Oppskrift: Kyllingwok

God kveld! Da var det på høy tid å dele denne deilige middagsoppskriften med dere. Jeg får stadig lyst på wok til middag jeg! Det er bare så vanvittig godt om man velger riktig ingredienser og ikke minst riktig woksaus. I dag prøvde jeg meg på en ny variant, og jammen ble det godt denne gangen også. Håper noen av dere får lyst til å prøve ut oppskriften! Liker dere søtsur saus så er jeg sikker på at den faller i smak. Stort enklere enn dette blir det heller ikke. Jeg mener.. Alle klarer vel å kutte grønnsaker, steke kylling og hive over en ferdig woksaus? Det er ikke verre enn det, men en steg for steg beskrivelse får dere likevel under her!

Du trenger: 1. 1/2 brokkoli 2. 2 gulrøtter 3. En paprika 4. Et fedd hvitløk 5. En chilli 6. 2 pakker søtsur wok saus 7. 1/2 pakke egg nudler 8. En boks minimais 9. 2 kyllingfilèter oppkuttet i terninger 10. Om ønskelig, litt salt og pepper.

Slik gjør du:
1. Kok eggnudlene etter anvisningen bak på pakken.
2. Kutt gulrøtter, paprika, brokkoli, minimais, chilli og hvitløk i mindre biter.
3. Skjær kyllingen i terninger og mariner terningene med den ene pakken søtsur woksus.
4. Stek kjøttet i litt smør sammen med chili og hvitløken. Det skal nesten bli gjennomstekt.
5. La så kyllingen trekke på en tallerken mens du woker grønnsakene i 3-4 minutt. De skal bli gode og sprø.
6. Hell vannet av de ferdigkokte nudlene og rør forsiktig både kjøtt og nudler inn i wokblandingen.
7. Topp med den andre pakken søtsur woksaus og varm det hele sammen i et par minutt.

Server med det samme! Oppskriften er for 2 personer.

 

Velbekomme! Nå drar jeg på enda en fest med mine nye medelever!
Ha en fin kveld alle sammen. Sov godt og drøm søtt når den tid kommer. <3

12 kommentarer

Siste innlegg