Gavetips til han!

Nå har jeg endelig fått satt meg ned og brukt litt tid på å utforske! Jeg har nemlig lovet dere å skrive et innlegg om gavetips til både han og henne! Her kommer noen gavetips til han i førsteomgang. Jeg tenkte å ta alt i ett men innså at innlegget ville blitt milelangt. Noen tips krever et høyere budsjett enn andre. Slik vil det jo alltid være.. 

GAVETIPS TIL HAN 
1. Gavekort på et treningsstudio. Ingen har vondt av en treningsøkt i ny og ne og de aller fleste menn liker følelsen av å være i form. Kanskje du kan ordne ham et årsabonnoment? Treningsstudio er kjedelig å bruke penger på og det kan kanskje være årsaken til at gutten ikke har tatt steget dit.  
2. Har han allerede betalt for treningen sin dette året? Kanskje han da kunne trenge et par nye joggesko? Treningstøy?

3. Kjøp en tvserie han elsker! Et par filmer, tvspill, eller dataspill om det er det han foretrekker.
4. Er han glad i musikk, men mangler noe å høre musikken fra? Kjøp han en mp3 spiller eller en ipod. Det finnes mange billige varianter om ikke du ønsker å bruke alt for mye.

5. Høytaler til Iphone. Noe begge kjønn ville fått bruk for.
6.
Kjøp ham en god krem, hudkrem, bodylotion, noe med godlukt som også gir fuktighet. Eller bare en god parfyme.

7. Klær. Man får aldri nok av klær. Verken gutter eller jenter. Og er han typen som ikke liker å shoppe selv, kan vel du gjøre det for ham? Har du null peiling på hva han liker, kjøp heller boksere, et pent skjerf, et par sko eller en pen klokke! Det enkleste å handle av klesplagg til en mann er nok gensere, t skjorter eller skjorter.
8. En reise! Hvem blir ikke glad for en reise? Til en mann ville jeg nok satset på en reise til varmere strøk. Det er selvfølgelig en gave som krever sparing, men på den andre siden.. Bli med og du har en gave til deg selv også! Det finnes mange billigturer å velge mellom. 

9. Gavekort på massasje. Kanskje du vil kjøpe et gavekort på et massasjestudio like i nærheten? Passer til både kjæresten, en kamerat eller et familiemedlem. Eller kanskje du foretrekker å gi massasjen selv? Lag et gavekort til kjæresten din med “klipp” av massasjer fra deg selv. Det er super romantisk! Det er da viktig at du lager dette gavekortet. Gjerne litt pent. Ikke bus ut med det i en setning. Det kan virke som du har glemt hele bursdagen og kom på dette i farten..
10. Reserver bord på en god resturant, og kjøp kinobiletter til en film du vet han vil se. Romantisk for deg og kjæresten, og ikke nødvendigvis super dyrt.

Generelt tips: Vær en god lytter den siste måneden før bursdagen/juletider. Ofte blir det snakket om hva han/hun kunne trenge i hus. Hører du din mor si det trengs en ny stekepanne, ja så løp å kjøp! 

Har dere noen gavetips å tilføye? Spytt gjerne ut!

– Marthe <3

11 kommentarer

Siste innlegg