

42 kommentarer
  1. Du er så heldig som har Jonas!
   Når eller hvor blir din neste reise? Gleder meg faktisk, fordi elsker å lese bloggen din når du er på ferie <3

  2. Herlighet, det er så morsomt å lese gjennom alt dette 😀 Det er SÅ fint å lese om hvor godt du og Jonas har det sammen! Det høres helt perfekt ut <3 Kjenner meg utrolig mye igjen i deg, og verdiene du har 😀 Gleder meg til å tjene godt slik at jeg kan begynne å reise litt jeg og!

  3. Hva jobber Jonas som? Du trenger selvfølgelig ikke si hvor, men innenfor hvilken bransje?
   Hva er Jonas sine planer for høsten? Skal han studere 🙂

  4. Så bra svart:) Men hva? Vil du ikke til USA?:o Har vært der selv, og du må seriøst reise dit en gang. Det er som en sydenferie med varme og sol + opplevelser som annen kultur og super shopping. Så mye billig, og store kjedebutikker med plagg til en billig penge. Hehe. Ha en fin dag, Marthe!

  5. WHAT? Vil du ikke til USA? Åherregud, Marthe! Å shoppe i New York, de koslige stedene som San Diego osv. San Francisco, Florida, Alaska, Los Angeles, Las Vegas, Minnesota… DU aner ikke hva du snakker om! Dra dit engang og jeg lover deg du vil bli hekta, USA er ett fantastisk land med myyyye å by på 🙂

  6. 5000 på mat? Ikke rart du klarer å lage så mange lekre retter 🙂 selv bruker jeg rundt 500, fattig student! Haha.. Blir nok litt mer når jeg flytter sammen med kjæresten 🙂 ha en riktig god søndag!

  7. Hei Marthe 🙂
   Bloggen din er nok den beste på topplista, hehe. Kunne du ordnet arkivet ditt slik at man slipper å måtte trykke inn på selve innlegget for å lese? 🙂 Jeg har ikke fulgt deg lenge, og vil derfor lese litt lenger bak i arkivet, men det er litt slitsomt når man må trykke og trykke for hvert innlegg.
   Håper du forstår.

  8. Kan du lage et innlegg om de forskjellige nettbutikkene du liker? Gjerne slike butikker som ikke alle vet om. Ikke fortell om nelly liksom 😀

  9. armhevinger er hovedsakelig en bryst øvelse, og ikke så mye armer:) om du ikke tar smale, hvor det er triceps det trener

  10. Har du linken til x-plore sin nettside? Høres utrolig gøy ut, og kunne godt tenke meg en slik reise 🙂

  11. Kristin: Jeg får dessverre ikke lov til å si hva han jobber som eller hvor. Han har akkurat fått seg ny jobb 🙂 Han har søkt på flere studier han også, men vi får se hva det blir til. Vi får vel svar i midten av juli? 🙂

  12. Annette: Hehe, tusen takk Annette og i like måte 🙂 Det er nok mye morrro med USA, men jeg vil ha hvite strender når jeg skal på strandferie og elsker safari og dyreliv over alt på jord. Det er sikkert dyreparker i massevis i USA, men utenom det vet jeg ikke om så mye annet enn shopping. Når jeg tenker på USA og strender så ser jeg for meg disse gigantiske strendene som er stappfulle av mennesker. Jeg vil jo bare ha en liten hvit strand for meg selv! Hehe 😀

  13. Jenny: Heisann Jenny! Jeg forstår hva du mener, og skal se hva jeg får til. Jeg er ikke så flink på design og html koder selv, men jeg skal se om jeg kan få noe hjelp til akkurat dette 🙂 <3

  14. Lise: Jeg har valgt hele ti forskjellige studier jeg! Hehe, klarte ikke helt å bestemme meg. Jeg husker ikke hvilken rekkefølge jeg satte det i, men jeg søkte blant annet tannpleie, sykepleier, jus, fotojournalistikk og mange ulike mediefag. Det var noe av det! 🙂

  15. Celin Midthaug: Hvis du klikker deg inn under “hår og sminke” kategorien i sidemargen til høyre her på bloggen så finner du innlegget. Jeg har allerede laget det 🙂

  16. Heii! 🙂
   Angående treningstips til trening i stuen, så for å styrke både ben og rumpe så kan du kjøre squats! Altså knebøy uten vekter. Da kjører du så langt ned du klarer, helst nedenfor knærne med rumpen, også oppigjen. Etter en god del sånn vil du kjenne det dagen etter, hehe! 🙂

  17. jonas virker som en utrolig godgutt! er virkelig ikke mange menn/gutter som dropper en fest for å være hjemme med kjæresten. men prøver heller å tvinge henne med seg. fantastisk at dere har funnet hverandre 🙂 liker at du sier det med avstandsforhold. er utrolig vanskelig å være sammen med en som bor langt unna deg om dere ikke er så trygge på hverandre, men om dere allerede har gått igjennom en del og vært sammen lenge så tror jeg det automatisk blir mye lettere!! du er kjempegod til å svare og jeg synes spørsmålsrundene dine er så gøye 🙂

  18. Superfin blogg du har! 🙂
   Syntes du har en skikkelig inspirerende blogg, og virker som en herlig jente 😀
   Men bare et spørsmål, hvor høy er du ?

  19. Synne: Tusen takk for tips Synne! Det settes stor pris på 🙂 Jeg måtte opp og prøve meg på dette på badet, og jammen tror jeg at jeg fikk det til også. Jeg har gjort noe lignende på treningssenteret, men jeg har alltid holdt vekter i hendene. Det går jo absolutt ann å gjøre dette uten også! 🙂

  20. Hei kjære Marthe!
   Jeg lurte på om du kunne begynne å ha videoer? Det er så gøy å se på!
   Hilsen fast leser!

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg