30% på alt treningstøy!

Okei! Jeg følte meg kanskje som verdens lykkeligste kvinnemenneske på forrige treningsøkt. Charlotte fra nettbutikken www.twentyfour.no kom nemlig på besøk med to digre bæreposer fulle av treningstøy! -Til meg! Hah, jeg følte det var julaften der jeg satte og så på at hun dro opp det ene plagget etter det andre i all verdens friske farger. Hele fire treningstightser, en sportsbh, en singlet, en genser, en jakke, en trekkbukse og en anorakk fikk bli med hjem, sammen med en hals og et sett ullundertøy i merket Daniel Franck. Ah, jeg ble så GLAD! Jeg pakket ut alt med en gang Charlotte hadde forlatt garasjen og prøvde på hvert eneste plagg mens jeg sto på toalettet til Matthew og Magnus og hvinte av glede. Haha, det er ihvertfall ingen som skal komme og si at jeg er utakknemlig!

Alt satte som et skudd, og treningsmotivasjonen har herved atter en gang nådd nye høyder. Jeg kjenner til og med at jeg har fått lyst til å starte på prosjekt “trenings walk-in” igjen. Dere husker kanskje at jeg for en god stund tilbake skrev at jeg var i gang med å lage meg et eget walk in for treningstøyet mitt? Vel, det rommet går i disse dager under navnet “roterommet”, men får jeg mer tøy nå så blir jeg faktisk nødt til å lage meg et fancy walk-in. Det ville vært så GØY å få til! Jeg skulle bare ønske jeg var litt mer handy.

Denne blå anorakken er kanskje den kuleste jakken jeg eier om dagen! Bella og jeg tok den med på en lengre gåtur i solskinnsværet i dag, og jeg ville altså ikke ta den av igjen. Bare se på den da! Formen, fargen, fuskepelsen, glisdelåsdetaljene… What is there not to love? Denne får dere kjøpt HER, og akkurat nå får dere også 30% rabatt på alt treningstøy om dere bruker rabattkoden ProgVip!

Koden fungerer helt frem til onsdag 10 desember, så skulle dere ha lyst til å handle julegaver i form av treningstøy på nett, så værsågod og benytte dere av dette tilbudet. <3 Avslaget gjelder alt treningstøy for både kvinner og menn!

Så fort alt var prøvd på kastet Matthew, Magnus og jeg oss ivrig ut på fotoshoot i båthavna. Jeg tror nesten guttaboys synes det er like morro som meg å bli tatt bilder av! Så lenge de får lekt seg med diverse handstandpositurer eller stått litt på skuldrene til hverandre. Haha, herligere mannfolk skal man lete lenge etter. Jeg tror ikke jeg kunne tilbrakt så mye tid sammen med hvilke treningsnarkomane som helst, men disse to er det altså bare en fryd å være sammen med.

Etter en time med prøving av klær og en time med bildeknipsing, latter og sprell var det på tide å gjøre det jeg egentlig kom for! Nemlig trene! Nok en gang slang Magnus seg på, og sammen kjørte vi en intensiv, liten økt med fokus på mage. Foråsidetsånn, vi må ihvertfall ha slått alt av gamle plankerekorder! Jeg har aldri planket så lenge at armene begynner å riste og ryggmusklene begynner å brenne. Deilig, deilig, DEILIG! Nok en god økt vel overstått. <3

Disse deilige treningstightsene får dere kjøpt HER.

Enda flere bilder fra den fine, lille fotoshooten vår kan dere se HER.
Dere får altså 30% på alt treningstøy ved å bruke koden ProgVip HER.

   Klærene er sponset av www.twentyfour.no

22 kommentarer
    1. Så ut som dere koste dere i hjæl på julebordet igår 😀 åh så mye fine trenings tøy 🙂 ha en fantastisk kveld videre og kos deg <3

    2. Åh, så herlig!! Elsker nytt treningstøy i spreke farger! Man får jo så mye motivasjon, og da har man en mindre unnskyldning for å skippe treninga. Så ut som dere koste dere masse på julebord i går. All den sushien! Yum! Og så flotte dere var da. Ikke rart middagen ble spandert.
      Håper du får ei strålende fin helg videre, og koser deg etter treningsøkta <3
      Ps: sjekk "annet" under meldinger på facebook. Har sendt deg ei melding der 😀

    3. Tine: Tusen takk Tine! <3 Du jeg vet ikke helt. Jeg kjøpte dem på en outletbutikk i Chiang Mai. De hadde bare et par igjen i 35 så jeg fikk dem for nesten ingenting. Mihi, men står det hvilken modell skoen er på selve skoen?

    4. Frida Bringslimark: Å <3 Tusen tusen takk Frida. Ja, det lille minijulebordet vårt var helt fantastisk. Gleder meg allerede til neste år. Hehe! Wææ, skal sjekke facebook innbokser med en gang! 🙂 Ha en super andre søndag i advendt. Du er så god! <3

    5. Ingelin Rystad: Tusen takk Ingelin. Håper du har fått en fin helg så langt selv! Jeg har hatt det helt fantastisk på både julebord, radiosending og med en veldig mye roligere lørdag. Trengte en slik lørdag etter en superhektisk uke! <3

    6. Sååå nydelige treningsklær 😀 heldig du er som fikk så masse fint 😀 vil bare minne deg på at du også på markere instagrambildene dine med reklame/annonse om det er det 🙂 vil så gjerne ikke du skal få en straff på så små bagateller ;p Ha en flott dag videre <3

    7. Hellenuuuussan det siste bildet! SÅ søtt 😀
      Og det minte meg på å nok en gang spørre etter bryllupsbildene? (Hehe, ja jeg vet jeg har spurt en del ganger, men jeg gleder meg så til å se dem!)

    8. Elsket anorakken! Den var skikkelig fin på deg!:) Er det 30 % på den også? Hvordan er den i størrelsen? 🙂 Stemmer det at fargen du har heter gammelblå?

    9. Hei:-) Prøver nå å bestille ei jakke på nettsiden, men rabatten blir ikke registrert? Får hvertfall opp full pris når jeg kommer til betalingssiden.. :/

    10. hehe Marthe, da tviler jeg på at jeg får tak i de:p Men kule var de. Aner ikke om det står noe merke på de, hehe.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg