Last Night SnapshotsHer kommer noen snapshots fra kvelden med studiejentene i går. Det var så hyggelig å spise sammen at vi bestemte oss for å kjøre et "fire-stjerners-middag" opplegg en gang i måneden på rundgang! Eller jeg bestemte at det skulle bli en realitet.. Synes det er så hyggelig å treffe disse medstudentene mine litt utenfor skolebenken også! Jeg har alltid vært god til å finne på ting med venninnegjengen som jeg har hatt i snart tretten år, men jeg har da ikke lyst til å låse meg helt til mine gode, gamle, og glemme å bli kjent med andre fjes!Det er alltid rom for nye venner! Spesielt sånne genuine sykepleierstudenter <3 Hils på Hannemor aka min flittige bloggfotograf til høyre her, og Anita til venstre. Anita har faktisk bursdag i dag, så i kveld blir vi en enda større gjeng som skal skåle og feire henne litt! Jeg kommer til å løpe fra den ene bursdagen til den andre, for Annika fyller også år, og hun har selvsagt og invitert til fest! Himmel og hav, for en fredda dette skal bli <3Marthe 1 og Marthe 2 ser dere på nederste bilde over her. Hehe, ja vi er navnevenner. Marthe pratet jeg faktisk litt med i kommentarfeltet på bloggeriet før jeg startet på studiene, så hun hadde jeg planlagt å kapre som venninne allerede før vi traff hverandre en gang i juli! Hoho, kjekt med blogg altså!Nei, jeg får dytte i meg noen vårrull, og gelé-rester og komme meg avgårde til byen for å handle inn bursdagsgaver til jentene og vin til meg selv. Håper bare været snart gir seg! Det har vært rene stormen her i tre døgn nå, og hagemøblene utenfor holder snart på å fly inn stuevinduet.. Lite kjekt!Jaja. måtte dere få en super fredagskveld!
Det skal vi ha <3 Uansett vær!

14

HA en super helg :)

Elisabeth: Tusen takk, det må du også Elisabeth! :-D

Kaia Matilde

Middagen hørtes kjempe hyggelig ut! Kos deg masse I bursdag!

Kaia Matilde: Hjertelig snille! Good lørdag til deg! :-)

Så fine bilder! :) Ønsker deg en fin helg! :)

elisebr: Takk for det! :D God helg til deg også!

Du er så flink til å ta initiativ til å finne på ting med venninnene dine! Er det alltid du som tar den rollen, eller går det på rundgang? <3 masse god helg!!

Julie M: Nei, jeg kunne ha vært mye flinkere til å ta initiativ selv, men jeg er ihvertfall flink til å prøve å finne tid til å bli med på alt jentene inviterer til, selv når jeg har mye skole og andre ting på timeplanen. Man får tid til alt man vil få tid til si! Må bare planlegge litt og prioritere riktig :-D Masse masse god helg til deg også!

så koselig <3

Hege Kristin: <3

Hei! Jeg lurer på hvor den planen som var på bildene me kondisjonsplanen din er fra? Blir glad for svar:)

Anonym: Heisann! Beklager for så sent svar. Den er fra decodesign.no, men når jeg prøver å klikke meg inn på nettsiden så ser det ut til at den ikke eksisterer lengre.. Hmm! Men den var ganske dyr da, så du finner nok noe like fint og mye billigere på vanlige bokforhandlere :-) Tror jeg betalte over 500kr for en timeplan og notatblokk, og det var den ikke akkurat verdt. Hehe <3

Sendte deg en mail, men ikke fått svar så jeg spør her også - hvor har du kjøpt coffee table bøkene dine? :)

Vibeke: Heisann! De er fra www.shopbob.com :-) 607kr koster Chanelbøkene her: https://www.shopbop.com/chanel-three-book-set-books/vp/v=1/845524441898343.htm?folderID=28981&fm=other-viewall&os=false&colorId=13153

Skriv en ny kommentar