hits

Video - Hvordan jeg bleker tennene

Reklame | Annonse for Whiteone


Hei på dere fra Larnaca i Kypros! Vi har det rimelig fantastisk her, og før jeg viser dere rundt på det fine området, tenkte jeg å dele en liten videosnutt som ble filmet for Whiteone like før avreisen! Jeg har tipset dere om tannblekingen jeg bruker mange ganger før, og jeg har brukt denne effektive pennen selv helt siden 2012. Rett og slett fordi behandlingen er utrolig enkel å utføre i hverdagen, fungerer som bare det og fordi resultatet holder i mange måneder etterpå. (Selv bleker jeg bare mine tenner en gang i året). I videoen sier jeg at blekingen skal sitte på i 20 minutt, men på nettsiden står det 30, så der har jeg visst til og med noen minutter å gå på til neste omgang!


Rabattkoden MARTHE50 gir dere 50% på all tannbleking HER <---


Selve tannblekingskremen (tannkremen), bruker jeg dog daglig for å opprettholde det hvite smilet enda enklere i en hverdag med en del både rødvin, brus og nå kaffedrikking <3 Håper dere liker snutten! -Og millioner av takk til fantastiske Hanne som søren meg stiller opp og tar enhver utfordring på strak arm. Hun kom til meg sminkefri og super-solbrent i god tro om at hun bare skulle ta bilder av meg, men nølte ikke det spor da jeg spurte om jeg ikke kunne få bleke hennes tenner i videosnutten istedet. Heh! Hannemor redder atter en gang blogghverdagen <3Et kit med alle produktene jeg bruker i videoen koster nå 299kr med rabattkoden!
20 kommentarer

Kitet du bruker koster 398,- med rabattkoder, ikke 299 :-) det er 99kr i frakt også....

Anonym: Får opp 84 kr jeg da :)

Du kan se her, jeg får opp 99,-.. rart det ikke er samme..for det er dette kitet du mener? Eller er det jeg som er helt på bærtur? Haha

https://www.whiteone.com/no/checkout

Anonym: Så rart! Jeg får enda opp 84kr for 3-5 dagers levering i EU med postnord :-)

Kommer det toll i tillegg?

Nora J: Hvis du handler for over 349kr fra utland så kommer det toll i tillegg. Så bestiller du hele kitet er du akk over tollgrense-summen. Bestiller du bare tannblekingspennen f.eks så er det ikke toll <3

Hahah så gøy med en video, det må du gjerne lage mer av!! :D Tror kanskje jeg skal prøve det, har alltid hatt lyst å prøve tannbleking. Hvor lenge gjelder tilbudet? <3

Iselin: <3 Jeg regner med den varer i ihvertfall to uker! :-) Det har den pleid tidligere <3

Frakten er 99 i Norge. Vi er ikke med i EU. Du får sikkert opp 84 fordi du er i Kypros. De er med i EU :)

Kathrine: Ahaa! Det kan godt hende ja :-D

Du er så skjønn!

Skader den tennene?

Natalie: Jeg har brukt den hvert år i over seks år nå og har enda like fine tenner. Ingen flekker og ingen ising så med mindre du har svake tenner/slitt emalje? så skal den ikke skade dine tenner heller :-)

Nice, fikk lyst til å prøve dette. Ha en fin uke videre :)

Skjønte ikke helt hvordan man skal bruke den kiten. Står på siden til white one at man skal bruke pennen og det blå lyset i 14 dager først også etter det skal man bruke tannkremen og sprayen.

Men her mener du at man skal bruke alle disse tingene i 14 dager?

Anonym: Nei jeg skriver i teksten at jeg bruker tannkremen hver dag for å opprettholde de hvite tennene i hverdagen. Og sprayen er en munnspray med god lukt, så den kan du selvsagt bruke så mye du vil :-)

Bestilte akkurat tannbleking kitet og glemte heeelt, det med tollen. Uff!

Anonym: Ble det så dyrt? :/

Skriv en ny kommentar