Gavetips til henne!

Her kommer andre del av Marthe’s gavetips! Denne gang for “henne”. For noen dager siden skrev jeg et innlegg om gavetips til han og dere som ikke fikk med dere dette kan lese det >HER<.

GAVETIPS TIL HENNE
1. Sko, klær, eller en pen veske. Er hun ei skikkelig jente-jente, vil hun mest sansynlig bli superglad for noe av dette. Enten du vil kjøpe det eller gi henne et gavekort så hun kan kjøpe det hun har lyst på selv. Ofte er siste alternativ det enkleste. 2. Skal du kjøpe gave til kjæresten? Kjøp undertøy! Også en ting vi jenter aldri får nok av. Kjøp et pent undertøysett eller to. Det er en rimelig gave, men man må selvsagt vite hvilken størrelse hun bruker. Aner du ikke størrelsen, kan du alltids kjøpe en søt liten nattkjole!3. Spa produkter for kropp og sjel. Prisen her varierer på merke og hvilken butikk produktene kjøpes på. Man kan helt sikkert også få gode produkter rimelige!4. Smykker og dill! Noen vil ha diamanter, andre foretrekker billigere varianter. Selv ville jeg nok heller hatt 20 ringer fra www.dobb.no enn en liten diamantring til dobbel pris. Bruker hun verken smykke, øredobber eller ringer? Kjøp en klokke. Alle har vel behov for en klokke! 

5. Lag en scrapbook til henne. Det er minst like hyggelig å få av venninnen som av kjæresten. Sett deg ned med boken noen uker før bursdagen, lim inn bilder av dere og det dere har opplevd sammen, skriv noen morsomme historier eller kommentarer og resultatet vil bli supert!  
6. Er hun en bokorm? Finn ut hvilken sjanger hun foretrekker og skaff henne noen bøker..7. Bestill en frisørtime! Det er helt nødvendig med et frisørbesøk i blant, men det er så utrolig kjipt å bruke penger på. En frisørtime og kanskje noen hårprodukter vil garantert gjøre henne glad.8. Storbyferie.. For deg som vil bruke litt mer på bursdagsgaven hennes! Bestill en storbyferie til dere begge. Er hun like glad i shopping som meg, vil jeg tippe at Paris, London, Praha eller New York vil falle i smak! En storbyferie i Paris, London eller Praha trenger ikke være lengre enn 3-4 dager.  9. Trenger hun et nytt kamera? En ny mobiltelefon eller ny bærbar? Legger du av noen lapper månedene før bursdagen hennes så får du nok råd!

10. Sminke! Dette er også noe vi jenter hater å bruke penger på, men så er det jo så nødvendig! Ihvertfall i mitt tilfelle!

Har du ingen penger? Få dine foreldre til å handle inn ingredienser og bak en god kake til henne!

Eller du kan lage en god middag til henne selvsagt! Og kanskje også skrive et søtt kort?

Anbefaler dere å se på det andre innlegget også.
Mange av gavetipsene her kan også gis til jenter..

– Marthe <3

26 kommentarer

Siste innlegg