Mine åtte guilty pleasures

Tusen takk til dere som har tipset oss om hester og steder både på mail og facebook! Bestis og jeg har allerede funnet flere fine alternativ og skal prøveri hele fire hester førstkommende søndag. Hurra! Endelig blir det noe av disse dagdrømmene <3 Og ja, litt stall-updates skal jeg selvsagt også sørge for å få levert i fremtiden!

Her har det ellers vært en rolig lille-lørdag med det vanlige av kontorarbeid og hyggelig mailsvaring. Tenkte jeg skulle dele åtte av mine guilty pleasures med dere i dag, så under får dere dem remset opp i en liste! Del gjerne deres med meg også. Det ville vært koselig med litt guilty pleasure lesning etter middagen i kveld! <3

♣ Spise fjorland sine grøtvarianter til frokost. Når jeg blir lei av brødskiver går det i risgrøt, byggrynsgrøt eller rømmegrøt fra Fjordland. Ved siden av nudler er dette faktisk det beste morgenmåltidet jeg får.

♣ Hamstre lårhøye strikkesokker. For ikke å snakke om kosetøy. Jeg tror jeg samler på pyjamaser, morgenkåper, tøfler og farferike joggedresser. Jeg har en kommode så full av koseplagg at skuffene ikke kan lukkes, og likevel står nye tøfler, sokker, og kose-heldresser på ønskelisten hver eneste jul. Jeg får ikke nok!

♣ Victoria Secret modellen, Candice Swanepoel. Jeg vet ikke helt hva det gir meg, men jeg kan sitte å beundre modellbildene hennes både på instagram og youtube i timesvis. Mer sexy dame tror jeg ikke jeg vet om.

♣ Duften av bensin.. Eller en gammel kjeller… Hadde det fantes i parfymeform så skulle jeg ha kjøpt dem. Jeg vet ikke hva det er med disse luktene, men jeg ble en gang fortalt at jeg antagelig hadde “mangel på noe” fordi jeg var så glad i dette. Ikke vet jeg. Kjelleren til farmor har ihvertfall luktet himmelsk så lenge jeg kan huske. 

♣ Ta hinsides lange bad. Noen liker å sove til langt ut på dagen, andre liker å bade. Jeg fyller gjerne opp badekaret hver eneste dag, og ligger til vannet er kaldt og huden like rynkete som en 90 år gammel dames. Mmm! Med litt musikk på mobilen og et glass sjokomelk ved siden av får jeg det nesten ikke bedre.

♣ Bla meg tilbake til 2012-arkivet på bloggen, og se bilder fra solferier hvor jeg så ut til å være i mitt livs beste form. Det får meg til å ville hive meg på løpetur og finne tilbake til de deilige musklene igjen.

♣ Kjøre innom Burger King sin Drive in på vei hjem, og spise maten i bilen. Håhå! Jeg føler meg sjeldent så lat som når jeg får middagen servert i bilsetet, men noen ganger skjer det bare! Som Halloween-lørdagen foreksempel.. Jeg dro på Dolly Dimples for å hente heliumsballonger 30 minutt før restauranten åpnet, og i stedet for å dra hjem igjen og vente, kjørte jeg på Burger King og kjøpte meg en cheeseburger og en stor pommes frites som jeg spiste på parkeringsplassen 50 meter fra Drive in – innkjørselen. Det verste var at jeg ved siden av meg hadde to biler stående parkert med sjåfører som gjorde akkurat det samme. Godt vi er flere svake!

♣ Sette favorittsangen på repeat om og om og om igjen hele dagen lang. Synge med gjør jeg gjerne og, men i redsel for at naboene skal høre meg prøver jeg å holde karaoketimene til bilturer jeg har heelt alene.

Fått rosebukett av svigermor hun da <3

34 kommentarer
    1. Jeg er også svak for lukten av bensin og lukten av gammel kjeller! Haha, så glad jeg ikke er den eneste! Du ble forresten utrolig fin på håret 🙂 Synes nesten de blå øynene dine bare ble enda blåere med mørkt hår!

    2. Haha, så morsomt! Jeg elsker også bensin -og kjellerlukt og har alltid trodd jeg var den eneste. Får aldri nok og kan stå i en kjeller leenge bare for å lukte liksom – haha.

    3. Haha 😀 En av mine laster er grønne pastellfisker! De røde er ganske gode men de gule HATER jeg, så jeg står alltid i butikken og prøver å sortere vekk alle de gule fiskene. Gidder jo ikke betale for godis jeg ikke liker! 😉
      Dessuten er jeg besatt av varm hjemmelaget pepperkakedeig, åh det er så godt det!
      Og apropos pepperkaker… Jeg har spart pepperkakekirken jeg bygde ifjor! Det tok meg tre dager å lage den fra tegning til ferdig byggverk, altfor fin til å kastes. Så nå står den i kjøkkenskapet klar til jul, er like fin ennå haha!
      Hvor er den fine vasen din fra?

    4. Jeg hadde bare veldig lyst til å komme med et forslag til enda en dokumentar, som jeg mener absolutt alle burde se. Den forteller hva hovedårsaken til global oppvarming og klimaproblemer. Den heter cowspiracy. Håper du tar deg tid til å se den, du kommer ikke til å angre!

    5. Jeg hvet om en som er mer sexy en Candice, nemlig du Marthe! Du er utrolig vakker! Dette blir den andre kommentaren på dette innlegget, men jeg kan ikke få roset deg nok, Marthe! Du er en fantastisk flink blogger!<3 Ha en fin dag!<3

    6. Maria: Haha, nå måtte jeg le 😀 Både av fiskesorteringen og pepperkakekirken. Hoho, skulle gjerne sett sistnevnte! 😀 KAhler vasen fikk jeg av tante til bursdagen, men den fås kjøpt både på nett og på Tilbords foreksempel 🙂

    7. Haha så mye gøy! Tror mine guilty pleasures må være fine/søte/sexy truser (jeg kan gå nesten 3 mnd uten å vaske undertøy fordi jeg har så mye), morsomme sokker (kjøper nytt par på hver eneste reise og mine nærmeste gir meg ofte dette i gave) og strawberry balls fra TGR! Bedre godis fins ikke 😀

    8. elsker guilty pleasure !!!!!!
      Eg handler sykt mye sokker…….krus….serviser…….enda eg ikkje trenger det…
      eg kjenner meg igjen på bensinlukt..farlig godt…..neglelakkfjerner…..sukk
      eg kan spise det samme hele dagen eller mange dager på rad samme type måltid…helt håpløs hahaha.
      sette en sang på repeat forever hele dagen, andre blir gal så eg gjør jo bare det alene hahaha…for tiden er det Hello med Adele og song for Zula med Phosphorescent…som er bare så fantastisk at eg har hørt på den i flere dager nå siden eg fant ut hvem som sang -elsk
      ønsker meg også alltid tøfler -blir aldri nok, eg har en haug 😀
      badekar<3 -eg bygget jo om badet mitt i sommer for å plass til badekar.
      Du ser AMAZING ut med det nye håret <3

    9. Haha, artig med bensin og kjellerlukt. Digger det jeg også. Haha. Sa det seinest sist fredag, da jeg var på reise hjem til familien sammen med søskenbarnet mitt. Forloveden hennes skulle fylle på bensin på bilen, mens hu og jeg var inne på do og for å kjøpe mat. Så fort vi kom ut igjen og jeg skulle sette meg i bilen, kjente jeg plutselig den intense bensinlukta og jeg hadde bare lyst til å stå der og sniffe inn den godlukta. Haha. Søskenbarnet mitt så bare rart på meg. Hu hater nemlig bensinlukt, mens jeg kunne sikkert ha putta hele nesa mi inn i bensinluka og sniffa meg ihjel. Hahaha!!
      Samme med kjellerlukt – og da spesielt i blokker. Jeg hater selve kjelleren, men lukta – å kjære kineser. I love it!! Haha!
      En annen guilty pleasure jeg har (som også er litt flaut), er å se på kløvideoer på youtube. Haha – ja, du leste riktig. Jeg tror jeg har blitt bitt av kløbasillen. Med en gang jeg begynner å klø på ryggem, så setter jeg på en av disse videoklippene og så drømmer jeg meg vekk. Siden jeg ikke har en type i hus som kan klø meg 24 timer i døgnet, så må jeg nesten ha en alternativ løsning. Haha. Kan også nevne at jeg har en forkjærlighet for kløpinner. Jeg har to stk allerede – en i børsteform fra enklere liv og en med bjørneklør som man kan strekke ut fra ebay. Du må ikke tro jeg får nok av disse. Åååneida!! Mens du samler på sko, samler jeg på kløpinner…haha..altså – bare kall meg gærn, men jeg burde nesten fått ærespris som årets klødronning! 😂
      Når det er sagt da, så kan jeg egentlig ikke forstå inspirasjonen med disse videoklippene..eller jo, vent – jeg har allerede fått så masse tips at jeg har begynt å leke kløterapeut for søskenbarnet mitt. Haha. Hver gang vi er ilag, så drar jeg alltid frem klørne mine og klør hu på ryggen. Og masserer jeg henne etterpå. Du kan tro hun slapper av. Når jeg er dritalei og hu skal reise seg opp, så blir fjeset henbes så matt at det ser ut som om hu har blitt servert dop i 40 år. Håret hennes er også så bustete at det rekker jo faderen meg herfra til ekvatorhelvete. Skulle jo nesten hu hadde fått seg en real omgang i køya, liksom. Haha!! 😂 men jeg er ikke noe bedre jeg heller da. Så fort noen drar frem klørne sine på min rygg, så setter jeg gjerne igang et hyl som mer eller mindre kan høres ut som tidenes orgasme fra en nyparret gris!! 😂 så søskenbarnet mitt sin reaksjon er egentlig bare barnemat i forhold, kan du si!!
      Men jeg kan hvertfall nevne én ting om dissa videoene. De er nemlig noe av det jeg kaller for verdens beste sovemedisin. Jeg kan legge meg lysvåken om kvelden og bruke femti år på å sovne, men med en gang jeg setter på en av disse videoene, så har jeg drukna meg i søvn på fem minutt. Det er ikke kødd engang. Videoene rekker såvidt å bli spilt ferdig, føe jeg ligger som ei påkjørt ku og snorker
      Haha..sååeh..hvis du sliter med å sove en gang, så vet du hva du skal gjøre.
      Men nå er jeg overtrøtt, så nå får jeg sove!!
      Forresten..du blei kjempefin på håret. Den fargen kledde du meget godt.
      Nattaklem fra klødronninga 😀

    10. cuskima: Hihi, kjenner meg igjen i flere ting her. Sokker, krus og servietter får man vel aldri for mye av? :’D Adele har jeg og spilt dag inn og dag ut helt siden jeg hørte den for første gang, men denne andre sangen tror jeg at jeg må søke opp. Tipper nemlig jeg liker den også! 🙂

      Tusen takk Lin! <3

    11. Sara Katrin: Hahahaha! Gjett om jeg blir nødt til å søke opp “kløvideoer” på youtube med det samme! Åh, jeg tviler ikke et sekund på at det fungerer. I gamledager kunne jeg sitte og se på “massasje-videoer” hvor folk ble massert på et spa med rolig aromamusikk i bakgrunnen. Ble så avslappet av dette at jeg følte det var jeg som fikk behandligen. Hehe! Kløvideo neste 😀

    12. Flott innlegg og flotte bilder, alltid gøy å lese!
      Haha bensinkukt og kjøler lukter overraskende godt, så du er ikke alene der 🙂
      Hørtes deilig ut å bade men frister lite 🙂 kommer annpå om man er veldig kald 🙂
      Kosedress får man ikke nok av, dt er så deilig å gå i jogge bukse og sånn 🙂
      Ha en fin dag 🙂

    13. haha morsome guilty pleasure, har noen jeg også. Som eks grøtt greiene, har en rømegrøtt jeg skal kose meg med etterpå.
      Fun light gele er favorite.
      Benson lukt, elsker og fylle bensin for lukten er så god.
      Har flere men komme rikke på noe akkurat nå.

    14. hvor er vasen fra? Skal kjøpe en slik til mammaen min til jul, men vet ikke hvor jeg kan finne den 🙁

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg