SVAR – DEL 1

Har du en egen bil? I så fall kan du legge ut bilde?
Jeg har lappen, men ingen bil nei! Men jeg griner ikke av den grunn. Da slipper jeg nemlig dumme bomutgifter, bensinregninger, service og bilforsikring! 

Hva skal du gjøre til høsten?
Wææ! Jeg blir så stresset av det spørsmålet. Jeg har vel ikke mer enn en måned på meg nå til å faktisk finne det ut! Jeg har planer om å søke på flere forskjellige linjer og rett og slett bare se hva som frister når det nærmer seg. Det siste jeg ønsker er å studere noe jeg ikke vil få bruk for. Tenk om jeg velger feil? Åh. Det er så vanskelig!

Har du drevet med noen form for sport?
Jeg har drevet med all slags! Hoho. Jeg har blant annet turnet på høyt nivå, danset ballett, spilt håndball og drevet med ridning. De tre siste var mest for morroskyld, men turningen tok jeg veldig seriøst. Litt for seriøst da det ikke ble annet enn trening og dyre turndrakter av fritiden min. Så jeg sluttet.


Haha, jeg dør av dette bilde. Men så deler jeg det med 13 000 mennesker likevel.

Bruker du mye tid på å lage mat?
Nei jeg har bare noen spesielle dager hvor jeg bestemmer meg for å kjøpe opp hele Ultra for så å stå fem timer på kjøkkenet og kose meg med matlaging.

Har du noen tips til en blogger som vil bli kjent – blogger?
Vær positiv. Du kommer sjeldent langt ved å være sur, mobbe eller snakke dumt om andre i innleggene dine. Bestem deg for at bloggen din skal være et fint og inspirerende sted for andre å være. For å få litt flere lesere, er det lurt å lese andre blogger og legge igjen positive kommentarer på disse. Da vil som regel bloggeren klikke seg innom din blogg igjen og ser personen noe han/hun liker, så har du en ny leser!


Vær positiv! Mitt beste tips.

 
Hvor høy er du?
Jeg har ikke vokst! Jeg er 1.62 🙂 Ingen stor jente!
 
Kunne du tenke deg og bli kokk?
Nei da tror jeg at jeg hadde mistet den naturlige gleden ved å lage mat. Det er morsomt nettopp fordi jeg ikke lager det hver dag. Jeg MÅ aldri lage mat, jeg kan bestemme det selv. Jeg tror det ville vært annerledes om jeg var kokk og lagde mat daglig.

Hvorfor har du ikke jobb?
Jeg har en jobb. En heltidsjobb som jeg aldri kan ta meg fri fra. Jobben min blir med meg hvor enn jeg drar. Dere som ikke mener at blogging er arbeid, har definitivt aldri vært skribent av en blogg med 13 000 lesere eller mer før. Når bloggskriving, kommentarsvaring, mailsvaring og regnskap begynner å ta over halve dagen din, kan bloggingen kalles arbeid. Om arbeidet fortjener de 100 000 kronene man kan tjene om man bare vil nok, vet jeg ikke. -Men blogging er arbeid. Noe annet kan du ikke si før du er toppblogger selv.

 
Har du en god brownies oppskrift du kan vise på bloggen?
Jeg har en fantastisk oppskrift på misslykket sjokoladekake ihvertfall! Denne må dere virkelig prøve.. Dere finner den HER.


Stiv på toppen.. Varm og bløt inni! Mmm…
 
Bruker du klærne mer enn en gang før du legger de til vask?
Det kommer ann på om de er skitne eller ikke. Er buksa skitten så er den skitten. Om den er brukt en eller ti ganger har ikke så mye å si.

Hva gjør du når du putter f eks lange topper nedi shortsen eller bruker en kjole til topp? Blir det ikke sånn stort og rotete nedi sortsen da?
Hehe! Det der er alltid et mareritt. Jeg prøver å ikke ha en Nilen lang topp inni, men er den litt lang og tykk foreksempel så har jeg ofte en strømpebukse under shortsen som jeg stapper alt oppi. Da holder den stramme strømpebuksen stort sett alt pent inne.

 
Har du og Jonas laget en framtidsplan? Flytte sammen, gifte dere og få barn? 
Vi har gooood tid. Hehe! Først og fremst må vi tenke på å flytte sammen, men det er ikke bare bare med tanke på studering. Jonas vil gå på politiskolen og jeg vil studere i Kristiansand eller Stavanger. Da er det ikke så lett å bo sammen. Men vi får se! Vi kommer til å være sammen uansett hvor vi befinner oss i Norge.

Hvilke land vil du oppleve?

Jeg tror det er best å nevne de stedene i verden jeg ikke har noe behov for å oppleve. Jeg vil nemlig se ALT! ihvertfall nesten. Jeg har ikke noe stort behov for å dra til Finnland. Heller ikke Russland. Jo jeg vill til “vill-Russland” på safari her, men ellers kan dere ha Russland for dere selv. Ellers vil jeg stort sett reise alle andre steder. Øverst på listen etter Mexico står nå Sør Afrika. Jeg vil så inderlig på safari her! 

 
Kan du vise kleskapet ditt igjen? Du har så myyyyye fint!
Tusen takk! HER finner du maasse bilder av klesskapet mitt og alt som befinner seg der. 

 
Hva heter kameraet ditt?
Nikon D3000. Så bruker jeg i tillegg en portrettlinse også i Nikon. Et innlegg om den finner dere HER.

Trener du ofte med tanke på den flotte kroppen du har?
Tusen takk for det! Jeg er utrolig dårlig til å trene jevnt. Der beundrer jeg fotballfruen. Jeg har kun motivasjon til å trene hvis jeg har en sydentur i vente. Dermed blir det kun trening de to siste ukene før reisen tar av. Når jeg da trener, går det mest i løping, jogging, intervaller og mageøvelser. Spesielt situps og plankeøvelsen. En torturøvelse, men den er svæært effektiv!

Hvor lenge har du og jonas vært sammen?
I 2 år og snart 4 måneder. Aww. Jeg har full peiling vet dere!

 
Hvor får du pengene dine fra? Er det arv?
Nei. Jeg bor som sagt hjemme og har ingen store regninger som skal betales. Jeg har ingen lån og heller ingen utgifter på bil. Det eneste som det går penger til er sparing og da er det klart at det er en del penger til overs. Mye av dette koser jeg meg med ved å reise. Jeg vil se verden mens jeg kan. Å reise mitt i studeringen er ikke alltid like enkelt.
 
Er du flink med å holde det ryddig i klesskapet ditt?
Hoho, nei jeg er desverre ikke det. Eller det er ryddig I skapet, men ikke like ryddig utenfor. Gulvet har foreksempel en forferdelig tendens til å samle på klær.

Tuller du og Jonas en god del, eller er det bare seriøst?
Jonas vet ikke hva seriøst betyr han. Hehe, nei men han tuller, smiler og ler dagen lang så bare seriøst er ikke mulig med den karen. Det er jeg selvsagt bare glad for. Det er viktig med humor i et forhold!

 
Hvor gammel var du da du møtte Jonas?
Da jeg møtte Jonas for første gang var jeg 16 år gammel. -Men første gang jeg så bilde av han var da jeg var 14 år. Ei venninne viste meg bilde av han på nettby da det eksisterte og jeg syntes han var sååå kjekk. Hvem skulle visst at vi skulle bli sammen tre år senere? 

Hvordan spurte han om du ville bli kjæresten hans?
Han spurte rett og slett bare om jeg ville være jenta hans en sen kveld i bakgården til det flotteste huset på Andøya. Huset var under bygging og vi sto på en platting med utsikt mot havet hvor det nå ligger et digert basseng. Hoho. Jeg kommer aldri til å glemme den kvelden.


På den tiden så jeg slik ut.. Hohoho.

 
Kan du fortelle hva du betaler for de sydenturene du har vært på? Er det billig eller dyrt?
Det kan du bestemme selv. Man kan alltids hoppe på en tur til Rhodos, betale en liten pris og ikke vite hvilket hotell man ender opp på, men hvor gøy er det å ende opp på en to stjerners med feltsenger og kakkerlakker? Jeg må ihvertfall vite at hotellet jeg skal bo på er fint, sentralt og har mye å by på. Man behøver ikke å betale dyre dommer for den slags. Reiser man utenfor sesong, kan man fint finne flotte turer til 2500-4000kr. Har man i tillegg mat inkludert da, så behøver man jo nesten ikke engang lommepenger. Reising MÅ ikke være dyrt.
Hvor er den fineste plassen i stavanger?
Tastaaa!
 
Hvordan var du i utseende da du gikk på ungdomskolen?
Jeg var naturlig blond, men med sorte tupper. Ja jeg hadde farget tuppene sort fordi en eller annen sanger jeg beundret hadde gjort det. Ellers fant jeg i 8 klasse ut at eyeliner var tingen. Jeg brukte dermed kun eyeliner. Ingen mascara, øyenskygge eller foundation. Kun eyeliner. Dere kan jo tenke dere hvor pent det var. Hoho!


Jeg fant et bilde hvor jeg hadde de sorte tuppene. Sminke hadde jeg ikke her.

Har du kontakt med noen av toppbloggerene?
Jeg har pratet litt med nesten alle, men jeg er ikke “bestis” med noen. Bortsett fra Kristina Andersen da. Hun er helskjønn! Det er jo ingen andre toppbloggere her i Kristiansand. De fleste hører til i Oslo-området, Bergen eller Troms.


>Kristina< har jo til og med lært meg å like sushi!

Hvilke blogger leser du akkurat nå?
Akkurat nå synes jeg www.nettenestea.com, www.ulrikkelund.com og www.fotballfrue.no er de aller flinkeste i Norge. Det er dermed disse jeg MÅ klikke meg innom her dag. Jeg synes disse tre er så flinke til å være jevne. Har de en dårlig dag eller en dag med lite tid til overs, så blogger de likevel. Det er flott!  

 
Hvor mye sparer du i mnd?
Det kommer ann på hvor mye jeg har. I januar gikk over 7000kr til BSU og en egen sparekonto, men denne måneden har jeg en Mexicotur på 15 000kr som står øverst på prioriteringslisten.
Bleker du tennenede dine, hvis, hvor ofte? Og hva bruker du?
Ja det gjør jeg. Jeg bleker tennene to ganger i året. Det er vel snart på tide med en ny runde tenker jeg! Jeg har byttet litt på to forskjellige tannblekingsmidler. En svensk “The white one” tannbleking til 299kr og disse whitening stripsene som er så kjente fra USA. De fås kjøpt på Ebay for 2-300kr.

Leser du mye?
Jeg tror ikke jeg leser unormalt mye, men jeg leser så ofte jeg kan. Jeg ELSKER å lese! Det er så mye spennende og lærerikt med bøker. Spesielt bøker med kulturforskjeller kombinert med kjærlighet gir meg alt.

Kan du skrive ett innlegg om selvtillitt?
Det har jeg allerede gjort HER. Anbefaler dere å lese det!

 
Favorittbilde av deg og Jonas? Dere er så søte sammen.
Vi har alt for få bilder sammen! Huff, det er skammelig altså. Må bli mye flinkere til å knipse flere bilder sammen.


Gamle bilder fra et alle tiders grillmåltid!

 
Hvordan var det for deg å gå fra å være en helt normal jente til å være toppblogger?
Bloggingen tar veldig mange av døgnets timer, men det er jo så gøy. Jeg tror på en måte at jeg ikke hadde greid meg uten bloggen. Uansett hva jeg gjør så tenker jeg på den. Får jeg ikke blogget på x antall timer, blir jeg i dårlig humør. Jeg blir stresset om jeg ikke får blogget bra nok, og det er sånn det skal være! Så mye som jeg får igjen for den bloggingen. Jeg får jo daglig over 100 kommentarer hvor dere forteller meg hvor flott det er at jeg blogger. Jeg får daglig de hyggeligste kommentarene om hvor mye jeg inspirerer andre og det er klart jeg ikke vil gi meg da! Utenom dette, føles det ikke så annerledes å være toppblogger. Man blir elsket av noen og hatet av andre. Sånn vil det alltid være. Toppblogger eller ikke toppblogger.  
 

Resten av svarene kommer med tiden!

– Marthe <3

53 kommentarer

Siste innlegg