# Healthy Sunday #

Wææ! Jeg får visst aldri ut dette blogginnlegget. Jeg gikk glipp av Skal vi danse i går og har nå sittet fullstendig oppslukt i reprisen. Hehe, jeg fikk ærlig talt ikke gjort noe som helst fornuftig før Linnea hadde danset denne Dirty Dancing dansen med svensken! Jeg har jo visst resultatene helt siden i går kveld, men jeg sitter jo minst like spent å ser på likevel. Hva gjorde dere på i går? Jeg koste meg med jentene til langt på natt, og nå kommer de snart på besøk igjen her! Selini flyttet hjem til familien igjen i dag tidlig, så nå har jeg vært ensom og forlatt de siste fem timene! Hehe, nei jeg tuller. Jeg har jo hatt Bella. <3 -Og juicepresseren. Himmel så sunn jeg bestemte meg for å være denne søndagen. Juicen jeg har tenkt til å tipse dere om i dag smaker på ingen måte som lørdagsgodt, men fy så sunn! Jeg mener… Spinat, gulrot, appelsin, reddik og agurk? Kanskje en liten håndfull druer ville ha gjort den litt bedre på smak?

Du trenger: 1. 5 gulrøtter 2. To store appelsiner 3. 1/3 agurk 4. 3 reddiker 5. 150g spinat

Del grønnsakene opp i litt mindre biter og press! Vips så har du ett glass sunn, hjemmepresset juice.

Det er så gøy å prøve seg frem med juicepresseren. Jeg blir aldri lei!
Måtte dere få en sunn, avslappende og god søndagskveld kjære lesere.

22 kommentarer
    1. ser ikkje veldig godt ut egentlig,men skal jo være det…..kanskje eg skal ønske meg en juicer til jul? uten spinat HHAHAHAHA klemmeting til deg og Bellabeibe

    2. Hvor kan man kjøpe juicer? Har så lyst til å prøve å lage min egen juice, det ser jo kjempe godt og ikke minst gøy ut!
      Bloggen din er så utrolig bra for tiden Marthe!

    3. Fikk litt dårlig samvittighet da jeg ligger i senga og ser Netflix mens jeg gumler tax free sjokolade med kjæresten, haha! Jaja får gjøre en ekstra innsats frem mot jul nå! Ha en fin søndagskveld 🙂

    4. Hei!
      Jeg lurte på om du kunne ha et lite innlegg om tape extensions?
      Hvordan man vasker det skikkelig, og rett og slett vedlikeholder det. For jeg har det, men mine taper bare “krøller” seg i endene, og lurer på hva jeg kan ha gjort galt?

    5. Marthe! Den beige/nude/rosa(?) genseren med sånn halvhøy hals som du brukte i det krølle-innlegget, hvor har du kjøpt den? 🙂 synes den var så utrolig fin!

    6. Hei Marthe 🙂
      Jeg bare lurer på hvordan du takler at Jonas har fått seg ny kjæreste?
      Går det fint eller er det vondt å se? :/
      Du fortjener det beste <3

    7. Hvordan takler du at Jonas allerede har funnet seg en ny kjæreste. Dere hadde kanskje ikke følelsene inne de siste mnd dere var sammen, men likevel var dere sammen ganske så lenge. Er det vondt at han allerede har gått videre?

    8. Kaisa: Nei, det går bare bra med meg Kaisa! Det må dere ikke bekymre dere for. Er det noe jeg bare er glad for så er det at Jonas har funnet seg ei ny ei. Vi var så sikre på at det var riktig å gjøre det slutt at det heldigvis ikke tok lange stunden før vi kom oss videre begge to. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg